Menstruace nikde a ani //

203
3.5.12 09:35

menstruace nikde a ani //

Ahoj holky,
s manželem se třetí měsíc snažíme o miminko,2měsíce to nevycházelo e teďka jsem měla mít 27.4 měsíčky jsem ráda,že nejsou ale na testech je jenom / čárka :zed: :-( když si zajdu na gyndu poznají to tam nebo je ještě brzo?no v každém případě se modlím každičký den za // :srdce: .předem děkuji za příspěvky pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
3.5.12 09:38

Domi, tak si zajdi na krev. Z HCG se jasne pozna, jestli tehule jsi nebo ne :) … rano dojde a odpo uz mas vysledky. Tak hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
3.5.12 09:41

Peti,dneska budu volat sestřičce a objednám se.Ale proč se mi neukazujou //čárky jako všem,vždycky nějaký problém nic nemůže proběhnout normálně :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.5.12 09:42

Z krve se poznají i celkem nízké hodnoty hcg. U dr ani tak ne, na utz je ještě příliš brzo.
Ale několik dnů zpoždění, to by už na testu něco být vidět mělo, já měla prvního „ducha“ už 10dnů po ovulaci (na mamatestu 10).
Mohla se ti i posunout ovulace a je to zkrátka nepravidelnost cyklu a buď ms dorazí nebo tam embryo je, ale je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
3.5.12 09:43

Domi, to vis, veci se deji mezi nebem a zemi, tak treba zrovna Ty budes ten pripad, kdy se na testu carku neobjevi nebo jen pozdeji, nektere zeny to tak mivaji, ale z krve se to urcite pozna. Tak snad se uz zitra dockas. Drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.5.12 09:47

pravdepodobne neskorsia ovulacia, to mohlo posunut cely cyklus.
ak test ukazuje negativny vysledok, tak s najvacsou pravdepodobnostou tehotna nie si :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majkakajka
3.5.12 10:09

Ahoj, bola som už v 7.TT, bilo srdiečko, napriek tomu som mala dva tehotenské testy negatívne.

• Citovat
  • Upravit
203
3.5.12 10:50

takže aspoň mám malou naději :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat