Moznost nákazy vzteklinou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.6.21 12:31

Moznost nákazy vzteklinou?

Ahoj holky, nedá mi to spát, i přesto, že mi to přijde jako kravina.
No loni v 7.mesici se k nám na balkon dostala sousedova kocka, točila se kolem židle, bohužel jsem židlí rychle pohla (možná že jsem ji i trošku skripla :D ) a kocka se mi ohnala po noze.,Napadla mě vzteklina. Je to ale vůbec možné? Bydlíme v Ostravě, v 10.patre, kdybych nevěděla, že ji soused má doma, ani bych nevěděla, že má kočku. Nikdy jsem ji neviděla běhat venku, natož aby ji snad „venčil“. Je to spíš takový starší alkoholik, co chodí jen do hospody a zpět a kocour je furt doma. Soused taky furt žije a kočka nejspíš taky, videla jsem ji ještě snad v kvetnu(balkon se od té doby snažil zahradit, i my protože máme psa). Myslíte, ze je to vůbec možné? Bolí mě ta noha, po které se ohnala, ale je fakt, že mám dost blbě nové boty teďka. :) 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
27.6.21 12:33

Jednoznačně vzteklina :pankac: útokem na pohotovost jinak po roce zhynes

• Citovat
  • Upravit
35586
27.6.21 12:35
@Anonymní píše:
No loni v 7.mesici se k nám na balkon dostala sousedova kocka, točila se kolem židle, bohužel jsem židlí rychle pohla (možná že jsem ji i trošku skripla :D ) a kocka se mi ohnala po noze.,Napadla mě vzteklina. Je to ale vůbec možné? Bydlíme v Ostravě, v 10.patre, kdybych nevěděla, že ji soused má doma, ani bych nevěděla, že má kočku. Nikdy jsem ji neviděla běhat venku, natož aby ji snad „venčil“. Je to spíš takový starší alkoholik, co chodí jen do hospody a zpět a kocour je furt doma. Soused taky furt žije a kočka nejspíš taky, videla jsem ji ještě snad v kvetnu(balkon se od té doby snažil zahradit, i my protože máme psa). Myslíte, ze je to vůbec možné? Bolí mě ta noha, po které se ohnala, ale je fakt, že mám dost blbě nové boty teďka. :) 8o
:roll: :roll: :roll: nebyla si dlouho na slunci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.21 12:37

V ČR vzteklina není. A kdyby to náhodou vzteklina byla. Tak už by ti stejně nic nepomohlo.

• Citovat
  • Upravit
36556
27.6.21 12:39
@Anonymní píše:
No loni v 7.mesici se k nám na balkon dostala sousedova kocka, točila se kolem židle, bohužel jsem židlí rychle pohla (možná že jsem ji i trošku skripla :D ) a kocka se mi ohnala po noze.,Napadla mě vzteklina. Je to ale vůbec možné? Bydlíme v Ostravě, v 10.patre, kdybych nevěděla, že ji soused má doma, ani bych nevěděla, že má kočku. Nikdy jsem ji neviděla běhat venku, natož aby ji snad „venčil“. Je to spíš takový starší alkoholik, co chodí jen do hospody a zpět a kocour je furt doma. Soused taky furt žije a kočka nejspíš taky, videla jsem ji ještě snad v kvetnu(balkon se od té doby snažil zahradit, i my protože máme psa). Myslíte, ze je to vůbec možné? Bolí mě ta noha, po které se ohnala, ale je fakt, že mám dost blbě nové boty teďka. :) 8o

Vzteklina je u nás (naštěstí!!!) vymýcená, může se výjimečně vyjimečně vyskytovat v populaci netopýrů. Přenašečem choroby je nemocné zvíře. Takže pokud kočka stále žije, jsi v cajku :lol:

Kdyby tě kočka nakazila, a) zemřela bys už před rokem strašnou smrtí, b) Česko by přišlo o statut vztekliny proséto státu.

Příspěvek upraven 27.06.21 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.6.21 12:39

Kdyby to byla vzteklina už jsi minimálně 10 měsíců pod drnem pokud bys to neřešila. Bože…to jsou dotazy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
27.6.21 12:40

:zed: po roce? Asi se evidentně nudis když řešíš rok starou věc. A můžu tě uklidnit, kdyby to byla vzteklina, tak už jsi davno pod kytkama a neřešiš takovou blbost na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
27.6.21 12:46

No píše že to bylo loni. By už bylo dávno jak po kočce tak po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.6.21 13:29
@lucenka píše:
V ČR vzteklina není. A kdyby to náhodou vzteklina byla. Tak už by ti stejně nic nepomohlo.

Nepiš o věcech, kterým nerozumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.21 13:32
@divine woman píše:
Nepiš o věcech, kterým nerozumíš.

A co jsem napsala špatně? 8o vzteklina je pro člověka smrtelná, pokud se začne řešit až ve chvíli, kdy se objeví první příznaky. A v ČR se vzteklina u domácích zvířat nevyskytuje.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
27.6.21 13:34

Bude to z těch bot.

• Citovat
  • Upravit
25897
27.6.21 13:34

@lucenka Občas se v ČR vzteklina vyskytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.21 13:37
@divine woman píše:
ČR je stále vedena jako vztekliny prostý stát ;)
Poslední případ vztekliny v ČR byl u lišky zaznamenán před více než 18 lety. Pokud jde o domácí zvířata, byla posledním nakaženým zvířetem kočka v roce 2001
  • Citovat
  • Upravit
101533
27.6.21 13:44
@divine woman píše:

Ano, obcas se vyskytne u netopyra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.6.21 13:47

Ty musíš být hloupá nebo troll. :zed: :mrgreen:
Vzteklina v ČR není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek