Možné těhotenství?

Anonymní
28.4.20 09:41

Mozne těhotenství nebo ?

Cauky chtela bych se zeptat nechraneny styk byl 8dc a od 17 dc mě bolí nepřetržitě prsa jak kdyby mě do nich nekdo nakopal… mám jeste 8 dní do termínu ms. Myslíte že bych mohla být těhotná když mě začala bolet prsa 19 dní pred termínem ms?..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
28.4.20 09:48

Počkej do termínu a udělej si test..je tu milion takových diskuzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
28.4.20 09:49
@Anonymní píše:
Cauky chtela bych se zeptat nechraneny styk byl 8dc a od 17 dc mě bolí nepřetržitě prsa jak kdyby mě do nich nekdo nakopal… mám jeste 8 dní do termínu ms. Myslíte že bych mohla být těhotná když mě začala bolet prsa 19 dní pred termínem ms?..

Na příznaky je brzo. Počkej do termínu MS a kdyžtak si udělej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.20 09:52

@JancaS84 termin ms mám za 8 dní. Prsa me zacali bolet už 19 před terminem ms.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.20 09:56

To bude spíš pms :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.20 10:01
@Anonymní píše:
To bude spíš pms :)

19 dní pred termínem ms? Do toho me bolí zada v kříži.
Pms mívám max.5 dni před ms ale tak kdo ví třeba se tělo zblaznilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 13:36

Dobrý den, ráda bych se vás tu zeptala, zda je možné těhotenství 3 dny pře ovulací? Menzes jsem měla po vysazení nejprve 30 dní pak se mi začal zkracovat na 26 dní a po té na 24 dní. Poslední menzes jsem měla 20.8 a pohlavní styk byl 29.8 s tím že ovulace začala zřejmě včera večer 31.8 - začalo mě pobolívat na pravé straně a v noci jsem také břicho cítila, ale ne nějak dramaticky. Těhotenství by bylo chtěné :) Nevím, zda je příspěvek zařazený správně, pokud ne, moc se za to omlouvám.

• Citovat
  • Upravit
1339
1.9.20 13:39
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se vás tu zeptala, zda je možné těhotenství 3 dny pře ovulací? Menzes jsem měla po vysazení nejprve 30 dní pak se mi začal zkracovat na 26 dní a po té na 24 dní. Poslední menzes jsem měla 20.8 a pohlavní styk byl 29.8 s tím že ovulace začala zřejmě včera večer 31.8 - začalo mě pobolívat na pravé straně a v noci jsem také břicho cítila, ale ne nějak dramaticky. Těhotenství by bylo chtěné :) Nevím, zda je příspěvek zařazený správně, pokud ne, moc se za to omlouvám.
?To je vážně myšlený dotaz?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.9.20 13:45

Samozrejme ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
1.9.20 13:47

Nebo to myslis tak, ze by jsi otěhotněla 3 dny před ovulaci? Vyznívá to tak, ze se ptáš, jestli už teď můžeš být těhotná :lol: pak by to možné bylo, ale to teprve poznáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.9.20 13:49
@Anonymní píše:

Pokud jsi měla nechráněný styk, tak je samozřejmě těhotenství možné. Pokud ovulaci nemáš potvrzenou, pak bych to neřešila a počkala zda MS vynechá. A pak řešila test. Nevím, co víc chceš napsat. I když třeba tady někdo křišťálovou kouli má,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
1.9.20 14:15

Troll 😂 zase :D a já myslela, že děcka mají už školu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.9.20 14:37

Otěhotnět můžeš i ze sexu pět dní před ovulací. Těhotenství to bude až se spermie spojí s vajíčkem.

• Citovat
  • Upravit
69013
1.9.20 15:02

Jako lze-li otěhotnět ze styku 3 dny před ovulací? Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.20 15:07

@Veerr já vím, asi jsem blbka, že se tak ptám…🤦🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie