Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem s tim zase vůbec nepočítala, takže test jsem si dělala asi až týden poté co nepřišla MS, do té doby jsem myslela, že jde o zpoždění, právě z vysazené antiko! I když tušení jsem měla, strašně mě bolely bradavky, nesnesla jsem ani podprsenku!… ![]()
Agi20 píše:
Tak jak jsi dopadla s testem už něco víš?
Ještě ne, snažim se vydržet do MS ![]()
Terezka1234 píše:
Ahoj holky, V 18. DC jsem měla s přítelem nechráněný styk, kdy mám ovulaci netuším, protože jsem antikoncepci Lyndynette vysadila teď poprvé v tomto cyklu. Je možnost že by to mohlo vyjit hned takhle napoprvé? Antikoncepci jsem nebrala nějak dlouho, asi jen 4 roky, a je mi 23 let. Děkuju za reakceT.
Ahoj, mě se poprvé taky zadařilo hned po vysazení. Hned ten měsíc jsem byla těhotná, takže možné to určitě je… ![]()
Ahojky všem. Mám taky dotaz a stejný problém
Minulý měsíc jsem vysadila YAZ po asi roce užívání. (Dokonce jsem nedobrala poslední plato do konce, vynechala jsem poslední týden). Protože se mi rozhodila MS, nevím, který DC byl pohlavní styk. Přibližně to však odhaduji na 9-10 den. Protože manžel odjel na služební cestu, snažení o miminko se pozastavilo k jeho návratu. Myslíte, že už můžu pozorovat nějaké těhotenské příznaky? (Přijde mi, že se mi zvětšily prsa, už dva dny skoro nic nejím, z ničeho nic jsem ztratila chuť k jídlu, dnes se mi dokonce podařilo i omdlít, pak ještě bolest břicha nebo spíš žaludku…) Vím, že je to nepravděpodobné hned první měsíc, ale co když ano? Děkuji za odpověď.
Nenapisala si aka doba ubehla od pohlavneho styku, to je potom tazko nieco radit ![]()
Jejda já se tak soustředila na popis, že mi to nejdůležitější uteklo
Cca 8 dnů ![]()
No, tak to je skutocne na omdlievanie dost skoro, to bude skor nehormonalna nerovnovaha, alebo teplo, alebo ich kombinacia. ak si netrpezliva, kup si mamatest a o dva dni ho urob z ranneho mocu ![]()
No já už jsem asi po 8-9 dnech věděla, že se něco děje. Nebrala jsem sice HA, ale asi jsem na tohle citlivá, test jsem měla slabě pozitivní 9 dní před očekávanou MS. Držím palce.