Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikinka646 jsem na tom dnes podobně
měla. bych být 8 DPO podle teploty a ot dnes pozitivní
TT ale negativní
@bacova.mi 8dpo bývají duchové fakt vyjímečně. Ale ten pokles 6dpo vypadá nadějně
počkej třeba den dva a už by mohl vykouknout. Ale ten pokles ne vždy bohužel znamená nidaci, už jsem ho měla několikrát a těhu to nebylo.
Kolem 6-8dpo bývá druhá menší vlna lh a estrogenu a to může právě způsobit jak pokles teploty, tak pozitivní ot i když těhu nejsi. V listopadové skupince to někdo taky zkoušel a pozitivní ot bohužel neznamenal těhu a pozitivní tt, takže nezbývá než vydržet.
Teď jsem taky 8dpo (po IUI) tak netrpělivě vyčkávám, jenže já si píchala ovitrelle, takže teď by mi ten duch neřekl vůbec nic, nevím jak to do 12 dpo vydržím
![]()
@Ardilera měřím už tři roky a vím, že pokles nic neznamená. Většinou ho mívám, takže podle toho se fakt nedá řídit
jen pozitivní ot jsem nikdy po o hlavu takhle neměla a že jsem velka testerka ![]()
S ovitrelle fakt počkej, ale už se ti to krátí
mě dělá duchy 13 dní a až ten 14 den mám bílo 🙈 v tomhle závidím holkám, co mají za týden bílo ![]()
Dnešní bt trochu stoupla a s těstem jsem nevydržela 🙈 🙈 🙈 ale pořád je brzo a mohla.to být i hormonální nerovnováha ![]()
@Ardilera tak otnslabne a objevil se bílkový hlen a pocit mokra
tak že by ovulace teprve vážně byla až teď
ale zase mi to nesouhlasí s teplotou
pak.me.napada rozbitý teploměr ![]()
@bacova.mi Tak té bazálce celkem věřím, a ta vypadá jasně na ovu 21dc
Nemohl dozrát druhý folík?
Já jich teď po clostíku mám taky několik a kupodivu ani s ovitrelem nepraskli najednou, ale asi 4-5 dní po sobě
měla jsem utz po IUI a prasklý byl jen jeden a chystal se druhý co měl 21mm a ještě tam byl jeden prý tříkomorový (tři spojené folíky) asi 16-18mm no a ten si myslím praskl dnes (9dní po tom prvním), protože jsem ráno měla půl hodiny takovou křeč v pravým vaječníku, že jsem málem omdlela a musela si lehnout ![]()
zbytek napíšu do prosincové diskuze ať to nepíšu dvakrát ![]()