Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
dneska jsem 8DPO, příkládám foto OT.
5DPO jsem trosku špinila, jen lehce na toaletaku, pak dva dny nic a dneska zas lehoulince špinění. Furt to může byt nidace? ![]()
@Bellamia Protože se říká, že ukáže těhotenství ještě před těhotenským
?
Jinak @Nikinka646 nebude to prostě posunutá ovulace?
Omlouvám se, asi jsem to špatně napsala. Test je právě dělaný těch 8 dni zpět.
@Kryptozoo tak počkám dva dny a testuju těhotenským ne?
@Nikinka646 Jo aha, tak to už mi dává smysl. Každopádně to máš blbě spocitany a pokud tenhle pozitivní test byl před 8 dny, tak ovulace byla před 7 dny a dnes jsi teprve 6 DPO.
@Nikinka646 jak píše @Bellamia, jsi maximálně 6-7 DPO a na testu je vidět jen ryska. Je ještě brzo na testování ![]()
@bacova.mi píše:
@Nikinka646 jak píše @Bellamia, jsi maximálně 6-7 DPO a na testu je vidět jen ryska. Je ještě brzo na testování
Dobře, i tak diky moc! ![]()
@Nikinka646 píše:
Dneska jsem zkoušela TT a mám pocit ze tam něco vidím![]()
Jj, něco se tam rýsuje tak tfuj tfuj
jinak já cítila u jednoho těhotenství nidaci nějaký 5dpo a 8 už jsem měla slabe pozitivní test. Nedopadlo to. Já měla nidace uspesne až nějaký 9-10dpo a první pozitivní testy okolo 12 dpo. Ale moje tělo je divny a vezme do party kazdyho zmetka ![]()
@hospodki ahoj
tebe jsem tu neviděla ani nepamatuju
jak se máš, co je nového?
@bacova.mi píše:
@hospodki ahojtebe jsem tu neviděla ani nepamatuju
jak se máš, co je nového?
Vždyť já jsem tu furt
jen už mám odrozeno tak jsem se přesunula a prudim v jiných diskuzich ![]()
@hospodki tak já brouzdám stále jen v těch o snažení, tak proto
![]()
@bacova.mi píše:
@hospodki tak já brouzdám stále jen v těch o snažení, tak proto![]()
Tak to mízu jen držet palce. Můj poslední pozitivní test má za chvíli 16m a je to strašná raketa. Se sourozencem se doplňuji -
V oblasti kde je jeden zlatej je druhej peklo a naopak. Třetí by byl nejspíš malý satan ![]()
@Nikinka646 můžu se zeptat, jak to dopadlo, jsi tehu?
Jsem na tom podobně, jsem nějaky 8 DPO a růžove spodním. Do MS ještě nějaký ten den zbývá, tak zatím netestuju jen tiše doufám ![]()
@Lucicek1988 od doktorky to potvrzené ještě nemám, ale podle testu ano. ![]()