snaženíčko jaro-léto 2009

1626
14.6.09 14:03

snaženíčko jaro-léto 2009

Ahoj holky,rozhodla jsem se,že založím novou diskuzi,je vás tady hoodně,tak věřím,že se ke mně některá přidáte :lol: :lol: Ještě píšu do diskuze rozhodli jsme se začít,ale bohužel tam se to moc nerozjíždí
Doufám,že tu nezůstanu sama a šupky hupky ke mně :lol: :lol:
Jinak my jsme se s miláčkem začali snažit o našeho budoucího drobečka teď v květnu,bohužel jsem MS dostala,takže jsme zahájili 2.měsíc snaženíčka,kéééž by byl úspěšnější,nechám se překvapit :P
Přeji vám všem krásnou neděli :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6263
14.6.09 15:12

Ahoj, bych se byvala i pridala, ale nejak jsme to dalsi snazeni odlozili, manzel ma na dost dlouho antibiotika, tak jsme se rozhodli pockat do podzimu. No uvidime. Ale preji hodne stesti a at se brzo zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.6.09 15:51

Snaženíčko - to je teda slovíčko, až na mě jde mdlobička … pak si z nás nemají v Instinktu dělat srandu (nebo prdeličku?) :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.6.09 16:02

tož Pudlo, lepší než šukačka, nebo oplodnění ne? :wink: :wink: :lol: :lol:
Já budu co nevidět taky snažilka, ale ještě tak měsíc dva bychom měli počkat tak uvidíme… Držím palečky (nebo palce) ať nečekáš moc dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.6.09 17:22

Dík holky,snad nebudu čekat nějak dlouho,já jsem šťastná,že už jsem snažilka,ani nevíte jak,po mimču toužím už přes 2 a půl roku,ale přítel se na to pořád necítil,nechtěla jsem ho do ničeho tlačit,na to musí přijít sám,až mi nakonec řekl,že to zkusíme,no já byla šťastná jak blecha :lol: :lol: Sama jsem miláčkovi říkala,že mi nevadí,kdy se bobík povede(čím dřív tím líp :lol: )necháváme tomu volný průběh,neměřím se,nepozoruji,nic,tak uvidíme,jak si s náma příroda pohraje :P
Snaženíčko je krásný slovo,moc se mi to líbí,je to takový hezký a něžný :lol: :lol:
Zatím se nikdo ke mně nepřidal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
14.6.09 20:38

Prdelička moc pěkná, Pudličko :lol: :lol: :lol:

Jinak my začnem po prázdninách :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.6.09 08:33

Ahojky :wink: !

Tady je jedna snažící :) , my se teda už snažíme rok ale až ted jsem se rozhoupala jít k dr. Na:,–(il mi prášky na ovulaci které zabrali ale nepovedlo se :cry: . Ted jedeme další kolo.

První mimčo (Adélka) nám trvala 4 roky. Pomocí IUI se po 4 letech konečně povelo . Tak doufám že nám druhý mimi nebude tak dlouho trvat.

Za chvilku razím k dr na kontrolu folikulu, tak prosím držte palečky neb podle BT to moc dobře nevypadá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
15.6.09 09:20

Ahoj, ja jdu zitra na kontrolu k dr. A v cervenci se uz budeme snazit o miminko, snad uz konece do zdarneho konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.6.09 10:24

Tak jsem doma od dr. folikul je a je velký 11mm, mám přijít ještě v pátek a když tak píchne Pregnyl. Ale asi tento cykl s toho nic nebude neb jedeme v pátek pryč tak sneženíčko nebude. Leda ve čtvrtek večer a doufat že to výjde :o

Jenny tak držím palečky aby se co nejdříve povedlo :wink:

Lenčo, proč jdeš na kontrolu? Máte nějaké problémy? Aaaa už to vidim :cry: , to je mi moc líto že tak takle dopadlo :cry: . Tak držím moc palečky aby to co nejdříve vyšlo a došlo to do zdárného konce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.6.09 13:09

Ahoj tak já se po troše zaváhání taky přidávám(moc o tom nemluvíme, aby se všichni neptali). Snažíme se už od února a zatím se nedaří. První potvůrka byla neplánované překvapení, ale druhému mimču se k nám moc nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
15.6.09 14:19

Ahojte holky,
já se taky přidávám. I my to tajíme, protože podle mého doktora jen tak neotěhotním (20%) a když už jo, tak prý stejně asi potratím… takže jednak hledám nového doktora a druhak to radši moc neříkáme, protože nechci, aby se každý ptal, jestli už a abych pak musela vysvětlovat, že to nedopadlo :(
Ale třeba to nebude tak zlý, vystřídala jsem před ním dost jiných doktorů a nikdo nenaznačil problém. Tenhle prý rád tlačí ženský do těhotenství, tak možná to byl jenom jeho pokus…

Už jsme se párkrát zasnažili, ale nikdy asi ne v termínu ovulace. Tentokrát jsme jí možná podchytili, prvně jsem si dělala ovulační testy, jenže jsem měla zkoušky, takže jsem testovala, pak dva dny ne a pak už byla druhá tmavá čárka, takže jsme hned na to vlítli, radši i další den :oops: , ale nevím, jestli už nebylo pozdě. Ani nevím, jaké jsou těhu příznaky, tak týden mi dost pobolívá v podbřišku a začali mi bolet před pár dny prsa, který mě naposledy bolely někdy před rokem. Ale možná jsem si to jenom přivolala myšlenkama na těhotenství :lol: Zítra bych to měla dostat, ale někdy mám i týden zpoždění, takže budu možná ještě chvíli napnutá :roll:

Držím nám všem palce, aby se brzo zadařilo a bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
15.6.09 14:23

Na kontrolu jdu, abych pred snazenim mela jistotu, ze je ve me ve, tak jak maa… Zadne problemy sice nemam, menstruace mi „chodi“ bud co 27 nebo 28 dni +- 1 den… a zadne problemy nemam, ale chci proto udelat maximum.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
15.6.09 14:24

Martysku, drzim palecky, treba to vyjde !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
15.6.09 15:20

Lenčo děkuju. Já bych ani nebyla tak zklamaná, kdyby se to hnedka nepovedlo, ale mam strach z těch problémů. Už mi bylo 30, takže nejsem nejmladší na první mimi a mam strach, aby tenhle protivnej doktor neměl nakonec pravdu. Kdyby mě někdo upozornil, že se mnou není něco v pořádku, tak jsme se mohli snažit dávno…

Ani nevím, jestli už mám testovat nebo ještě počkat, ještě by mimískovi nebylo ani 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.6.09 23:19

Martysku, a s čeho dr. usoudil že neotěhotníš a když jo tak potratíš? To ti dělal nějaké testy? Jinak já bych asi už testovala, já většinou testuji 14 DPO , to už by mohl test něco ukázat. Držím moc palečky aby tam byli // :wink:

Kvatapka, at se co nejdříve zadaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital