Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
16.11.sem měla naposled MS.Od 1.12.sem měla problémy, bolest podbrisku, krvácení,11.12.sem byla na prohlídce a prý to bylo od cysty to krvácení i bolest. Dostala sem prášky na zastavení krvácení. To trvalo do 16.12.Pak 18.12. byl pohlavní styk nechraneny. Doktor říkal 11.12.ze mám vysokou sliznici, že dostanu MS.Tak teď nevím jestli nebyla ms součást toho krvácení od cysty.Mela sem i kusy sraženin malých. Asi 22.12.sem měla něco jako plodný hlen s krví. Tak mě napadlo jestli sem neměla později ovulaci.Test sem dělala před 3dny,negativni.Co myslíte? Můžu být těhotná? Má smysl jít zas k doktorovi
Sex byl jen 18.12.,tento měsíc vubec.Diky ,rikam si tě počkám do konce týdne a v pondělí se obednam na prohlídku. Jen mě zajímá jestli je šance těhotenství.
Kdybys byla těhotná, tak už by ti to test ukázal. Si myslím. Počkala bych do konce týdne a potom volala dr.
@P4ja píše:
Kdybys byla těhotná, tak už by ti to test ukázal. Si myslím. Počkala bych do konce týdne a potom volala dr.
Asi jo,počkám do konce týdne,v pondělí udělám zas test a objednala bych se k Dr.Taky si říkám že test už by to ukázal.
@Anonymní píše:
16.11.sem měla naposled MS.Od 1.12.sem měla problémy, bolest podbrisku, krvácení,11.12.sem byla na prohlídce a prý to bylo od cysty to krvácení i bolest. Dostala sem prášky na zastavení krvácení. To trvalo do 16.12.Pak 18.12. byl pohlavní styk nechraneny. Doktor říkal 11.12.ze mám vysokou sliznici, že dostanu MS.Tak teď nevím jestli nebyla ms součást toho krvácení od cysty.Mela sem i kusy sraženin malých. Asi 22.12.sem měla něco jako plodný hlen s krví. Tak mě napadlo jestli sem neměla později ovulaci.Test sem dělala před 3dny,negativni.Co myslíte? Můžu být těhotná? Má smysl jít zas k doktorovi
Sex byl jen 18.12.,tento měsíc vubec.Diky ,rikam si tě počkám do konce týdne a v pondělí se obednam na prohlídku. Jen mě zajímá jestli je šance těhotenství.
Jestli byl nechraneny sex jen 18.12.tak tehotna nejsi.test by byl uz pozitivní.
@karkarka píše:
Jestli byl nechraneny sex jen 18.12.tak tehotna nejsi.test by byl uz pozitivní.
Díky za reakci.Taky si myslím ,že těhotenství je vyloucene.
16.11.sem měla naposled MS.Od 1.12.sem měla problémy, bolest podbrisku, krvácení,11.12.sem byla na prohlídce a prý to bylo od cysty to krvácení i bolest. Dostala sem prášky na zastavení krvácení. To trvalo do 16.12.Pak 18.12. byl pohlavní styk nechraneny. Doktor říkal 11.12.ze mám vysokou sliznici, že dostanu MS.Tak teď nevím jestli nebyla ms součást toho krvácení od cysty.Mela sem i kusy sraženin malých. Asi 22.12.sem měla něco jako plodný hlen s krví. Tak mě napadlo jestli sem neměla později ovulaci
.Test sem dělala před 3dny,negativni.Co myslíte? Můžu být těhotná? Má smysl jít zas k doktorovi