Možnost těhotenství po ovulaci

30.5.21 20:26

Možnost těhotenství po ovu

Ahoj holky chci se zeptat sex jsme měli s partnerem 21.5. a 22.5. měla jsem období ovulace bolest v podbrisku po sexu apod.dnes mě bolí od rána prso a necítím se moc dobre. Jsem poměrně unavená. Menstruaci bych měla mít tento čtvrtek mám počkat do vynechání popřípadě, nebo udělat test dříve?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
30.5.21 20:35

Cekej na vynechání, teď by na testu nebylo nic, 8 dni po ovulaci je na test brzo, cekej aspoň do toho čtvrtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
30.5.21 20:42

8 dní je opravdu brzy a taky k oplodnění mohlo dojít později. Některé ty bolesti si žena umí i vsugerovat. Já měla třeba ovu 2.5. a 14.5. jsem měla pozitivní test, ovšem ten digitální a taky se do MS mohlo stát úplně cokoliv. Vyčkejte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.21 20:48

Já už mám syna 7 let. Prave tyhle nevolnosti a kdy jsem unavená neznám, ale myslela jsem zda nemám nějaký placebo efekt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
30.5.21 21:05

Test si udělej až po vynechání ms… Na test je brzy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
30.5.21 21:09

Co píšou na návodu k testu? Testovat až vynechá ms, tak nevymyslel bejkarny a počkej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.5.21 00:39

Ahoj, holky prosím vás chci se zeptat, zdali máte nějaká zkušenost, že by jste měli na začátku těhotenství ( cca 3-4 týden ) příznaky únavu, píchání na pravé straně v podbřišku, tlak v podbřišku až v břiše jako by jste měli mít menzes, a občas i bolesti zad a časté močení. Zánět močáku nemám. Ovulačku jsem měla před týdnem, ale drží mě to už tak týden a dva dny, s tím že postupně vše příbývá, hlavně ten tlak v břiše. Nevolnosti nemám, spíš najednou nějak nemám chuť na určitý jídla, která bych si normálně dopřávala furt :D… Test jsem si dělala a negativní, s tím že bych to měla dostat za týden a půl a poslední menzes jsem měla opravdu netypicky slabí a krátký a právě před ním, mám pocit, že se nám to povedlo. Samozřejmě vím, že může být ještě brzy. Každopádně ale přemýšlím že v úterý, nebo ve středu navštívím svou doktorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
31.5.21 09:09

@Veruinka na nějaký příznaky je to opravdu hodně brzo, konec konců žena si dokáže vsugerovat příznaky… Testuj se až vynechá MS… Protože tohle je zbytečný ať nejsi zklamaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
31.5.21 15:44

Já žádný příznaky neměla. Den před vynechání MS test negativní. Další dva dny jsem měla jakoby kocovinu a na testech samý duch ještě několik dní.

Na příznaky se nespoléhej, většinou jsou vsugerované :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.5.21 20:14
@Misasisi píše:
@Veruinka na nějaký příznaky je to opravdu hodně brzo, konec konců žena si dokáže vsugerovat příznaky… Testuj se až vynechá MS… Protože tohle je zbytečný ať nejsi zklamaná..

Zklamaná to bych ani nebyla, prostě to beru buď teď a nebo jindy ;-) Spíš mě zaráží že ty tlaky v břiše a píchání na pravé straně opravdu mám a o únavě no comment. Takhle unavená jsem nebyla ani když jsem jela non-stop 48 hodin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.5.21 20:16

@kakadel Aha dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To se nespoléhám, ale ty tlak v břiše, píchání na pravé straně podbřišku a únava je. To sugerovany opravdu nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
31.5.21 20:38

@Veruinka Nemůžeš mít těhotenské příznaky od ovulace (nebo dokonce ještě před ní). Těhotenské příznaky způsobuje hormon hCG, ten se začne tvořit až po nidaci. Nidace oplodněného vajíčka je 6. - 9. den po ovulaci. Do té doby tělo ani netuší, že bude těhotné. I tak první příznaky přichází kolem data předpokládané menstruace. Teprve tehdy je hladina hCG na hranici možné detekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
1.6.21 06:20

Tak nějaké píchání a tlaky jsem neměla, ale únava hrozná snad par dni po ovulaci, to vůbec neznám, sem usinala během dne, jenom sem si někde chvíli sedla a naopak v noci hrozně živé sny a k ránu už sem byla v 5 na vzhůru a spát sem nemohla. Jindy sem přes den v pohodě a ráno se nemůžu probudit :D týden na to // :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí