Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mamka řešila podobny problém, nakonec dala mrazak do ložnice a nechala na nej udělat skřínku. Dnesni mrazaky uz nejsou ani tak hlučné, mamka nesnese ani tikajici hodiny, ale toto ji nevadí. Pokud ho zakomponujete do obýváku tak to problém nebude.
@Heivka ja naprosto regulerne uvazovala o snu vsech muzu - systemu dvou mycek, kdy z jedne beres ciste nadobi a pouzite do davas do druhe na umyti
![]()
jenze pak jsem nemela volnou dalsi spodni skrinku ![]()
@Ropuškaa píše:
Ahoj![]()
Jdu si k vám pro radu. Bydlím v bytě 3+1 a jelikož jsou rodiče farmáři, tak mě zásobují pořád něčím a tak mi tři šuplíky mrazáku, co jsou v kombinované chladničce zoufale nestačí. Ráda bych si koupila mrazáček, aspoň další tři šuplíky, ale nevím, kam ho mám nacpat!
Když jsem byt kupovala, přišel mi velký (75m2), ale fakt zjišťuji, že nic moc.
Do kuchyně se mi nevejde, mám tam kuchyňskou linku (byt jsem brala už s ní, je nová tzn. dloouho předělávat nebudeme), stůl a čtyři židle a je to tak akorát. V menším pokojíku máme počítačový stůl, vestavěné skříně a postel (pokojík je opravdu malinkatý). Do ložnice ho nechci i kdyby byl sebetišší, ložnice je moje chlouba
. Snažila jsem se to nějak vymyslet v šatně (rozměry 120×140), ale fakt se to nedá. Mám v plánu nechat si udělat skříň na míru, vyvýšenou nad zemí, pod ní dva kočičí záchůdky - to bych ráda nechala zachováno, líbí se mi že wc nejdou vidět a stelivo není po celém bytě
.Už fakt zbývá jen ten obývák, je to největší místnost, je tam nějaký prostor pod oknem, kolmo k obývací stěně. Obývák je béžový, světlé linoleum, nábytek tmavý (dekor švestka).
Co si o tom prosím myslíte? Říkám si je fajn využít ten prostor, ale přijde návštěva a jako první uvidí v obýváku mrazák
A kam jste si daly mrazák při nedostatku prostoru vy?. Ten prostor je přímo naproti dveřím.
Ahoj.
Dle mého názoru sis dobře vymyslela alternativu dát druhý mražák do budoucí šatny. Přece jen mít mezi šaty kočičí záchodky není „nejvoňavější“ řešení.
A řešila spíš otázku: Kam s kočičími záchodky. Co chodba, lodžie? ![]()
@tininas píše:
Ahoj.Dle mého názoru sis dobře vymyslela alternativu dát druhý mražák do budoucí šatny. Přece jen mít mezi šaty kočičí záchodky není „nejvoňavější“ řešení.
A řešila spíš otázku: Kam s kočičími záchodky. Co chodba, lodžie?
Šatna stejně slouží pouze na úklid sezónního oblečení, není to tak že se chodím oblíkat na záchodky
. Já je měla dočasně v malém pokoji, ale stelivo všude. Lodžie by byla horší na řešení, musela bych přesklít dveře od balkonu a dát tam kočičí dvířka. Mám obavy žr z toho bude táhnout. A samozřejmě natáhnout síť.
Rozumím a chápu, také jsme měli malý byt a nešlo to jinak, tak pračka v předsíni, no, děs, ale fakt jinak to nešlo.Ten mrazák v obýváku bych v pohodě přežila, zakamuflovala bych ho nějakou skřínkou, truhlář by třeba něco vyrobil na míru, dá se vymyslet spousta věcí.Jen je potřeba vzít v potaz, že bude asi slyšet, ale myslím, že se to dá vydržet.Je to jen na vás, jak to vyřešíte, ale určitě to jde.