Možnost těhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
575
10.1.19 16:38
@GabinkaCh píše:
Ale tyhle otázky jsou tu denně.Všechny na jedno brdo.

No a? Vždyť je to fórum určené mj. právě pro takový typ diskuzí, nebo ne? Kam to má poslat? Na zahrádkářské fórum nebo diskuzi o domácích mazlíčcích? Nechci číst, nerozklikávám, neodpovídám. Ta anonymní „odvaha“ napadat ostatní je za poslední léta dosti tragická.

Příspěvek upraven 10.01.19 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.1.19 16:42

@Chawa většinou napadají okolí anonymní přispěvovatelky, to tak prostě bylo a bude. Nemá smysl to nějak hlouběji řešit.
Zakladatelce přeji, ať to vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.1.19 16:42

@ugluk I kdyby to byla miliarda takových diskuzí, toto není nutné..... Dobře, nemá smysl něco si vysvětlovat. Stále věřím na to, že každému se jednou vrátí, co sám dal. I to hezké, i to ošklivé. Pěkné odpoledne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.1.19 16:46

@WojKa Už jsem tu dlouho, občas se i po letech vracím, ale když jsem tu před 9-10 lety byla poprvé, bylo ti jiné, podstatně jiné. Těch rýpalek bylo jen pár a byly známé. Dodnes si na ně pamatuji. Vím, že je to jako čeřit vodu, už stejně končím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.1.19 16:49

@Chawa však ono je to stejně jedno. Já třeba tyto příspěvky také moc nechápu. Ptát se, jestli můžu být těhotná, to je jako bych to zakřičela z okna na sousedku, ať mi to řekne. :lol: Ale občas to člověk prostě potřebuje někomu říct, byť virtuálně, a třeba mu to pomůže a dá aspoň naději nebo si řekne, že by bylo vhodné ten test koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.1.19 16:54

@WojKa Zbytečných diskuzí je všude dost, ale když uživatel/ka má potřebu si napsat o radu a na nově založenou diskuzi lidé reagují nejlépe, proč jí to nedopřát? Někdy prostě člověk potřebuje naději, řešení nebo aspoň „teplé lidské slovo“. Kdyby se to otočilo a místo na Vánoce by na sebe byli lidé hodní po zbytek roku, skvěle by se nám všem žilo. Tak vše krásné do nového roku! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.1.19 16:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.1.19 17:17

Duch?

Ahoj, snazime se o druhe mimco uz hodne dlouho, tak jsem nevydrzela a testovala den pred ocekavanou MS. Myslite si, ze to muze byt duch? :)
Predem diky, Kristyna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.1.19 17:25

@kris171 tak tomuhle bych už ani duch neříkala, to je regulérně pozitivní. Gratuluji. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.1.19 17:29

Test

@WojKa píše:
@kris171 tak tomuhle bych už ani duch neříkala, to je regulérně pozitivní. Gratuluji. :) :palec:

Dekuju :), ale mne prisly nejak ty carky hodne od sebe, tak jsem si rikala, jestli to neni vadny test nebo blbe testovano. :D Je to Mama test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.1.19 17:40

@Chawa mimo toho, že jsi tu seřvala největší místní odbornici na snažení, těhotenství, testy a IVF, máš zakladatelce co říct? Nevšimla jsem si, že by jsi se vyjádřila k tématu. Já ji taky nechápu. Čekali jsme na děti víc než šest let, ale první krok byl vždy těhotenský test a ne založení diskuze s výzvou k věštění.

• Citovat
  • Upravit
2761
10.1.19 17:41

@kris171 co se týče značky, tak to neporadím, ale myslím, že je v pořádku. Potichu gratuluji, protože jsem tu už několikrát narazila na holčiny, které měly sice pozitivní test, ale ms dorazila, ale u Tebe to opravdu vypadá velice dobře. :palec: Budu se za vás modlit, ať je miminku dobře a pěkně roste. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.1.19 17:52

@Janli To je mi lito, ze nektere maji s otehotnenim problemy, ale stale to neni duvod byt zly, ustepacny a shazovat druhe, odbornik neodbornik. Staly se mi v zivote horsi veci, ale stale se snazim chovat slusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.4.20 09:20

Prosím poraďte, případně pochopte. 31 den cyklu, cyklus většinou 34 dni. Test negativní. Tzn blbosr, nemůžu, ze? Jsem zklamaná a naštvaná sama na sebe, ze si živim naději :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.4.20 09:25

Nezáleží na dni cyklu, ale na tom, kdy jsi měla ovulaci. Dělat si test před vynecháním menzes, je hloupost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex