MS a Zoladex

Caty
19.6.09 12:45

MS a Zoladex

Ahoj holčiny, mam prosbu. Nevíte, jestli může injekce Zoladexu nějak ovlivnit menstruaci, oddálit? Děkuji moc za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
19.6.09 15:05

caty - ten neznám, koukala jsi na příbalový leták, co tam jsou za účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.6.09 15:13

Nekoukala, protože mi to píchli rovnou v gennetu a ani jsem ho neviděla, ale na netu jsem našla, že ms po něm nepřichází. No, zajímalo by mě, jestli aspon někomu přišla a za jak dlouho teda no.

• Citovat
  • Upravit
12332
19.6.09 15:17

ty budeš mít dlouhý protokol, nebo na co to je? koukla jsi na neplodnost? tam znají holky snad všechno :-) (ale ta mi dnes nejde otevřít, nebo co?!? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.6.09 19:55

Jojo presne tak, budu mit dlouhy protokol,no nebo uz mam, zacinam prave tim zoladexem.

• Citovat
  • Upravit
12332
20.6.09 05:42

ahoj ze zvědavosti jsem se koukla na net (co já vím, třeba budu mít příště dlouhý protokol :wink: ) a tam píšou, že zodalex je právě na posunutí MS - zablokuje se tvorba hormonů. :wink:

akorát se divím, že ti to neřekli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.6.09 09:27

No Borisko neřekli mi to právě no, a neví, jestli pak má ta MS dostavim se sama nebo jak to je? Sem z toho na palici.

• Citovat
  • Upravit
rozetka
15.1.11 21:26

Dobrý den děvčata, ja jsem uzívala zoladex tři roky. Mela jsem rakovinu prsu. Zoladex úplně menstruaci zastavi a je to jakoby umělý přechod. Momentálně jsem mela posledni injekci a tedy jsem v očekávání kdy se měsícky dostavi :)))

• Citovat
  • Upravit
1
7.6.13 12:56

Zoladex, TMX a návrat menstruace

Holky,
zajímalo by mě, jak dlouho trvá, než se vrátí menstruační cyklus po vysazení Zoladexu i Tamoxifenu.Jsem 3 měsíce po vysazení TMX a 6 měsíců po Zoladexu a stále mám návaly horka a menstruaci jsem měla jen jednou, přesně měsíc po vysazení TMX…ale teď opět nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí