Možnost práce - jít či nejít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
možnost práce - jít či nejít
Zdravím mamči, měla bych na vás takový dotaz. Mám možnost podílet se na jednom dobrém projektu co se týká dětí. Práce by byla na necelé 4hodiny denně. A do budoucna mám jistotu uplatnění takže až skončí rodičák a syna vezmou do školky tam mám práci jistou.
Ale jde o to,že dneska mě seřvala tchýně na tři doby, že je to ode mě nezodpovědné, že jdu po penězích a na děti nehledím,že určitě budu chtít aby toho mladšího celý den hlídala a kdesi cosi. Mám dva kluky (necelá 4 roky a 17 m)a možnost v práci je i taková,že si mladšího mohu brát sebou - zázemí pro děti tam bude. Starší chodí do školky,takže tam je to v pořádku.
Braly by jste takovou práci? tchýně mě tak vytočila,že si připadám jako krkavčí matka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak tohle bych brala všemi deseti. Malýmu je skoro devět měsíců a už mi doma hrabe, takže kdyby mě přišla taková nabídka, tak bych po ní okamžitě čapla. Zvlášť, když ještě můžeš vzít mladšího sebou… Na tchýni nehleď, tohle je přeci tvoje věc a jí do toho nic není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byt zenou je strasne. Pokud nechces deti a pracujes jsi karieristka. Pokud mas deti driv nez karieru, jsi nezodpovedna. Pokud mas deti a jsi s nimi doma, jsi lina a valis si sunky. Pokud mas deti a pracujes, tak je zanedbavas… a tak furt dokola.
Na tchyni nehled. Udelej si to tak, jak to vidis ty z tveho pohledu dobre. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mou osobu:
Ber to všemi deseti a tchýně ať si políbí…
Mít takovou možnost, ani se nerozmýšlím ![]()
Ať to vyjde a líbí se ![]()
- Citovat
- Upravit
![]()
tady ty názory fakt nechápu. Koukni se kolem sebe - nikde na světě nenajdeš tak dlouhou mateřskou jako u nás. A nezdá se, že by zbytek světa strádal výrazněji než my.
Pokud si mladšího budeš moct brát sebou, tak jedině o důvod víc, proč do toho jít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych se vůbec nerozhodovala,tchyně nemá co rozhodovat.
Ta nabídka vypadá jako sen,neváhej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně nechápu o co tchýni jde
Starší bude ve školce a mladší s tebou, tak jako co.
Jdi do toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, díky!! za vaše názory…jsem ráda,že to ,,cítíte" stejně.
Upřímně,nechci soudit svou tchýni,ale ona už je dlouhou řádku let doma, nikdy moc nepracovala, a teď si asi nechce narušit domácí klid. Ale trošku mě nahlodal červíček pochybností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pepuse píše:
Zdravím mamči, měla bych na vás takový dotaz. Mám možnost podílet se na jednom dobrém projektu co se týká dětí. Práce by byla na necelé 4hodiny denně. A do budoucna mám jistotu uplatnění takže až skončí rodičák a syna vezmou do školky tam mám práci jistou.Ale jde o to,že dneska mě seřvala tchýně na tři doby, že je to ode mě nezodpovědné, že jdu po penězích a na děti nehledím,že určitě budu chtít aby toho mladšího celý den hlídala a kdesi cosi. Mám dva kluky (necelá 4 roky a 17 m)a možnost v práci je i taková,že si mladšího mohu brát sebou - zázemí pro děti tam bude. Starší chodí do školky,takže tam je to v pořádku.
Braly by jste takovou práci? tchýně mě tak vytočila,že si připadám jako krkavčí matka.
Brala bych to.
Za předpokladu, že máš pořešené hlídání dětí v případě, že budou nemocné… že nebudeš tchyni využívat jako hlídací pojistku pro tyto případy. ![]()
Pokud to máš vymyšlené tak, abys na ní byla zcela nezávislá, tak bych se na její názory vůbec neohlížela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za sebe jako za dítě, které mamča tahala s sebou do práce, nebo jsem byla kdekoli jinde, když šla na chvíli pracovat ti říkám: BER TO!
Nikdy jsem nijak nestrádala, naopak, když mě mamka takhle někam brala, naučila mě být sociální, navíc vždycky tam byly super věci k prozkoumání. Mamča mi přišla lepší, když chodila do práce než když pak byla pořád doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to ber všemi deseti, já jsem taky tchýně a nebrala bych to jako tvoje. A navíc budeš mít zajištěnou práci do budoucna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to brala, tchýně ti peníze dávat nebude
každá kačka dobrá a když si tam malýho můžeš brát s sebou tak bych nepřemýšlela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit