Možnost těhu?

Anonymní
10.1.19 15:35

Možnost těhu?

Ahoj:). Anonym, protože mě tu lidi znají a nechci to hned provalit :D
Mám cystycké vaječníky. 3 roky nepoužívám ochranu a nikdy nic. Menstruaci také nemám pravidelnou. A moje PMS příznaky jsou vždy šílená bolest nohou, břicha, prsa velký a bolavý. Teď jsem to měla 2× nějak pravidelně a tenhle měsíc (někam jsem to dostat 3.1) nic. Asi 2-3 týdny zpět mě strašně bolely kolena, ale fakt strašně, jednou jsem celkem krvácela po styku (ale vzhledem k tomu, že to bylo tvrdší, se nedivím). 2× mi bylo od té doby jako kdybych to měla dostat, ale prsa nic. Vůbec. Jen jsem strašně nafouklá- jde to vidět i mám pohled. Před 2 týdny jsem byla na gyn na preventivce, dělala mi celkové vyšetření a nic. Jen řekla, že moje vaječníky se zdají v pořádku.
Je to jen spozdeni, nebo?
Moc by jsme si mimčo přáli, ale nechci testovat. Když to bude negativní, budu z toho akorát opět strašně smutná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
10.1.19 15:39

Nechceš testovat? Tak počkej osm měsíců a když porodís, tak to bylo těhotenství..... :mrgreen: Udělej si test. Co uvidíš horšího než jednu čárku? Belzebub tam nebude…

• Citovat
  • Upravit
53518
10.1.19 15:42
@Anonymní píše:
Ahoj:). Anonym, protože mě tu lidi znají a nechci to hned provalit :D
Mám cystycké vaječníky. 3 roky nepoužívám ochranu a nikdy nic. Menstruaci také nemám pravidelnou. A moje PMS příznaky jsou vždy šílená bolest nohou, břicha, prsa velký a bolavý. Teď jsem to měla 2× nějak pravidelně a tenhle měsíc (někam jsem to dostat 3.1) nic. Asi 2-3 týdny zpět mě strašně bolely kolena, ale fakt strašně, jednou jsem celkem krvácela po styku (ale vzhledem k tomu, že to bylo tvrdší, se nedivím). 2× mi bylo od té doby jako kdybych to měla dostat, ale prsa nic. Vůbec. Jen jsem strašně nafouklá- jde to vidět i mám pohled. Před 2 týdny jsem byla na gyn na preventivce, dělala mi celkové vyšetření a nic. Jen řekla, že moje vaječníky se zdají v pořádku.
Je to jen spozdeni, nebo?
Moc by jsme si mimčo přáli, ale nechci testovat. Když to bude negativní, budu z toho akorát opět strašně smutná.

Za test nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68937
10.1.19 15:44

Tak jo. Těhotná nejsi, nemáš nejmenší šanci.
Tímto jsem ti teda přivodila ten strašný smutek (předpokládám teda, že názoru anonymních diskutérek na emiminu přikládáš nějaký záhadný význam, jinak se místo testu neptáš). Takže teď si udělej test, třeba budeš strašně veselá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 15:44

Už tolikrát jsme se zklamali. Snažíme se 3 roky. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je tu ta možnost. Byla jste některá těhu bez změny prsou?

• Citovat
  • Upravit
5500
10.1.19 15:49
@Anonymní píše:
Už tolikrát jsme se zklamali. Snažíme se 3 roky. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je tu ta možnost. Byla jste některá těhu bez změny prsou?
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.1.19 15:49

Byla jsem těhotná bez jakékoliv změny. Ani ve snu by mě nenapadlo, že jsem 4 měsíce po porodu těhotná. A byla…
Ale netestuj se, jestli nechceš… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.1.19 15:54

Bez testu se nic nedovíš, chápu že nechceš být zklamaná a chceš mít naději, ale je zbytečné se tady nějak zaobírat teoriema, příznakama a kdesi cosi, když odmítáš udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
10.1.19 15:56

Sex bez ochrany a zpozdena MS? Tak bud jsi tehotna, nebo nejsi a mas jen zpozdeni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 15:57

Máte pravdu. Tak já pro nej zítra skočím :roll:

• Citovat
  • Upravit
10.1.19 16:04
@Anonymní píše:
Už tolikrát jsme se zklamali. Snažíme se 3 roky. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je tu ta možnost. Byla jste některá těhu bez změny prsou?

Ani v jednom těhotenství jsem neměla změnu prsou - až do porodu, pak se pouze nalila mlíkem (to teda po prvním, druhý porod mě čeká během „pár dní“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.1.19 16:13
@Anonymní píše:

Tak naděje je při každém nechráněném styku. Já jsem žádné extra příznaky necítila. Ale udělala jsem si test, když nepřišla MS. A až teprve později jsem měla jakési příznaky. A zpětně mi došlo, že mi nechutnala pasta na zuby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.1.19 16:21
@ugluk píše:
Tak jo. Těhotná nejsi, nemáš nejmenší šanci.
Tímto jsem ti teda přivodila ten strašný smutek (předpokládám teda, že názoru anonymních diskutérek na emiminu přikládáš nějaký záhadný význam, jinak se místo testu neptáš). Takže teď si udělej test, třeba budeš strašně veselá.

A proč tak strašná zloba? Proč ty věčné sarkasmy? Proč vůbec odpovídat, když to neumím říci hezky nebo alespoň bez zesměšňovacího podtextu (i když upřímně)? Udělal ti zakladatelka něco? Asi ne, spíš si na ní léčíš svoje ego. Je mi takových jako ty docela líto.
Za léta ve světě jsem nikde nepotkala tolik věcně naštvaných a nespokojených lidí jako u nás. A bohužel často to dávají „sežrat“ svému okolí…

Zakladatelko, odpověď už máš. Já držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
10.1.19 16:25
@Chawa píše:
A proč tak strašná zloba? Proč ty věčné sarkasmy? Proč vůbec odpovídat, když to neumím říci hezky nebo alespoň bez zesměšňovacího podtextu (i když upřímně)? Udělal ti zakladatelka něco? Asi ne, spíš si na ní léčíš svoje ego. Je mi takových jako ty docela líto.
Za léta ve světě jsem nikde nepotkala tolik věcně naštvaných a nespokojených lidí jako u nás. A bohužel často to dávají „sežrat“ svému okolí…Zakladatelko, odpověď už máš. Já držím palce!

Ale tyhle otázky jsou tu denně.Všechny na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68937
10.1.19 16:32

@Chawa neb prostě miliontej dotaz na totéž téma je pro mě pomiliontý nepochopitelnej. Zakladatelka měla nechráněnej sex, tudíž těhotná být může. A jestli jí přijde relevantní odpověď kohokoliv na netu, kdo z ní vidí jen ta písmenka na obrazovce? Že se bojí udělat test? Hele, na dítě jsme čekali fakt výrazně déle, ale když jsem měla podezření na těhotenství, jako zcela logickej krok číslo jedna mi přišlo počůrat kus papíru za dvacku. Což by snad svéprávnej člověk, kterej touží být rodičem, mohl pobrat.
Troufám si říct a snad by mi to i dost lidí potvrdilo, že umím poradit relevantně, k věci, povzbudit, mám přehled a trpělivě odpovídám na SZ. Ale co proboha radit někomu, kdo chce těhotenství vyvěštit po internetu a odmítá udělat test?
Zakladatelce taky držím palce a evidentně ji ta diskuze k tomu koupit test dokopala, což jí dá odpověď mnohem přesnější, než že každé těhotenství je jiné a má 15 % šanci. Jestli jsem se někoho dotkla, tak sorry, je ze mě za ta léta dost velkej cynik, ale holt napsat milou odpověď, že možná těhotná je a možná není, mi přijde možná výrazně slušnější, ale taktéž výrazně více k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí