Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všechno je možné,zajdi na krev a pak za dva tři dny znovu jestli hCG stoupá.Držím palce ![]()
diskzí o „duchách“ je tu desítky.. vy jste holky hrozně netrpělivý ![]()
těhu by to klidně být mohlo, nebyla by jsi první ani poslední která dostala ms v termínu a přesto byla těhotná ![]()
Renčo držím palečky ať jsi Těhu, zkus si zítra dojít na krev ![]()
já ti nevím
ten duch je nějak divnej.Spíš mi to přijde takový jako špinavý než duchovatý-promiň
Nemáš ještě jeden test?
koukej
když ho zjasním tak jak se to jeví?já tam vidím čárky dvě ![]()
jitkabokule píše:
koukej![]()
když ho zjasním tak jak se to jeví?já tam vidím čárky dvě
me to prijde rozmazane cele.ja mam jeste jeden, tak kdyz tak zkusim rano.
ja jsem v prvni mesici tehotenstvi menstruovala presne jako ty
preju hodne stesti a at to vyjde ![]()
Ahoj holky. Resim ted neco podobneho, vcera sem zacala spinit 46 dc, 5. den po agolutinu, jen tak ze srandy sem si odpoledne udela test a behem chvilky sem ho dala zpet do obalu pac ms prichazela podle uz druheho dne bolestí v podbrisku. je pravda ze pri ha me to bolelo tak hodku pred. no ale pak jsem se vecer na ten test mrkla a byl tam onen legendarni duch. Co myslite mam se stresovat a testovat zitra nebo se na to vykaslat?
Holky..prosím o radu, před ms den po jakoby Zpozdeni duch na teste,25, pak došla tranot ms, prsa mě nebolí, ale popichava mě na pr. vajecniku,je.mi pořád zle od žaludku, pálí zaha, dva dni ms normální i kousky sliz, dnes třetí den uz slabší, no dělala jsem jen ze zaj.test,zase 25 a je ram ale zase jen dusík, ve čt jdu na gyn na ko…mám mu. o tom říct? Vo yo může být? Při tehu uz by to duch přeci nebyl a. když mám. ms;/
Dobrý den,prosím o radu.v pondělí jsem dostala ms normálmí a druhý den do dneška jen špiním čím dál mín.
Dneska ráno mi bylo zle a tak jsem odpoledne zkusila tt citlivost 25.a do 3minut vylezl duch.mohla bych být těhotná i když ms přišla v termínu?díky Renča