Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
caty - ten neznám, koukala jsi na příbalový leták, co tam jsou za účinky?
Nekoukala, protože mi to píchli rovnou v gennetu a ani jsem ho neviděla, ale na netu jsem našla, že ms po něm nepřichází. No, zajímalo by mě, jestli aspon někomu přišla a za jak dlouho teda no.
ty budeš mít dlouhý protokol, nebo na co to je? koukla jsi na neplodnost? tam znají holky snad všechno
(ale ta mi dnes nejde otevřít, nebo co?!? )
Jojo presne tak, budu mit dlouhy protokol,no nebo uz mam, zacinam prave tim zoladexem.
ahoj ze zvědavosti jsem se koukla na net (co já vím, třeba budu mít příště dlouhý protokol
) a tam píšou, že zodalex je právě na posunutí MS - zablokuje se tvorba hormonů. ![]()
akorát se divím, že ti to neřekli
No Borisko neřekli mi to právě no, a neví, jestli pak má ta MS dostavim se sama nebo jak to je? Sem z toho na palici.
Dobrý den děvčata, ja jsem uzívala zoladex tři roky. Mela jsem rakovinu prsu. Zoladex úplně menstruaci zastavi a je to jakoby umělý přechod. Momentálně jsem mela posledni injekci a tedy jsem v očekávání kdy se měsícky dostavi ![]()
Holky,
zajímalo by mě, jak dlouho trvá, než se vrátí menstruační cyklus po vysazení Zoladexu i Tamoxifenu.Jsem 3 měsíce po vysazení TMX a 6 měsíců po Zoladexu a stále mám návaly horka a menstruaci jsem měla jen jednou, přesně měsíc po vysazení TMX…ale teď opět nic… ![]()
Ahoj holčiny, mam prosbu. Nevíte, jestli může injekce Zoladexu nějak ovlivnit menstruaci, oddálit? Děkuji moc za radu.