Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lizzi Kroužky tam nejsou - na tuto otázku paní ředitelka řekla, že je jich plno na Vinohradech okolo (domeček, lužánky atd) tak už další neorganizují
se spaním - syn říkal, že on nespí, ale leží, netuším jestli můžou vstát. Jsem na služební cestě, tak se malýho ani nemůžu zeptat. Když si vzpomenu tak dám vědět ![]()
@BoDaViDoVe Ahoj, mohu se prosím zeptat, jak je to na MŠ Velkopavlovická se spaním? Jestli děti musí spát, nebo musí jen chvíli odpočívat a pak si mohou jít v tichosti hrát? Děkuji ![]()
Ahoj zeptam se je mozne si vsechny ma prohlidnout? Existuje neco jako den otevrenych dveri?? A jaka je sance prijeti 2,5 leteho decka? Co se koukam na statistiky tak mam pocit ze se tam nedostavaji ani 3 leti
@sonulicka náš tříletý se dostal na všechny čtyři. den otevřených dveří už byl a mám pocit že jen na Velkopavlovické.
@Lizzi fakt jo? Tak to je super a o tech dnech otevrenych dveri se dozvim nekde na strankach?
@sonulicka normálně bych to obvolala, že máš zájem. Ale zápis do školek už byl, nebo myslíš příští rok?
@Lizzi jj diky nas se bude tykat az zapis pristi rok jakoby na skolni rok 2017-2018 ja jdu do prace driv a tak chci zkusit jestli by ji jako 2,5 letou od zari nevzali ale dost pochybuji no ale nahoda je blbec a tak se chci zajit i kouknout jinak uz mame pripadne vybrane soukrome jesle, ale kdyby to slo do statni skolky jeste v miste bydliste bylo by to lepsi
@sonulicka no to se obavam, ze sance bude mala, ale jak pises, nahoda je blbec. jesteje na Vinohradech Motessori soukroma skolka a co vim, tak je to jedna z tech levnejsich
@Lizzi jj vim rikam si ze to zkusime a uvidime za zkousku clovek nic neda penize na soukromou uz nasetrene a odlozene jsou pocitali jsme s tim dopredu takze nas to nijak nezaskoci spis me prave zajimalo a celkem i prekvapilo ze nakonec berou i triletaky protoze dle lonske statistiky snad brali jen 4 lete ale mozna v tom nejak blbe ctu. Diky za info ![]()
@sonulicka jo já jsem taky slyšela různé historky o tom, jak neberou a o tom, která školka je dobrá a která špatná a nakonec jsem zjistila, že nesmím ničemu věřit a raději si vše ověřit sama. Synovi byli tři v lednu a dostal se všude, protože děti měly přihlášky na všechny školky a pak se mohutně odhašovaly. A taky zkazky o pověstech různýcho školek se už dávno nezakládají na pravdě. Ale to si musí každá maminka asi ověřit sama ![]()
Edovolim si obnovit diskuzi nejake aktualni info ze skolek jak jste spokojeni? Mame spadovou boretickou 7 a co slysim me az desi a nejsem si jista zda teda vubec dat prihlasku
Mohla bych se zeptat, jaké máte informace o MS Bořetické 7…také ji máme jako spádouvou, ale bohužel nemám žádné informace.
Ahoj holky, chci ozivit diskuzi, je tu nekdo z Vinohrad?
Mam starsi dite ve Snehurce, ale bude ted vychazet. Spadovou skolku mame Velkopavlovickou. Premyslim kam mladsi dite dat. Snehurka nam vcelku vyhovovala a vime, do ceho bychom sli, ale Velkopavlovicka je o kousek bliz a pry je fajn.
Nema nekdo aktualni zkusenost?
![]()
Anonym, nechci spojovat bydliste s nickem. ![]()
Já zde mám syna a nemůžu si na nic stěžovat. Co by tě zajímalo? Minulý rok byl den otevřených dveří. Třeba bude i letos. Můžeš se tam podívat a zeptat na vše.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
@Haninac Ahoj, tak nakonec syna dáme na Velkopavlovickou. Rozhodovali jsme se hodně dlouho, ale třeba jídleníček je na Velkpavlovické nepřekonatelný. Syn je zvyklý na zdravá jídla jako pohanka, jáhly, hodně ovoce, zeleniny.. Taky se mi líbí místní pitný režim, výběr z několika tekutin včetně vody. Nebo to aspoň píšou na stránkách. Chci se ale zeptat jak to tam je se spaním? Musí děti spát, nebo stačí, když chvíli leží a pak si mohou jít hrát? A jsou tam nějaké kroužky? To jsem se na stránkách nedočetla. Děkuji