Zkušenost s vitamíny při snažení

hanicka91
2.5.12 11:45

zkusenost s vitaminy

ahoj snazeni u nas je dlouhodobe,rozhodly jsme se pro vyzkouseni vitaminu,pritel kvuli spatnemu spermiu vitamin C a E,JA BYCH CHTELA KYS.LISTOVOU A B12,mozna nejake bylinky,budu rada kdyz napisete vase zkusenosti s bylinkami nebo vitaminy pri snaze otehotnet,podotykam ze se snazime o prvni mimi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
2.5.12 11:51

Ahoj, já jsem brala Calibrum pro plánované těhotenství a první trimestr (je to modré balení). Otěhotněla jsem během tří týdnů. :) Calibrum jsem pak užívala až do konce kojení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
2.5.12 11:58

no dalo by se tez zkusit jen jestli to v nasem pripade zabere

• Citovat
  • Upravit
150
2.5.12 12:03

Zkusit se má vše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
2.5.12 12:06

to je pravda,nevis jestli na partnera ucinkuji vitaminy i pri konzumaci piva,

• Citovat
  • Upravit
150
2.5.12 12:07

Záleží asi na tom, kolik toho alkoholu za den vypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.5.12 12:36

ahoj, taky se snažíme delší dobu. vyzkoušela jsem toho asi dost. tak půl roku jsem brala gs mamavit … gynex asi 9 měsíců … jeden cyklus jsem pila kontryhel, ale jen mi rozhodil další ms, takže další měsíc jsem ho už nepila. někdo doporučuje MACU, tu jsem brala taky jeden měsíc, ale nějak jsem se po ní necítila. další už jsem nebrala. listovka se má brát kvůli vývojovým vadám plodu aspoň 3 měsíce před plánovaným těhu. B12 jsem zrovna dnes dobrala asi po 3 měsících :lol:
teď aktuálně zkouším povzbudit a vyčistit tělo přípravkama od energy, které mám vytestované.
a pak se chystám na malinovou a chmelovou směs od dědka kořenáře…
upřímně chvílema si říkám, jestli by nebylo lepší se na to vyprdnout a nezkoušet nic… ale tonoucí se stébla chytá …

• Citovat
  • Upravit
hanicka91
2.5.12 12:48

to mas pravdu tonouci se stebla chyta,mi zkouseli macu rozpustnou pro pritele,ale bohuzel mu moc nesedi tak ji p mesici prestal brat,no uvidime jak to bude a co vse zkusime

• Citovat
  • Upravit
Verun83
2.5.12 12:50
@hanicka91 píše:
to mas pravdu tonouci se stebla chyta,mi zkouseli macu rozpustnou pro pritele,ale bohuzel mu moc nesedi tak ji p mesici prestal brat,no uvidime jak to bude a co vse zkusime

a jak dlouho se snažíte?
jinak příteli jsem na doporučení jedné holčiny odsud nasadila bioaktní selen+zinek, je tam i vitamín C,A,E a ještě baští ženšen. to je srovnatelné s macou

• Citovat
  • Upravit
hanicka91
2.5.12 12:53

no asi vyzkousim,jsou normalne k dostani v lekarne,? no snazime se 5let,neptej se na centrum,protoze to nam doporucila mudr, minuly mesic,ale my o nem uvazujeme uz pres rok a pul,no ale jeste jsme nikde nebyly…

• Citovat
  • Upravit
Verun83
2.5.12 12:56
@hanicka91 píše:
no asi vyzkousim,jsou normalne k dostani v lekarne,? no snazime se 5let,neptej se na centrum,protoze to nam doporucila mudr, minuly mesic,ale my o nem uvazujeme uz pres rok a pul,no ale jeste jsme nikde nebyly…

ten selen a zinek? jo ten seženeš v lékárně, prodávají i nějaký od GS. stejné složení. asi je to jedno.
no tak uvidíš… po takové době je asi dobrý tam zajít. četla jsem, že je dobrý před těhu detox. tělu se uleví, nastartují se procesy v těle …

• Citovat
  • Upravit
633
2.5.12 13:26

Ahoj já papčim babyplan na což mi doktor řek že super a ať přítel nasadí listovku takže tak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
2.5.12 16:05

dekuju za nazory,vyzkousim co pujde,snad se brzy projevi nejake ucinky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.17 15:49

Ahoj, doktorka mi doporučila vitamíny při snažení o miminko, ale na trhu jich je více, tak nevím, co si vybrat.Mimi plánujeme,,potají,,takže proto ten anonym, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
3383
10.3.17 15:51

Četla jsem hodně dobré recenze na kapky gynex a jako vitamín obyčejný pangamin a listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí