Prasklá cysta + snažení

Anonymní
20.9.23 14:48

Prasklá cysta + snažení

Ahoj holky, dneska mě vykolejila moje gynekoložka, tak se chci poradit. Už delší dobu nám nejde počít, takže na gyndu neustále chodím na další a další konzultace, pokusy, vyšetření… každopádně to teď nechme stranou. Dnes jsem tam byla, podle všech indikátorů mám plodné dny, potvrdila mi, že tam akorát praskl folikul a je tam vajíčko (mezi řádky - dnes je správný den na sex?!)… NICMÉNĚ mi zároveň řekla, jen tak ledabyle, že mi tam praskla nějaká cysta, ale že to je v pohodě, že to je normální… co to má znamenat? :nevim: Mrzí mě, že ani na opakované dotazy mi to nijak extra nevysvětlila, o co se jedná, jen že je tam na ultrazvuku vidět trochu víc tekutiny, tudíž asi prasklá cysta, ale že to nemá na naší misi (počít) vliv…

Setkala jste se s tím některá? :roll:

Každopádně odcházela jsme od tud s žádankou do CAR + na vyšetření pohlavních nemocí, takže další kroky máme, ale tohle mě prostě zarazilo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2284
20.9.23 14:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dneska mě vykolejila moje gynekoložka, tak se chci poradit. Už delší dobu nám nejde počít, takže na gyndu neustále chodím na další a další konzultace, pokusy, vyšetření… každopádně to teď nechme stranou. Dnes jsem tam byla, podle všech indikátorů mám plodné dny, potvrdila mi, že tam akorát praskl folikul a je tam vajíčko (mezi řádky - dnes je správný den na sex?!)… NICMÉNĚ mi zároveň řekla, jen tak ledabyle, že mi tam praskla nějaká cysta, ale že to je v pohodě, že to je normální… co to má znamenat? :nevim: Mrzí mě, že ani na opakované dotazy mi to nijak extra nevysvětlila, o co se jedná, jen že je tam na ultrazvuku vidět trochu víc tekutiny, tudíž asi prasklá cysta, ale že to nemá na naší misi (počít) vliv…

Setkala jste se s tím některá? :roll:

Každopádně odcházela jsme od tud s žádankou do CAR + na vyšetření pohlavních nemocí, takže další kroky máme, ale tohle mě prostě zarazilo.

Tak, cysta bývá naplněna tělní tekutinou a nemělo by její prasknutí způsobit problémy v břišní dutině. Nicméně to, že se vám dělají cysty naznačuje, že je něco špatně. A většinou se jedná o hormonální problém, konkrétně nadbytek estrogenu. Nepíšete, zda máte nějaké jiné problémy, tedy těžko usuzovat. Zkuste si vyhledat informace o cystách a proč vznikají a také něco o „estrogenové dominanci“. nadbytek estrogenu může způsobit problém s početím. A rada nakonec, pokud se snažíte o početí a nedaří se vám, je takovéto stresování se vším pro vás kontraproduktivní, potřebujete se uklidnit, nestresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
20.9.23 20:23

Bežte do Caru a ne na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie