Možnost otěhotnění?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.2.14 21:21

Výhru s antikoncepcí? Nevím, přijde mi to divné, že by se ostatním nepovedlo normálně a nám hned a to jen kvůli 2 zapomenutým práškům… Zajímalo by mě, jestli je tady někdo, kdo otěhotněl přes antikoncepci, kvůli zapomenutým 2 práškům (2. a 4. v platu). A kdy to z testu poznaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 21:24

Tak promiň..třeba se někdo s podobnou situací najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 21:30

Já jsem ráda za reakci! Rozhodně bych byla šťastná, kdybych byla těhotná. Jen bych to už chtěla vědět, na čem jsem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 21:42

Já vím, že je to šílené, já si vždy každý měsíc pomalu házím mašle :pocitac: co k tomu napsat, je nás tady hafo co čeká, touží, přeje si, každá s tím máme starosti :,( přeji ti moc ať to čekání máš už za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.2.14 22:31

@třináctka no nechci strasit, ale zapomenuti 2 tablet v prvním týdnů je dost rizikový, ale ty příznaky by jsi neměla tak brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 22:35

I když nebyli po sobě, ale 2. a 4.? Já to snad nakonec ještě obřečím, jestli tam bude jen 1 čárka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.2.14 08:12

To nevím, ale ta hladina ti může kolísat a může se spustit ovulace, jako pravděpodobně těhotná nebudeš, ale pro priste to zobej pravidelně a mas klid :) já ted mela zase nějaký střevní potíže, sex byl den předtím než začaly, tak jsem se taky strachovala, ale zase si říkám, ze ta ovulace nenastane hned, takže by to byla velká náhoda…no a kdyby jsi zapomela priste tak pak 7 dni kondom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 18:52

Dneska ráno test negativní, ale teda bolí mě strašně záda, podbřišek i boky, jakoby nad těma kostma. Ale to asi není příznak :-D. Spíš na mě leze nějaká chřipka nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.15 18:03

Ahoj, tak hlasim, ze jsem tehotna nebyla :) Ted mam ale jiny problem… koncem brezna jsem vysadila HA a do dnes jsem to nedostala. Chranili jsme se asi prvni tyden :oops: a pak uz ne. 4. jsem byla u Dr., tj po 14 dnech vynechani ms, folikul 13 mm, ovulace pry tak ve ctvrtek, tj. 7.5. ( i kdyz folikul pry roste max. 2 mm, tak nevim, jestli by stihl vyrust a prasknout do 7.5., tj. 3 dny?? Kdy by mela dojit ms? Pocitam tak 21.5. A porad jsem to nedostala, test negativni. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.16 21:29

Dobrý večer,
vím, že je tu toto téma po tisící, ale nikde nemohu najít odpověď na svou otázku. Ráda bych se zeptala, kolik je vlastně potřeba spermatu na otěhotnění?
Jde vlastně o to, že včera, dnes nebo zítra? mám ovulaci, jedno milování proběhlo s kondomem a sperma skončilo v něm. Jenže asi po hodině byla chuť se znovu pomazlit :oops: tentokrát vše proběhlo bez ejakulace, ale bez ochrany. Nějak jsme se v tu chvíli neovládli. Je pravděpodobné otěhotnět ze spermií, které zůstaly za předkožkou?
Vím, že moje otázka je stupidní :oops:, prosím nerýpejte. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
22.1.16 21:32

Ano je moznost otehotnet i takto. sance je vzdy a staci k tomu pouze jedna spermie ;)
nahoda je blbec ze…

• Citovat
  • Upravit
7376
22.1.16 21:34
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
vím, že je tu toto téma po tisící, ale nikde nemohu najít odpověď na svou otázku. Ráda bych se zeptala, kolik je vlastně potřeba spermatu na otěhotnění?
Jde vlastně o to, že včera, dnes nebo zítra? mám ovulaci, jedno milování proběhlo s kondomem a sperma skončilo v něm. Jenže asi po hodině byla chuť se znovu pomazlit :oops: tentokrát vše proběhlo bez ejakulace, ale bez ochrany. Nějak jsme se v tu chvíli neovládli. Je pravděpodobné otěhotnět ze spermií, které zůstaly za předkožkou?
Vím, že moje otázka je stupidní :oops:, prosím nerýpejte. Děkuji.

nevim jestli z tech zaschlych.. lol cunata, mate se sprchovat:D ale behem milovani i bez ejakulace muze spermie uniknout. Ja mam takle syna. D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
22.1.16 21:41

Jak se říká,, Stačí kapka a už to ťapká" ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denulíí
22.1.16 22:25

Nějaká naděje ?

Ahojte holky :) Chci se jen zeptat na váš názor, nechci nějak otravovat..nedělám si žádné testy nebo neměřím teplotu ohledně ovulace. Ale sleduju hlen, a mám ho řidší. Dneska je 12 den po MS, tudiž bych měla mít ovulaci.. S přítelem jsme to zkoušeli 2 zpět, tudiž 10 den po MS.. myslíte že by to mohlo vyjít? Za jak dlouho od 1 dne ovulace se něco projeví nějaké příznaky nebo tak? Strašně jsem nedočkavá, a moc si mimi přejeme. Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
1326
22.1.16 23:12

@Denulíí Zkus si spocitat plodne dny online: http://www.plodne-dny-vypocet.cz/
Ja to pouzivam pro lepsi trefeni se do plodnych dnu. Vybrabime nasi male sestricku :dance: Teplota se mi vazne merit nechce. Mj. mam pocit, ze ty plodne dny na sobe poznam. Mam strasnou chut na sex, vic nez jindy a pripadam si atraktivnejsi.. asi ty hormony proste delaji sve a citlivejsi holky to na sobe poznaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí