Je mozne mit OVU test pozitivni nekolik dni?

19.9.23 14:54

Je mozne mit OVU test pozitivni nekolik dni?

Dobry den 🙂,
vim ze podobna diskuze uz tady je. Ale nenasla jsem v ni uplne odpoved na to, co me zajima. Navic uz je starsiho data a ted by se zde mohla najit nejaka dobra duse, ktera by mi dokázala odpovedet 🙂.

Prvne - je mozne aby byl ovulacni test pozitivni 3 dny za sebou ( 15.-17. DC) viz foto.
A za druhe - je mozne, ze by to bylo tim, ze narostlo vice folikulu a dochazi tak k postupnemu uvolneni vice vajicek. Nebo to ma uplne jine vysvetleni, 🙂

Predem dekuji za pripadne reakce. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101948
19.9.23 15:51

@BlueBerry2020 Je možné se nejdříve podívat na obrázkový návod, než něco použiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
19.9.23 15:52

@BlueBerry2020 možné to je, ale každopádně pozitivní je podle fotky jen jeden a to ten vpravo :palec: ostatní jsou krapet už slabší. Doporučuji pokud jsi nejsi jistá, jak je silný, aplikaci Premom. Tam si test vyfotíš, vlozis a on ti ukáže intenzitu. Pak můžeš každým dnem porovnávat, zda sílí nebo slábne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.23 16:03

@bacova.mi dekuji za odpoved a za tip na aplikaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.9.23 20:36

Ovulace.

Taky přesně nechápu co a jak? Já beru HA a mám už 3 dny pozitivní ovulační test. Ale antikoncepce by ovulaci prý měla zamezit. A už ho mám pozitivní 3 den a stále čárka sílí. Dělala jen i TT, ale ten je negativní
Je pravda ze občas zapomenu😅
Ale o dítě už se chceme snažit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
20.9.23 20:49

@Janniska pokud bereš HA, bude to nejspíš tím :roll: ha může zvyšovat hlásili u lh. Vysoká hladina lh blokuje ovulaci. Počkej až vysadis, dej tělu čas, aby se srovnalo. Je možné, že nějakou dobu budou hormony rozházené.
Nějak nechápu, proč dělás ovulační testy, když ještě užíváš ha 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital