mrňavý botky do vody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
23.6.05 14:11

mrňavý botky do vody

Ahoj, nevíte někdo, kde - nejlépe v Praze, se dají sehnat takové ty sandálky do vody? Občas je má např. Humanic apod., ale jedná se mi o velikost 21, 22, viděla jsem je vždy až tak od vel. 25. Chodíme plavat a malýmu to klouže okolo bazénu a normální sandály promáčí a úplně mu čvachtají. díky moc M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
23.6.05 15:21

Ahoj Minie,
my je letos koupili v Carrefouru Eden. Viděla jsem tam i mini, tak třeba je ještě mají. Loni jsme je koupili v Globusu a nedávno jsem je viděla v La Halle na Andělu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.6.05 15:42

Ahoj,
vloni touhle dobou jsem kupovala vel. 22 v dětském obchodě na Proseku. Nevím už ale, jak se ten obchod jmenuje (možná Bena?), bylo to v přízemí toho komplexu co je Billa.
 Jita

• Citovat
  • Upravit
7708
23.6.05 21:46

Já jsem koupila 22 v La Halle ve výprodeji stály 45,– Ale jinak je nemožný sehnat někde tak malý boty.V Brně snad jen Humanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
23.6.05 22:09

Záleží na tom, kolik za ně můžeš dát, já je sehnala za 450 kč u firmy Laiser na té ulici dole pod Václavákem co je rovnoběžná s Jindřišskou (ach ta skleróza, myslím že se jmenuje Na poříčí :oops: ) Tam je mají od velikosti 18, malé jsem tam koupila v úterý 21 :lol: :lol: :lol:
Bludička + Kamča + Škvrček 16tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.6.05 23:03

ahoj,
taky jsem je měli v Nextu v Myslbeku - myslím kolem 200 (já tam kupovala velikost 3-6m, ale mají i větší :-)

Katka a Julinka

• Citovat
  • Upravit
12
24.6.05 13:04

Díky všem, v Nextu mají zas až moc malý, jen do 12 měs. a Na příkopech už je dneska měli vyprodaný. Nakonec se nám je podařilo koupit na Národní v Humanicu (pozn. - jediný ve vel. 21 a už je nemají - pro další případný zájemkyně). M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
25.6.05 14:49

V Globusu Čakovice měli dnes celkem dobrý výběr. Nejmenší jsem tam viděla asi 20, ale nehrabošila jsem. Na cenu jsem se bohužel nepodívala, ale budou do 100,–. Jen ty z Carrefouru jsou mnohem měkčí a lépe se obouvají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí