Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Počkej do termínu a udělej si test..je tu milion takových diskuzi..
@Anonymní píše:
Cauky chtela bych se zeptat nechraneny styk byl 8dc a od 17 dc mě bolí nepřetržitě prsa jak kdyby mě do nich nekdo nakopal… mám jeste 8 dní do termínu ms. Myslíte že bych mohla být těhotná když mě začala bolet prsa 19 dní pred termínem ms?..
Na příznaky je brzo. Počkej do termínu MS a kdyžtak si udělej test.
@JancaS84 termin ms mám za 8 dní. Prsa me zacali bolet už 19 před terminem ms.
@Anonymní píše:
To bude spíš pms
19 dní pred termínem ms? Do toho me bolí zada v kříži.
Pms mívám max.5 dni před ms ale tak kdo ví třeba se tělo zblaznilo ![]()
Dobrý den, ráda bych se vás tu zeptala, zda je možné těhotenství 3 dny pře ovulací? Menzes jsem měla po vysazení nejprve 30 dní pak se mi začal zkracovat na 26 dní a po té na 24 dní. Poslední menzes jsem měla 20.8 a pohlavní styk byl 29.8 s tím že ovulace začala zřejmě včera večer 31.8 - začalo mě pobolívat na pravé straně a v noci jsem také břicho cítila, ale ne nějak dramaticky. Těhotenství by bylo chtěné
Nevím, zda je příspěvek zařazený správně, pokud ne, moc se za to omlouvám.
@Anonymní píše:?To je vážně myšlený dotaz?
Dobrý den, ráda bych se vás tu zeptala, zda je možné těhotenství 3 dny pře ovulací? Menzes jsem měla po vysazení nejprve 30 dní pak se mi začal zkracovat na 26 dní a po té na 24 dní. Poslední menzes jsem měla 20.8 a pohlavní styk byl 29.8 s tím že ovulace začala zřejmě včera večer 31.8 - začalo mě pobolívat na pravé straně a v noci jsem také břicho cítila, ale ne nějak dramaticky. Těhotenství by bylo chtěnéNevím, zda je příspěvek zařazený správně, pokud ne, moc se za to omlouvám.
Nebo to myslis tak, ze by jsi otěhotněla 3 dny před ovulaci? Vyznívá to tak, ze se ptáš, jestli už teď můžeš být těhotná
pak by to možné bylo, ale to teprve poznáš ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se vás tu zeptala, zda je možné těhotenství 3 dny pře ovulací? Menzes jsem měla po vysazení nejprve 30 dní pak se mi začal zkracovat na 26 dní a po té na 24 dní. Poslední menzes jsem měla 20.8 a pohlavní styk byl 29.8 s tím že ovulace začala zřejmě včera večer 31.8 - začalo mě pobolívat na pravé straně a v noci jsem také břicho cítila, ale ne nějak dramaticky. Těhotenství by bylo chtěnéNevím, zda je příspěvek zařazený správně, pokud ne, moc se za to omlouvám.
Pokud jsi měla nechráněný styk, tak je samozřejmě těhotenství možné. Pokud ovulaci nemáš potvrzenou, pak bych to neřešila a počkala zda MS vynechá. A pak řešila test. Nevím, co víc chceš napsat. I když třeba tady někdo křišťálovou kouli má,
Otěhotnět můžeš i ze sexu pět dní před ovulací. Těhotenství to bude až se spermie spojí s vajíčkem.
Cauky chtela bych se zeptat nechraneny styk byl 8dc a od 17 dc mě bolí nepřetržitě prsa jak kdyby mě do nich nekdo nakopal… mám jeste 8 dní do termínu ms. Myslíte že bych mohla být těhotná když mě začala bolet prsa 19 dní pred termínem ms?..