Možný SP 4+6TT

98
22.2.22 09:01

Možný SP 4+6TT

Zdravím, ráda bych se zeptala:
13.2. jsem měla dostat MS (poslední MS 16.1), ale měla jsem podezření na těhotenství, clear blue digi ukázal výsledek +1-2. stejný výsledek byl i 15.2. 19.2.jsem začala silně krvácet s bolestmi, CB stále +1-2 - krvácela jsem silně od soboty cca poledne, do nedělního rána, od tý doby sem tam nějaká kapka… k dr jsem objednána na 2.3. - ale zajímalo by mě, zda je možné při SP krvácet takhle krátkou chvíli? děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.2.22 09:07

@petulisek16 ne. Pokud jde o sp, tak se rozjede jako velmi silná a delší ms. Mohl být klidně i třeba hematom atd.. ae nedá se to odhadnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18640
22.2.22 09:31
@petulisek16 píše:
Zdravím, ráda bych se zeptala:
13.2. jsem měla dostat MS (poslední MS 16.1), ale měla jsem podezření na těhotenství, clear blue digi ukázal výsledek +1-2. stejný výsledek byl i 15.2. 19.2.jsem začala silně krvácet s bolestmi, CB stále +1-2 - krvácela jsem silně od soboty cca poledne, do nedělního rána, od tý doby sem tam nějaká kapka… k dr jsem objednána na 2.3. - ale zajímalo by mě, zda je možné při SP krvácet takhle krátkou chvíli? děkuji za odpovědi.

Za me ano. Potratila jsem nejak 7-8tt, kdy embryo odpovidalo 5+4 a melo i nepravidelnou srdecni akci. Jeden den jsem odpoledne trochu zaspinila, druhy den v 8 h rano najednou jak kdyz pustis stavidla ( nekolikrat to splejchlo, odesly 3 velke srazeniny a plodove vejce) a v poledne uz konec a jen asi dva dny velmi slabe spineni sotva na 1-2 intimky. Ovulace mi naskocila jako hodinky presne po 3 tydnech (mam delsi cykly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty