MS a duch na testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
20.4.18 14:40

Ahoj, stalo se vám některé to, co mně? Rádi bychom miminko, ovulace proběhla 31.3. 17.4. Na testu 2 hodiny po limitu zřetelná druhá čárka, žádný duch, kterého bych musela hledat. Také absence příznaků, ze má přijít MS. Teploty těsně před MS klesaly nahoru a dolu. 18.4. až odpoledne přišlo spineni, které se večer změnilo ve slabší krvácení. Dnes jsem si udělala test, spis pro jistotu, ze bude negativní. Jenže ouha. Opět zřetelná druhá carka po limitu. Jsem po mimodeloznim, tak mám trochu strach. Pokud jste měly něco podobného, jak to dopadlo? K lékaři půjdu snad příští týden, potřebuji se zaregistrovat v jiném městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
20.4.18 14:51

@Lorymk dej sem foto, ale jinak určitě je napsáno že se nemají brát v potaz výsledky po těch minutách které jsou uvedeny na příbalovem letáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.4.18 15:18

@Lorymk Co to bylo za test? Dr.max dělá po limitu druhé čárky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.4.18 15:40

@Lorymk Po limitu se test odečítat nedá. :,( Těhotná být můžeš i přes krvácení, ale je potřeba si to potvrdit platným testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.4.18 17:03

@lachtanice86 @rubeola @p4ja Holky, prikladam foto. V reálu je ta čárka vidět lip. Je to Lady Max, ale nikdy mi ducha neudelal. Testovala jsem už od 9. DPO a nic. Až ve středu a dnes.

Příspěvek upraven 20.04.18 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.4.18 17:04

Navíc MS o dost slabší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 22:50

duch 2 dny po ms

Ahoj holky, mám 2 dny po ms a ducha na testu. Vyfotit se to skoro nedá.
Problém je, že si ms pravidelně nezapisuju, ale myslím, že jsem ji měla dost brzy po té předešlé. Co si myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Janli
9.6.18 23:15

Mohlo to být biochemické těhotenství a odejít s menzes. Zkus testovat dál, co dva dny a uvidíš jestli bude sílit nebo ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex