Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky mám na vás menší dotaz - snažíme se o mimi
mám za sebou 2 samovolné potraty 1/2011 a 5/2011..od srpna se opět snažíme, ale zatím bez úspěchu.Od dr. jsem dostala předepsaný utrogestan od 16 DC, ale zjistila jsem, že mám ovulku až 17-18 DC, tudíž jsem si braní sama upravila, že ho budu brát od 19-20 DC
tenhle měsíc jsem měla ovu asi 17 DC a od 19 DC jsem chtěla začít brát utroš, ale dnes jsem začala špinit - těhotná být tím pádem asi nemůžu,že?Nebo stalo se Vám některý, že byste byly těhu, i když jste po ovulce špinily?Už jsem z toho všeho zoufalá, nehledě na to, že jsme se před potraty snažili už 2 roky..
děkuji
Osobně jsem špinila kolem ovu jen při braní HA, ale ne v těhot. Hodně štěstí, ať se zadaří. My se o druhé snažíme rok a nic a přesto jsem byla dvakrát těhu - jednou to bylo zamlklé těhu a jednou to vyšlo, vždy jsem rychle otěhotněla a teď nic rok. Takže určo to u tebe může jít teď zase rychle. Ale s lékem neporadím, ten prý začneme řešit od jara.
Ahojky. Špinila jsem po ovulce , pak místo MS a dokonce skoro do 16tt
A za 14 dní se nám narodí miminko
. Chápu že se bojíš, jestli to vyjde, ale musíš tomu věřit. Moc držím palečky. Jo a taky jsem měla před rokem ZT
Vyjde to , uvidíš
![]()
Děkuju..musím věřit
Jani byla jsem těhu s vámi a jsem i pořád ve skupince - jsem zvědavá kdo porodí další
pořád k vám nakukuju
to jen tak mimo mísu..
Já si říkala, že tě asi znám.
Já takhle nakukuju do Červencových miminek.
Tak o to víc držím palce
![]()
Děkuji
snad se brzy už zadaří..už by bylo na čase
a tobě přeju bezproblémový a hlavně rychlý porod Jáchymka..
Po ovulce často špinění může být hnízdění, tak držím moc moc palce ![]()
Jahůdko, ale to bývá až tak 7 DPO, ne?Já měla ovu asi předevčírem nebo lépe řečeno pozitivní ovu test byl v úterý..takže bych teď byla 2-3 DPO a to asi hnízdění nebude, že?Ksakru snažíme se třetím rokem a já v tom pořád nemám jasno ![]()
Jojo, měla jsem to tak, Utrogestan mi nijak zvlášť nepomáhal, brala jsem kvůli špinění od 17. DC. Jednou zkrátka místo toho, aby špinění přešlo do MS, pomalu se zastavilo a byla jsem těhotná. Ve 12. tt pak konec, bohužel už podruhé.
Ahojky..je možný, že máš ovulku až dnes, zkus testík..já si taky myslela,že mám ovu kolem 12 DC - jeden měsíc teda skutečně jo, ale druhý až tak 17 DC..mám to pokaždý jinak
a nebo je to špinění hnízdění, ale myslím si, že spíš ovu..
Ahoj, porad'te mi prosím ![]()
Už celkem 5 dní, mě otravuje nepříjemné špinění
začínám z toho být pěkně nervózní… řekla bych že to mohlo začít cca po ovulaci, pokud nějaká byla. Jo a nízký progesteron, to asi nebude, protože 3× za den jím utrogestan, tak tomu vůbec nerozumím dělat by to přece nemělo ![]()
Já mám zas problém 21DC jsem měla ovulku cca 6DPO jsem začla špinit 3 dny tmavě hnědé pak den tmavá až skoro černá krev a dneska je krev světlejší. Už to trvá 5 tý den. Slipovka je čistá nebo jenom velmi malinko ušpiněná je to spíš na toaletáku po utření
čípek je tvrdý
příjde mi to brzo na menzes po ovulce. Co myslíte? Dnes jsem 10DPO a tt je bílý jak lilie ![]()
cvana píše:
teprve se možná uhnizduje bobík…
Myslíš,že je to tak dlouhé? Dneska 5 den.
Hezký večer, je možné aby špinění proběhlo až 1 den po ovulaci? Dle bolestí celého podbříšku a vaječníku, která trvala cca hodinu a pak jak když utne, proběhla 18.12. ale špinění proběhlo den na to
S bolestivou ovulací mám bohaté zkušenosti, už to poznám. V den špinění žádné bolesti, hlen už nebyl.