Špinění po ovulaci

9805
25.11.11 15:36

špinění po ovulaci

Ahojky holky mám na vás menší dotaz - snažíme se o mimi :lol: mám za sebou 2 samovolné potraty 1/2011 a 5/2011..od srpna se opět snažíme, ale zatím bez úspěchu.Od dr. jsem dostala předepsaný utrogestan od 16 DC, ale zjistila jsem, že mám ovulku až 17-18 DC, tudíž jsem si braní sama upravila, že ho budu brát od 19-20 DC ;) tenhle měsíc jsem měla ovu asi 17 DC a od 19 DC jsem chtěla začít brát utroš, ale dnes jsem začala špinit - těhotná být tím pádem asi nemůžu,že?Nebo stalo se Vám některý, že byste byly těhu, i když jste po ovulce špinily?Už jsem z toho všeho zoufalá, nehledě na to, že jsme se před potraty snažili už 2 roky.. :,( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4243
25.11.11 15:45

Osobně jsem špinila kolem ovu jen při braní HA, ale ne v těhot. Hodně štěstí, ať se zadaří. My se o druhé snažíme rok a nic a přesto jsem byla dvakrát těhu - jednou to bylo zamlklé těhu a jednou to vyšlo, vždy jsem rychle otěhotněla a teď nic rok. Takže určo to u tebe může jít teď zase rychle. Ale s lékem neporadím, ten prý začneme řešit od jara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
25.11.11 15:48

Ahojky. Špinila jsem po ovulce , pak místo MS a dokonce skoro do 16tt :lol: A za 14 dní se nám narodí miminko :hug: . Chápu že se bojíš, jestli to vyjde, ale musíš tomu věřit. Moc držím palečky. Jo a taky jsem měla před rokem ZT :hug: Vyjde to , uvidíš :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.11.11 15:57

Děkuju..musím věřit :D Jani byla jsem těhu s vámi a jsem i pořád ve skupince - jsem zvědavá kdo porodí další :lol: pořád k vám nakukuju :lol: to jen tak mimo mísu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
25.11.11 16:06

Já si říkala, že tě asi znám. :hug: Já takhle nakukuju do Červencových miminek.
Tak o to víc držím palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.11.11 16:17

Děkuji :lol: snad se brzy už zadaří..už by bylo na čase :lol: a tobě přeju bezproblémový a hlavně rychlý porod Jáchymka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
25.11.11 16:39

Po ovulce často špinění může být hnízdění, tak držím moc moc palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.11.11 16:55

Jahůdko, ale to bývá až tak 7 DPO, ne?Já měla ovu asi předevčírem nebo lépe řečeno pozitivní ovu test byl v úterý..takže bych teď byla 2-3 DPO a to asi hnízdění nebude, že?Ksakru snažíme se třetím rokem a já v tom pořád nemám jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.11.11 19:19

Jojo, měla jsem to tak, Utrogestan mi nijak zvlášť nepomáhal, brala jsem kvůli špinění od 17. DC. Jednou zkrátka místo toho, aby špinění přešlo do MS, pomalu se zastavilo a byla jsem těhotná. Ve 12. tt pak konec, bohužel už podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
28.1.12 11:09

Ahojky..je možný, že máš ovulku až dnes, zkus testík..já si taky myslela,že mám ovu kolem 12 DC - jeden měsíc teda skutečně jo, ale druhý až tak 17 DC..mám to pokaždý jinak :lol: a nebo je to špinění hnízdění, ale myslím si, že spíš ovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
19.2.12 22:24

Ahoj, porad'te mi prosím :-)
Už celkem 5 dní, mě otravuje nepříjemné špinění :? začínám z toho být pěkně nervózní… řekla bych že to mohlo začít cca po ovulaci, pokud nějaká byla. Jo a nízký progesteron, to asi nebude, protože 3× za den jím utrogestan, tak tomu vůbec nerozumím dělat by to přece nemělo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
22.3.12 12:01

Já mám zas problém 21DC jsem měla ovulku cca 6DPO jsem začla špinit 3 dny tmavě hnědé pak den tmavá až skoro černá krev a dneska je krev světlejší. Už to trvá 5 tý den. Slipovka je čistá nebo jenom velmi malinko ušpiněná je to spíš na toaletáku po utření :-( čípek je tvrdý :nevim: příjde mi to brzo na menzes po ovulce. Co myslíte? Dnes jsem 10DPO a tt je bílý jak lilie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
22.3.12 12:58

teprve se možná uhnizduje bobík… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
22.3.12 14:07
cvana píše:
teprve se možná uhnizduje bobík… :think:

Myslíš,že je to tak dlouhé? Dneska 5 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 21:16

Hezký večer, je možné aby špinění proběhlo až 1 den po ovulaci? Dle bolestí celého podbříšku a vaječníku, která trvala cca hodinu a pak jak když utne, proběhla 18.12. ale špinění proběhlo den na to :think: S bolestivou ovulací mám bohaté zkušenosti, už to poznám. V den špinění žádné bolesti, hlen už nebyl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex