Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
znáte někdo mateřskou školu Píšťalku v Kladně? popř. Sluníčko?
Ahoj, osobní zkušenost nemám, protože mi do Píštalky dceru nevzali. Ale slyšela jsem víceméně jen to dobré, jediný negativum je, že fěti údajně oblíkají cca 20 miut před skončením pracovní doby a nechávají je čekat v šatně. Ale je to info sice od vícero známých, ale stále typu „jedna paní povídala“.
O Sluníčku jsem slyšela, že je taky vcelku o.k., ale prý vyžadují, aby děti maminek na MD, chodily domů po obědě.
Naše holky chodí do Švýcarský ke Kauflandu a jsem naprosto spokojená, ani jednu ze zminovaných věcí jsem nezažila za celý rok a půl, co tam chodíme.
ahoj, díky, já jsem na Píšťalku slyšela jen samou chválu, na Sluníčko ne, kvůli té napůl betonové zahradě a nebezpečnému bazénu (pro ty nejmenší),tak jsem upřednostnila Píšťalku a potkala jsem jednu známou, která řekla, nic moc. Ale je známo, že se všichni nemůžou zavděčit všem, že. Tak snad to dopadne dobře. Navíc nebude nutné nechávat děti ve školce do „zavíračky“ tak děkuju moc ![]()
Ahoj,
máte aktuální zkušenosti s těmito školkami, případně ještě se školkou Čtyřlístek v Bulharské ul.? Předem díky
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.