Možné těhotenství? (šestý smysl)

Anonymní
22.9.23 13:43

Možné těhotenství?(šestý smysl)

Zdravím chtěla bych se zeptat když jsem čekala první mimi měla jsem takový tušení do té doby než měla dorazit ms že jsem těhotná takový šestý smysl jak se říká a teď bychom chtěli druhé a cítím to stejně s tím rozdílem že mě už týden bolí záda jakoby v kříži jsem unavená občas mě bolí hlava a mám hodně nafouklé břicho poslední ms jsem měla 25.srpna a sex jsem měla 8. Září podle menstruačního kalendáře bych to měla dostat dnes ale většinou jsem to dostala tak o 2-3dny dříve a vždy v noci nebo k večeru dnes dopoledne jsem zaznamenala nepatrný zašpinění takové narůžovělé slyšela jsem něco o implantačním krvácení že to může být jako první příznak těhotenství pro rýpalky je mi jasné že mi nikdo nemůže stoprocentně říct jestli jsrm nebo nejsem těhotná ale zajímalo by mě zda jste se s tím už nějaká nesetkala zda to bylo těhotenství či ne :) radši anonymě vím jak na tyto témata lidé reagují nepotřebuju aby mě tu někdo ponižoval či urážel

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2128
22.9.23 13:47

Tak si udělej test, když máš dnes termín MS. Jestli jsi těhotná ze styku 8.září, tak už tam něco bude.

Špineni muže souviset s těhotenstvím anebo se začínající menstruaci, stejně jako ta bolest zad, to ti takhle nikdo neřekne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.9.23 13:48

8. Zari sex a pak uz zadnej? Zaspineni bejt muze, ale driv. U tebe bych si ted spis tiplac ze se rozjizdi ms. Jestli byl posledni sex 8. zari, tsk udelej test, to uz je dlouho a jestli se zadarilo, neco uz by melo byt videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.23 13:48

A co říká test? Protože ze sexu 8.9. už by muselo být na testu něco vidět :palec:

• Citovat
  • Upravit
22.9.23 13:51

@TeeeT test di jdu dnes koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.23 13:51

Ja se jednoho dne vzbudila s mysleknou, ze jsem tehotna. (Nijak jsme se nesnazili, ale ochrana taky zadna) Takze jsem rano nesla na zachod, ale sla jsem sehnat test. Myslela jsem, ze se pocuram a test udelala az zhruba ve 13 hod a byly tam 2 carky. Takze tuseni tam rozhodne bylo :lol: jinak vsechno stejne jako kazdy mesic, fyzicke priznaky zadne a MS jsem ocekavala druhy den…

• Citovat
  • Upravit
10868
22.9.23 13:58
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat když jsem čekala první mimi měla jsem takový tušení do té doby než měla dorazit ms že jsem těhotná takový šestý smysl jak se říká a teď bychom chtěli druhé a cítím to stejně s tím rozdílem že mě už týden bolí záda jakoby v kříži jsem unavená občas mě bolí hlava a mám hodně nafouklé břicho poslední ms jsem měla 25.srpna a sex jsem měla 8. Září podle menstruačního kalendáře bych to měla dostat dnes ale většinou jsem to dostala tak o 2-3dny dříve a vždy v noci nebo k večeru dnes dopoledne jsem zaznamenala nepatrný zašpinění takové narůžovělé slyšela jsem něco o implantačním krvácení že to může být jako první příznak těhotenství pro rýpalky je mi jasné že mi nikdo nemůže stoprocentně říct jestli jsrm nebo nejsem těhotná ale zajímalo by mě zda jste se s tím už nějaká nesetkala zda to bylo těhotenství či ne :) radši anonymě vím jak na tyto témata lidé reagují nepotřebuju aby mě tu někdo ponižoval či urážel

Jak muzes mit vzdy MS o 2-3 dny drive, nez rika menstruacni kalendar. To si ho nejak spatne nastavujes nebo spatne zadavas udaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
22.9.23 13:59

@Pája123456789 tak teď méně pij a můžeš testovat i z odpolední moči, druhý pak z ranní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.23 14:04

@Tarena nikdy to nepřijde přesně úplně na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.10.23 11:03

@Pája123456789 můžu se zeptat, jak jsi dopadla, bylo tušení správné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.23 12:41

@Lucicek1988 nebylo nakonec se ms dostavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat