Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den, chtela bych poradit ohledne skolky ve starem liskovci. Kterou vybrat? Mate nejake zkusenosti? Diky moc.
já chodila na Oderskou ![]()
ale to je 27 let
ale byla jsem tam spokojená tenkrát
jooooo to je ale let
![]()
diky.. ja kdysi taky chodila do liskovce do skolky (na Labskou), ale ted se to uz vsechno zmenilo, tak se zajimam, ajke je to kde ted…
Ty máš možnost si školky vybírat, když je tolik dětí? Já myslím, že možná budeš ráda, když se kdekoli najde místo. Soudím podle situace v Bohunicích.
no mam uz starsi holku… loni se nikam nedostala, tak to letos vidim na vetsi sanci… snad…
no sestra má syna v říjnu 5 let a stejně ji ho nechtěli vzít do školky,u baráku, ale do několik kilometrů vzdálené , byla již plná
to víš jak nedáš sponzorskej dar, tak to je marný ![]()
A muzu se jeste zeptat, jake mate zkusenosti se smisenymi tridami? Nebo jste daly prednost deleni podle veku? V Liskovci jsou myslim dve nebo dokonce jenom jedna - Labska.
Dobrý den, obnovuji téma
prosím o radu, do které školky ve Starém Lískovci dát dítě. Nejlepší reference jsem slyšela na Elišky Přemyslovny, Labskou nebo Kosmonautů. Prosím napište kde jste spokojení a proč. Moc děkuji
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.