Mrazák v obýváku, poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
18.1.19 13:49

Rozumím a chápu, také jsme měli malý byt a nešlo to jinak, tak pračka v předsíni, no, děs, ale fakt jinak to nešlo.Ten mrazák v obýváku bych v pohodě přežila, zakamuflovala bych ho nějakou skřínkou, truhlář by třeba něco vyrobil na míru, dá se vymyslet spousta věcí.Jen je potřeba vzít v potaz, že bude asi slyšet, ale myslím, že se to dá vydržet.Je to jen na vás, jak to vyřešíte, ale určitě to jde. ;)

• Citovat
  • Upravit
40
18.1.19 14:40

Mamka řešila podobny problém, nakonec dala mrazak do ložnice a nechala na nej udělat skřínku. Dnesni mrazaky uz nejsou ani tak hlučné, mamka nesnese ani tikajici hodiny, ale toto ji nevadí. Pokud ho zakomponujete do obýváku tak to problém nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
18.1.19 18:34

@Heivka ja naprosto regulerne uvazovala o snu vsech muzu - systemu dvou mycek, kdy z jedne beres ciste nadobi a pouzite do davas do druhe na umyti :mrgreen: :lol:

jenze pak jsem nemela volnou dalsi spodni skrinku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
18.1.19 18:47
@Ropuškaa píše:
Ahoj :mavam:

Jdu si k vám pro radu. Bydlím v bytě 3+1 a jelikož jsou rodiče farmáři, tak mě zásobují pořád něčím a tak mi tři šuplíky mrazáku, co jsou v kombinované chladničce zoufale nestačí. Ráda bych si koupila mrazáček, aspoň další tři šuplíky, ale nevím, kam ho mám nacpat! :lol: Když jsem byt kupovala, přišel mi velký (75m2), ale fakt zjišťuji, že nic moc.

Do kuchyně se mi nevejde, mám tam kuchyňskou linku (byt jsem brala už s ní, je nová tzn. dloouho předělávat nebudeme), stůl a čtyři židle a je to tak akorát. V menším pokojíku máme počítačový stůl, vestavěné skříně a postel (pokojík je opravdu malinkatý). Do ložnice ho nechci i kdyby byl sebetišší, ložnice je moje chlouba :lol:. Snažila jsem se to nějak vymyslet v šatně (rozměry 120×140), ale fakt se to nedá. Mám v plánu nechat si udělat skříň na míru, vyvýšenou nad zemí, pod ní dva kočičí záchůdky - to bych ráda nechala zachováno, líbí se mi že wc nejdou vidět a stelivo není po celém bytě :oops:.Už fakt zbývá jen ten obývák, je to největší místnost, je tam nějaký prostor pod oknem, kolmo k obývací stěně. Obývák je béžový, světlé linoleum, nábytek tmavý (dekor švestka).

Co si o tom prosím myslíte? Říkám si je fajn využít ten prostor, ale přijde návštěva a jako první uvidí v obýváku mrazák :?. Ten prostor je přímo naproti dveřím.

A kam jste si daly mrazák při nedostatku prostoru vy? :kytka:

Ahoj.

Dle mého názoru sis dobře vymyslela alternativu dát druhý mražák do budoucí šatny. Přece jen mít mezi šaty kočičí záchodky není „nejvoňavější“ řešení.

A řešila spíš otázku: Kam s kočičími záchodky. Co chodba, lodžie? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.1.19 19:31
@tininas píše:
Ahoj.

Dle mého názoru sis dobře vymyslela alternativu dát druhý mražák do budoucí šatny. Přece jen mít mezi šaty kočičí záchodky není „nejvoňavější“ řešení.

A řešila spíš otázku: Kam s kočičími záchodky. Co chodba, lodžie? :)

Šatna stejně slouží pouze na úklid sezónního oblečení, není to tak že se chodím oblíkat na záchodky :lol: . Já je měla dočasně v malém pokoji, ale stelivo všude. Lodžie by byla horší na řešení, musela bych přesklít dveře od balkonu a dát tam kočičí dvířka. Mám obavy žr z toho bude táhnout. A samozřejmě natáhnout síť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný