Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo tip na soukromou školičku (případně jesle) na Praze 9 - konkrétně Černý Most, Prosek, Vysočany, teoreticky i Běchovice nebo Klánovice. Nebo Zeleneč - Praha-východ. Nejlépe pro děti mladší 2 let, ale i od 2 let je to v pohodě. Syn bude mít 20 měsíců a měl nastupovat od dubna u nás v Horních Počernicích. Minulý týden jsem zjistila, že školka byla zavřená, protože se tam vyskytly nějaké problémy. Chci nastoupit tak od června na poloviční úvazek a chtěla jsem, aby si malý aspoň trochu zvykl (chtěla jsem začít 2 dopoledne v týdnu).
Případně by mě zajímalo, co si myslíte o tzv. sousedském hlídání a jestli netušíte, jak najít někoho na takové hlídání (to beru jako záložní variantu
Díky moc!
Kulturní a mateřské centrum Knoflík - Balabenka nebo Prosek.
Díky moc oběma! V Újezdě jsem včera byla a vypadá to moc dobře, pravděpodobně to bude to, co hledám
mějte se krásně.
Zdravím. Dočítám se, že doporučujete baby centrum v zahradě v újezdu nad lesy. Můžu se zeptat na zkušenosti s tímto hlídacím centrem? Uvažujeme o něm. Díky! Lucie
paja79 píše:
Díky moc oběma! V Újezdě jsem včera byla a vypadá to moc dobře, pravděpodobně to bude to, co hledámmějte se krásně.
To by mě zajímalo,zda ještě přijímají děti.Já slyšela,že už je plno (Újezd a školky,to je totiž jedna velká zoufalost
) .Každopádně jinak myslím dobrá volba.my tam chodili jen na kroužky Yamahy,ale prostředí moc hezké.A školka má v Újezdě dobrou pověst.
Ještě jestli mohu poprosit o název školkyv H.Počernicích,kde je problém?
díky!
sama to budu řešit do půl roku
maxlik.cz ,školka šalamoun horní počernice nebo satalice,piskotiste.cz,iq-school,smíškov,černý most heřmánek,vysočany forjunior.....
na proseku (strizkove) je i ta anglicka skolka, tusim nekde u Habartický
Dobrý den, máte někdo nějaký informace o školce IQ School v Počernicích? Jak to tam funguje, jak se mají k dětem… díky:-)
@Coudy píše:
Dobrý den, máte někdo nějaký informace o školce IQ School v Počernicích? Jak to tam funguje, jak se mají k dětem… díky:-)
Otazka co mate za školu popř vaši zaměstnanci zkušenosti reference.ja hlidam na moravě dva prcky sorouzence a bez pedagogickych popř socialních referenci bych si ani neškrtla pomahala jsem ženam v domově pro matky s dětmi v tisni to take hodně pomohlo.. 6000 měsíčně? otazka ktera z maminek toto da… když ma jedno ditě tak možna ale to bych je za ty penize „dala“ někde kde budou max dvě tři děti.
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.