Školky Brno-Starý Lískovec?

176
10.3.11 11:03

skolka - brno st. liskovec

Dobry den, chtela bych poradit ohledne skolky ve starem liskovci. Kterou vybrat? Mate nejake zkusenosti? Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1638
10.3.11 13:01

já chodila na Oderskou :-)
ale to je 27 let :-) ale byla jsem tam spokojená tenkrát :-)jooooo to je ale let :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.3.11 13:22

diky.. ja kdysi taky chodila do liskovce do skolky (na Labskou), ale ted se to uz vsechno zmenilo, tak se zajimam, ajke je to kde ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.3.11 13:24

Ty máš možnost si školky vybírat, když je tolik dětí? Já myslím, že možná budeš ráda, když se kdekoli najde místo. Soudím podle situace v Bohunicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.3.11 13:27

no mam uz starsi holku… loni se nikam nedostala, tak to letos vidim na vetsi sanci… snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.3.11 13:43

Tak to potom jo, tak držím palce a víc neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
10.3.11 13:55

no sestra má syna v říjnu 5 let a stejně ji ho nechtěli vzít do školky,u baráku, ale do několik kilometrů vzdálené , byla již plná
to víš jak nedáš sponzorskej dar, tak to je marný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.3.11 14:14

tak tohle se nam snad vyhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.3.11 21:20

A muzu se jeste zeptat, jake mate zkusenosti se smisenymi tridami? Nebo jste daly prednost deleni podle veku? V Liskovci jsou myslim dve nebo dokonce jenom jedna - Labska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.15 22:51

Dobrý den, obnovuji téma :) prosím o radu, do které školky ve Starém Lískovci dát dítě. Nejlepší reference jsem slyšela na Elišky Přemyslovny, Labskou nebo Kosmonautů. Prosím napište kde jste spokojení a proč. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin