Žádost o zkrácený úvazek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Žádost o zkrácený úvazek
Ahoj holky,
mám problém. Nastupuji do práce a zkrácený úvazek(plný fakt nedám) a teď jsem volala šéfové a ona mi řekla, ať zítra přijdu a přinesu si žádost o zkrácený úvazek. Nevíte co tam napsat? Já debil se zapomněla zeptat a voalt jí znovu se mi fakt nechce
. Něco ve smylu "žádam o zkrácený úvazek.. " měl by tam být i důvod? A od kdy? Jsem tele, ale já to musím mít zítra ![]()
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem nikdy nikam důvody nepsala. Prostě buď vyhoví nebo ne. Pokud tvoje šéfová důvod zná a souhlasí, většinou ti pak pomůže, abys uspěla…
- Citovat
- Upravit
Zná, dělám na dráze a manžel taky, musíme se nějak vystřídat u dětí
. A vyhoví mi, jen potřebuje ten papír
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bych jen napsala, že žádám o zkrácený úvazek do data, případně do data… Víc nic…
- Citovat
- Upravit
nAPSALA JSEM, ŽE ŽÁDÁM O ÚPRAVU PRACOVNÍ DOBY V ROZSAHU… Z DŮVODU PÉČE O NEZLETILOU DCERU…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
nAPSALA JSEM, ŽE ŽÁDÁM O ÚPRAVU PRACOVNÍ DOBY V ROZSAHU… Z DŮVODU PÉČE O NEZLETILOU DCERU…
Jojo, přesně tak, případně je to § 241 ZP pokud bys to chtěla mít i s ním, ale pokud víš, že ti vyjdou vstříc, tak to není nezbytně nutné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za rady, nějak to napíšu, snad to bude dobře, pokud ne, tak mi řekne a já to přepíšu a dám jí to tam jindy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ahoj
..
Nachazim se momentalne v situaci ze ktere nejak nevim, jak vybruslit. Jde o to, ze jsem v praci, ktera nejak postrada „smysl“. Nudim se tu denodene, ale bohuzel nemam sanci si studovat treba jazyky apod. Sef je desny despota, vecne nasrany, na vsechny rvouci, pan dokonalosti.. takze neustale delat, ze neco delam uz me nejak „nebavi“ a hlavne to nejde stale. Takze po nekolika mesicich tu, kdy uz se mi stres dost zacina projevovat i doma (ozivovala jsem tu cca 14 dni zpet diskuzi - zkusim najit.. ) jsem dosla do faze, ze chci odejit. Na druhou stranu sem ale srab a rikam si, ze kdybych tu nemusrla trcet 8 a pul hodiny, ale treba jen 5 hodin dalo by se to prezit.. s jeho zenou (ekonomka firmy) by se snad dalo mluvit. Myslite, ze to mam zkusit? Nebo to tam rovnou polozit a zkusit to jinde?
- Citovat
- Upravit
A máš něco jinýho? Já bych neodcházela dokud nenajdu něco jinýho (ikdyž to většinou může trvat roky), jinak absolutně Ti rozumím, já v práci šikanu vydržela cca přes rok a taky jsem to položila, to prostě nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam moznost i neceho jineho, klidne treba jen docasne. Jde o to, ze hrozne tezce navazuju novy vztahy s lisma a uz ted stresuju, jak to bude vypadat jinde :/.. ale tohle dlouho nedam :/ @j.a.n.i1 nechci rikat konkretni mesto, Ustecky kraj staci? ![]()
- Citovat
- Upravit
Tam sis slo o vysi nezamestnanosti nez presne misto… Pokud byxh mela drobnou rezervu, tak bych dala výpověď i bez noveho mista, ono malokde budou cekat 3 mesice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit