Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevíte někdo, kde - nejlépe v Praze, se dají sehnat takové ty sandálky do vody? Občas je má např. Humanic apod., ale jedná se mi o velikost 21, 22, viděla jsem je vždy až tak od vel. 25. Chodíme plavat a malýmu to klouže okolo bazénu a normální sandály promáčí a úplně mu čvachtají. díky moc M.
Ahoj Minie,
my je letos koupili v Carrefouru Eden. Viděla jsem tam i mini, tak třeba je ještě mají. Loni jsme je koupili v Globusu a nedávno jsem je viděla v La Halle na Andělu.
Ahoj,
vloni touhle dobou jsem kupovala vel. 22 v dětském obchodě na Proseku. Nevím už ale, jak se ten obchod jmenuje (možná Bena?), bylo to v přízemí toho komplexu co je Billa.
Jita
Já jsem koupila 22 v La Halle ve výprodeji stály 45,– Ale jinak je nemožný sehnat někde tak malý boty.V Brně snad jen Humanic.
Záleží na tom, kolik za ně můžeš dát, já je sehnala za 450 kč u firmy Laiser na té ulici dole pod Václavákem co je rovnoběžná s Jindřišskou (ach ta skleróza, myslím že se jmenuje Na poříčí
) Tam je mají od velikosti 18, malé jsem tam koupila v úterý 21
![]()
Bludička + Kamča + Škvrček 16tt
ahoj,
taky jsem je měli v Nextu v Myslbeku - myslím kolem 200 (já tam kupovala velikost 3-6m, ale mají i větší ![]()
Katka a Julinka
Díky všem, v Nextu mají zas až moc malý, jen do 12 měs. a Na příkopech už je dneska měli vyprodaný. Nakonec se nám je podařilo koupit na Národní v Humanicu (pozn. - jediný ve vel. 21 a už je nemají - pro další případný zájemkyně). M.
V Globusu Čakovice měli dnes celkem dobrý výběr. Nejmenší jsem tam viděla asi 20, ale nehrabošila jsem. Na cenu jsem se bohužel nepodívala, ale budou do 100,–. Jen ty z Carrefouru jsou mnohem měkčí a lépe se obouvají.