Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,rozhodla jsem se,že založím novou diskuzi,je vás tady hoodně,tak věřím,že se ke mně některá přidáte
Ještě píšu do diskuze rozhodli jsme se začít,ale bohužel tam se to moc nerozjíždí
Doufám,že tu nezůstanu sama a šupky hupky ke mně
![]()
Jinak my jsme se s miláčkem začali snažit o našeho budoucího drobečka teď v květnu,bohužel jsem MS dostala,takže jsme zahájili 2.měsíc snaženíčka,kéééž by byl úspěšnější,nechám se překvapit ![]()
Přeji vám všem krásnou neděli
![]()
Ahoj, bych se byvala i pridala, ale nejak jsme to dalsi snazeni odlozili, manzel ma na dost dlouho antibiotika, tak jsme se rozhodli pockat do podzimu. No uvidime. Ale preji hodne stesti a at se brzo zadari ![]()
Snaženíčko - to je teda slovíčko, až na mě jde mdlobička … pak si z nás nemají v Instinktu dělat srandu (nebo prdeličku?) ![]()
tož Pudlo, lepší než šukačka, nebo oplodnění ne?
![]()
Já budu co nevidět taky snažilka, ale ještě tak měsíc dva bychom měli počkat tak uvidíme… Držím palečky (nebo palce) ať nečekáš moc dlouho…
Dík holky,snad nebudu čekat nějak dlouho,já jsem šťastná,že už jsem snažilka,ani nevíte jak,po mimču toužím už přes 2 a půl roku,ale přítel se na to pořád necítil,nechtěla jsem ho do ničeho tlačit,na to musí přijít sám,až mi nakonec řekl,že to zkusíme,no já byla šťastná jak blecha
Sama jsem miláčkovi říkala,že mi nevadí,kdy se bobík povede(čím dřív tím líp
)necháváme tomu volný průběh,neměřím se,nepozoruji,nic,tak uvidíme,jak si s náma příroda pohraje ![]()
Snaženíčko je krásný slovo,moc se mi to líbí,je to takový hezký a něžný
![]()
Zatím se nikdo ke mně nepřidal?
Prdelička moc pěkná, Pudličko
![]()
Jinak my začnem po prázdninách ![]()
Ahojky
!
Tady je jedna snažící
, my se teda už snažíme rok ale až ted jsem se rozhoupala jít k dr. Na:,–(il mi prášky na ovulaci které zabrali ale nepovedlo se
. Ted jedeme další kolo.
První mimčo (Adélka) nám trvala 4 roky. Pomocí IUI se po 4 letech konečně povelo . Tak doufám že nám druhý mimi nebude tak dlouho trvat.
Za chvilku razím k dr na kontrolu folikulu, tak prosím držte palečky neb podle BT to moc dobře nevypadá ![]()
Ahoj, ja jdu zitra na kontrolu k dr. A v cervenci se uz budeme snazit o miminko, snad uz konece do zdarneho konce…
Tak jsem doma od dr. folikul je a je velký 11mm, mám přijít ještě v pátek a když tak píchne Pregnyl. Ale asi tento cykl s toho nic nebude neb jedeme v pátek pryč tak sneženíčko nebude. Leda ve čtvrtek večer a doufat že to výjde ![]()
Jenny tak držím palečky aby se co nejdříve povedlo ![]()
Lenčo, proč jdeš na kontrolu? Máte nějaké problémy? Aaaa už to vidim
, to je mi moc líto že tak takle dopadlo
. Tak držím moc palečky aby to co nejdříve vyšlo a došlo to do zdárného konce ![]()
Ahoj tak já se po troše zaváhání taky přidávám(moc o tom nemluvíme, aby se všichni neptali). Snažíme se už od února a zatím se nedaří. První potvůrka byla neplánované překvapení, ale druhému mimču se k nám moc nechce ![]()
Ahojte holky,
já se taky přidávám. I my to tajíme, protože podle mého doktora jen tak neotěhotním (20%) a když už jo, tak prý stejně asi potratím… takže jednak hledám nového doktora a druhak to radši moc neříkáme, protože nechci, aby se každý ptal, jestli už a abych pak musela vysvětlovat, že to nedopadlo ![]()
Ale třeba to nebude tak zlý, vystřídala jsem před ním dost jiných doktorů a nikdo nenaznačil problém. Tenhle prý rád tlačí ženský do těhotenství, tak možná to byl jenom jeho pokus…
Už jsme se párkrát zasnažili, ale nikdy asi ne v termínu ovulace. Tentokrát jsme jí možná podchytili, prvně jsem si dělala ovulační testy, jenže jsem měla zkoušky, takže jsem testovala, pak dva dny ne a pak už byla druhá tmavá čárka, takže jsme hned na to vlítli, radši i další den
, ale nevím, jestli už nebylo pozdě. Ani nevím, jaké jsou těhu příznaky, tak týden mi dost pobolívá v podbřišku a začali mi bolet před pár dny prsa, který mě naposledy bolely někdy před rokem. Ale možná jsem si to jenom přivolala myšlenkama na těhotenství
Zítra bych to měla dostat, ale někdy mám i týden zpoždění, takže budu možná ještě chvíli napnutá ![]()
Držím nám všem palce, aby se brzo zadařilo a bylo všechno v pořádku.
Na kontrolu jdu, abych pred snazenim mela jistotu, ze je ve me ve, tak jak maa… Zadne problemy sice nemam, menstruace mi „chodi“ bud co 27 nebo 28 dni +- 1 den… a zadne problemy nemam, ale chci proto udelat maximum.....
Lenčo děkuju. Já bych ani nebyla tak zklamaná, kdyby se to hnedka nepovedlo, ale mam strach z těch problémů. Už mi bylo 30, takže nejsem nejmladší na první mimi a mam strach, aby tenhle protivnej doktor neměl nakonec pravdu. Kdyby mě někdo upozornil, že se mnou není něco v pořádku, tak jsme se mohli snažit dávno…
Ani nevím, jestli už mám testovat nebo ještě počkat, ještě by mimískovi nebylo ani 14 dní.
Martysku, a s čeho dr. usoudil že neotěhotníš a když jo tak potratíš? To ti dělal nějaké testy? Jinak já bych asi už testovala, já většinou testuji 14 DPO , to už by mohl test něco ukázat. Držím moc palečky aby tam byli // ![]()
Kvatapka, at se co nejdříve zadaří ![]()