Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, máte někdo zkušenost s MŠ Velkopavlovická na Vinohradech..? ![]()
Oživuji a ptám se na jakoukoliv školku a zkušenosti na Vinohradech v Brně…
V březnu máme jít k zápisu a nevím kterou si vybrat a jak to chodí ![]()
děkuji ![]()
My chodime na Velkopavlovickou a super…hodne mamin si ji chvali..reditelka je super na vsem se s ni da domluvit…jen davaji detem male porce..skoro vsechny deti chodi domu hladove…
@BoDaViDoVe diky, ta je pro nas topka, protoze ji mame u baraku
s jidlem by to byl problem, syn ji skoro dospele porce. To se neda s tou reditelkou nejak doresit ![]()
Zatim nejspis nikdo neresil…deti si pridat mohou, teda aspon, co mi rikala dcera…
Zdravím maminky
máte prosím někdo aktuální informaci, jak to vypadá ve školkách na Vinohradech? Kterou doporučujete, kterou ne a proč? Slyšela jsem chválu na Velkopavlovickou a naopak nic moc pěkného o Bořetické 7, vše ale jen „z doslechu“, nic přímo od maminek, které zde mají děti. Taky jaká je šance, že vezmou tríleťáka? Jak je to se spaním, s jídlem, jaké jsou učitelky atd. Budu ráda za každé info. Děkuji ![]()
Nene bohužel nezná, ale známí tam mají dítě. A nějak si nestěžovali.
@Lizzi největší šance je asi na Bořetické 7, asi kvůli pomluvám
syn tam první rok chodil a byl spokojený. Pak ho tatínek přesunul na Velkopavlovickou, už tak rád do školky nechodí.. nevím jestli za to může i ta školka nebo jen rodinná situace (tatínek se trhnul) Já osobně moc nemusím paní ředitelku na VP, přijde mi afektovaná a falešná (americký úsměv a tak) ale nepřicházím s ní moc do styku.
Obecně s oběma školkama nemám větší problém, na VP je možná trošku lepší stravování? Nevím. Nebála bych se ani jedné z námi vyzkoušených
@Haninac právě nevím, kde se vzaly ty pomluvy, ale slyšela jsem to často, prý jedna třída je vzhledem k učitelce velmi neoblíbená, děti jsou tam nešťastní atd… a teď když to šlyšíš často, tak kdo by to chtěl riskovat, že.. jenže je to pravda?
@Haninac Ahoj, tak syn se nakonec dostal na všechny čtyři školky
Prušáneckou jsme už odhlásili a teď se rozhoduju mezi Boř.7 a Velkopavl. Na Boř.7 se mi moc líbilo, mluvila jsem se čtyřmi učitelkami a přišly mi hodné, milé… Taky mě zarazilo, že z Velkopavl. se odhlásilo skoro nejvíc dětí a z Boř.7 nejmíň, to určitě taky o něčem svědčí. ![]()
@Lizzi je to těžký… syn má na první školku jen hezký vzpomínky. U nás je situace pořád taková, že na tu VP co teď chodí, tak chodí, protože musí, ne moc rád… ale to skoro nic nevypovídá, možná je to věkem
možná jsem moc pryč kvůli služebkám a on chce být o to víc se mnou…
tak přeji to správný rozhodnutí ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.