MŠ Brno - Vinohrady

1011
31.3.13 19:05

MŠ Brno - Vinohrady

Ahojte, máte někdo zkušenost s MŠ Velkopavlovická na Vinohradech..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1011
10.6.13 11:31

Ahojte, bylo vaše dítko přijato do Mš-Velkopavlovická..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
7.1.14 16:58

Oživuji a ptám se na jakoukoliv školku a zkušenosti na Vinohradech v Brně…
V březnu máme jít k zápisu a nevím kterou si vybrat a jak to chodí :think:
děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
16.1.14 09:44

My chodime na Velkopavlovickou a super…hodne mamin si ji chvali..reditelka je super na vsem se s ni da domluvit…jen davaji detem male porce..skoro vsechny deti chodi domu hladove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
16.1.14 22:44

@BoDaViDoVe diky, ta je pro nas topka, protoze ji mame u baraku :D s jidlem by to byl problem, syn ji skoro dospele porce. To se neda s tou reditelkou nejak doresit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
17.1.14 15:46

Zatim nejspis nikdo neresil…deti si pridat mohou, teda aspon, co mi rikala dcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.2.16 09:15

Zdravím maminky :mavam: máte prosím někdo aktuální informaci, jak to vypadá ve školkách na Vinohradech? Kterou doporučujete, kterou ne a proč? Slyšela jsem chválu na Velkopavlovickou a naopak nic moc pěkného o Bořetické 7, vše ale jen „z doslechu“, nic přímo od maminek, které zde mají děti. Taky jaká je šance, že vezmou tríleťáka? Jak je to se spaním, s jídlem, jaké jsou učitelky atd. Budu ráda za každé info. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
113
9.2.16 09:41

Nene bohužel nezná, ale známí tam mají dítě. A nějak si nestěžovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
9.2.16 09:46

@Lizzi největší šance je asi na Bořetické 7, asi kvůli pomluvám :nevim: syn tam první rok chodil a byl spokojený. Pak ho tatínek přesunul na Velkopavlovickou, už tak rád do školky nechodí.. nevím jestli za to může i ta školka nebo jen rodinná situace (tatínek se trhnul) Já osobně moc nemusím paní ředitelku na VP, přijde mi afektovaná a falešná (americký úsměv a tak) ale nepřicházím s ní moc do styku.
Obecně s oběma školkama nemám větší problém, na VP je možná trošku lepší stravování? Nevím. Nebála bych se ani jedné z námi vyzkoušených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.2.16 09:47

@Liliakaa @Haninac děkuji za reakce :-)

• Citovat
  • Upravit
5570
9.2.16 09:48

@Lizzi není zač, ptej se co tě zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.2.16 10:08

@Haninac právě nevím, kde se vzaly ty pomluvy, ale slyšela jsem to často, prý jedna třída je vzhledem k učitelce velmi neoblíbená, děti jsou tam nešťastní atd… a teď když to šlyšíš často, tak kdo by to chtěl riskovat, že.. jenže je to pravda?

• Citovat
  • Upravit
5570
9.2.16 10:46

Hmm, to jo. Asi jsme měli štěstí.. Malej tam fakt chodil rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.3.16 13:04

@Haninac Ahoj, tak syn se nakonec dostal na všechny čtyři školky :mrgreen: Prušáneckou jsme už odhlásili a teď se rozhoduju mezi Boř.7 a Velkopavl. Na Boř.7 se mi moc líbilo, mluvila jsem se čtyřmi učitelkami a přišly mi hodné, milé… Taky mě zarazilo, že z Velkopavl. se odhlásilo skoro nejvíc dětí a z Boř.7 nejmíň, to určitě taky o něčem svědčí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5570
16.3.16 13:23

@Lizzi je to těžký… syn má na první školku jen hezký vzpomínky. U nás je situace pořád taková, že na tu VP co teď chodí, tak chodí, protože musí, ne moc rád… ale to skoro nic nevypovídá, možná je to věkem :nevim: možná jsem moc pryč kvůli služebkám a on chce být o to víc se mnou…
tak přeji to správný rozhodnutí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin