Možnost otěhotnění?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3474
24.1.14 22:02

@třináctka Já podle všeho otěhotněla cca 6-8 DC ;-) takže jsem ovulaci měla ihned po menstruaci. Přitom v jiných cyklech jsem jí měla kolem 14-15 DC. Nemůžeš spoléhat na to, jak by to asi mělo být, protože tělo si dělá co chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 22:04

To je divné, příjde mi, že 7 dní je strašně moc, ale je pravda, že jinak by ten 1. týden v platu nejrizikovější. No a druhá věc, když by už náhodou byla ovulace a spermie vydržely a oplodnily vajíčko (což už tak je i při zapomenutí 2 pilulek dost malé procento), tak při dalším braní HA přece neroste tolik sliznice, což znamená, že vajíčko by se nemělo vlastně ani kde uhnízdit, takže by odešlo s další MS, ne?
Každopádně děkuji moc za rychlou odpověď :-). Zajímá mě to proto, že jsem až dneska 13 DC zjistila, že jsem si nějaké dva prášky z HA nevzala, mám HA Bonadeu a nedívala jsem se při braní na dny…, a sex jsme měli od začátku cyklu ob den. Takže to, že se dneska začneme chránit jinak je už celkem zbytečný. Ale spíš mi příjde jako náhoda, že by se nám podařilo a těm, co neberou HA se nezadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 22:06

Ale teda spíš mě zajímalo, kdy by ta ovulace mohla proběhnout, jestli v těchto případech zapomenutí v 1. týdnu probíhá ovulka spíš dříve než 14 DC nebo spíš později… Abych věděla, kdy můžu testovat, raději. Protože mi dneska začalo být špatně, jsem jak po kocovině.. Ale to je asi spíš ze stresu, že jsem to tak dneska objevila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 22:07

Manaja:

A to bylo když už jsi nebrala HA, ne? Protože já normálně antiko beru, ale tento měsíc jsem to asi nějak nezvládla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
24.1.14 22:08

@třináctka Teď už s tím nic neuděláš a vzhledem k tomu, kolik ženských jen na tomto foru otěhotnělo přes HA… takže to asi nějak jde :-D
Ale souhlasím s tím, že by to byla opravdu náhoda, já brala HA 8 let, taky sem tu pravidelnost dost flákala a zapomínala, a neotěhotněla sem. Po vysazení jsem byla v tom za 2 měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
24.1.14 22:09
@třináctka píše:
Ale teda spíš mě zajímalo, kdy by ta ovulace mohla proběhnout, jestli v těchto případech zapomenutí v 1. týdnu probíhá ovulka spíš dříve než 14 DC nebo spíš později… Abych věděla, kdy můžu testovat, raději. Protože mi dneska začalo být špatně, jsem jak po kocovině.. Ale to je asi spíš ze stresu, že jsem to tak dneska objevila.. :nevim:

NA příznaky je ještě brzo a otestuj nejdřív za 10 dní… ale ideálně až ti nedorazí menzes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 22:10

@svycarka No, teď už se chránit budu. Všimla jsem si, že mám o dva víc až dnes ráno. Beru HA už 6 let, a skoro bez chyb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 22:15

@geilens Ale vydržet to do té doby! A hlavně bych to chtěla zjistit co nejdřív… Budu cvičit trpělivost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
24.1.14 22:17

Myslím, že žádná urychlená ovulace nenastane, ale spermie můžou někdy přežít dlouho, záleží taky na podmínkách.
S tou sliznicí to však nelze říct určitě, každé tělo ti reaguje jinak a já naopak při braní HA měla pravidelně sliznici vysokou a pak když jsem se snažila otěhotnět tak byla téměř nulová.
Podle mě prostě v tom prvním týdnu je největší pravděpodobnost, že hormony cyklus neovlivní a ovulace normálně naskočí i přes prášky, stává se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
24.1.14 22:18

@třináctka Stejně… když si ho uděláš třeba za 10 dní a bude negativní, bude to pro tebe relevantní výsledek? Já bych si teda řekla že je to asi brzo a stresovala se dál. Takže aspon ušetříš za testy :mrgreen: A přeju ti ať tam najdeš tolik čárek, kolik si přeješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.1.14 22:20

Spermie sice preziji 7dni, ale schopnost oplodnit je 72 hodin, ty tri dny, za dobrych podminek a kdyz jsou drzaci tak az 5 dni ale to je vyjimka. jinak sance da se rict je vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 22:23

Děkuju moc všem, pak dám vědět, jak to dopadlo… A ten test si stejně udělám i dřív. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 21:10

Tak jsem si dělala test v sobotu ráno (1.2.), kdy jsem byla 21DC (cyklus s HA 28DC), ovulaci netuším kdy, jestli vůbec s antikoncepcí. Byl negativní. Dnes 24 DC, úterý, MS má dorazit v neděli ráno. Test bych si chtěla dělat zítra ráno, ale vůbec nevím, jestli to má už tak brzo cenu. Každopádně mě bylo nedávno dva večery divně, na zvracení. Už je to dobrý. A dneska mě začalo bolet břicho i na dotek, píchá mě v podbřišku, jak nalevo, tak i uprostřed, bolí mě záda v kříži a začínají mě bolet prsa. Mám prý i lesklé oči. Nevím, že by dva prášky udělali takový zázrak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 21:14

Lesklé oči značí prý výhru :palec: přeji at to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 21:18

Pokud teda o pozitivní test stojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie