Mr. Robot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
25.4.18 10:52

Mr. Robot

Najdou se tu i nějaké dámy co sledují mr robot? Dokoukávám třetí sérii a ten seriál miluju, netrpělivě čekám na 4. sérii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
25.4.18 11:31

Neznam, ale diky za tip, vypada to dobre, uz stahuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.4.18 13:39

Jj je to skvělé, já už to nevydržela a dokoukala jsem to kompletní, teď jsem koukala, že 4. série by měla být až v říjnu :(.. Dej pak vědět @xammy jak se líbí. Já byla fakt nadšená, že jsem narazila na inteligentní a zajímavý seriál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
27.10.19 22:48

@LiaNatali Bozi serial, u me absolutne TOP, prisla jsem na nej teprve pred nedavnem uplnou nahodou a to jendiky tomu, ze jsem zahledla Ramiho, coz je muj oblibeny herec a zkoukla to cele se zatajenym dechem od zacatku az do konce a pocity mam fantasticky..Mam z toho v hlave takovych otazek, myslenek..No dlouho mi nic takhle moc nesedlo jako tohle a hlavne ta myslenka silenstvi u vetsiny postav, to je taky mazec :mrgreen: :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
28.11.20 17:06

Začínám sledovat. 8) Viděla jsem teprve jeden díl, ale líbí se mi to. Seriály o podivínech a úchylech, to je moje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
1.12.20 22:45

Jako coo?? Snad v každém dílu si říkám, o co sakra jde? Co je realita a co je jen v Elliotově hlavě? :D Ale sakra, je to super! Ale jsem teprve v polovině druhé série, tak pssst, žádné spoilery. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
7.12.20 22:11

Uaaa, nikdo nesleduje? Jsem skoro na konci. Už dlouho mě něco takhle nedostalo. Fakt pecka seriál. Já prostě letím na ty narušené hrdiny. :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
8.12.20 21:53

Budu se opakovat.. Jako coooo??? :D Zítra poslední dva díly a nechápu vůbec, co se to děje! A asi v žádném seriálu jsem ještě neviděla umřít tolik lidí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí