Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najdou se tu i nějaké dámy co sledují mr robot? Dokoukávám třetí sérii a ten seriál miluju, netrpělivě čekám na 4. sérii..
Jj je to skvělé, já už to nevydržela a dokoukala jsem to kompletní, teď jsem koukala, že 4. série by měla být až v říjnu
.. Dej pak vědět @xammy jak se líbí. Já byla fakt nadšená, že jsem narazila na inteligentní a zajímavý seriál
@LiaNatali Bozi serial, u me absolutne TOP, prisla jsem na nej teprve pred nedavnem uplnou nahodou a to jendiky tomu, ze jsem zahledla Ramiho, coz je muj oblibeny herec a zkoukla to cele se zatajenym dechem od zacatku az do konce a pocity mam fantasticky..Mam z toho v hlave takovych otazek, myslenek..No dlouho mi nic takhle moc nesedlo jako tohle a hlavne ta myslenka silenstvi u vetsiny postav, to je taky mazec
![]()
Začínám sledovat.
Viděla jsem teprve jeden díl, ale líbí se mi to. Seriály o podivínech a úchylech, to je moje. ![]()
Jako coo?? Snad v každém dílu si říkám, o co sakra jde? Co je realita a co je jen v Elliotově hlavě?
Ale sakra, je to super! Ale jsem teprve v polovině druhé série, tak pssst, žádné spoilery. ![]()
Uaaa, nikdo nesleduje? Jsem skoro na konci. Už dlouho mě něco takhle nedostalo. Fakt pecka seriál. Já prostě letím na ty narušené hrdiny.
![]()
Budu se opakovat.. Jako coooo???
Zítra poslední dva díly a nechápu vůbec, co se to děje! A asi v žádném seriálu jsem ještě neviděla umřít tolik lidí. ![]()