Menstruace nebo těhotenství?

Anonymní
12.2.24 18:04

MS nebo těhotenství?

Ahoj, dnes bych měla být 13dpo a objevil se mi takový světle růžový vytok se špiněním, to bylo odpoledne a od té doby nic. Nejdříve jsem si myslela, že mi začíná ms, ale je to divné. Když mám ms tak mě dost bolí břicho a krvácení je silné. Nyní žádné bolesti břicha nemám. Test jsem si dělala 11dpo a byl negativní. Myslíte že by se mohlo stát, že by byl test 11dpo negativní a teď by to mohlo značit těhu? Test momentálně doma nemám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6017
12.2.24 18:15

Test se má dělat až po termínu ms.
11 dpo něco ukáže málo komu.
Pozitivitu už by ukázat zítra měl, pokud těhotná si.
Nicméně hodně ms ovládá i mozek. V době, kdy jsem se bála, že jsem těhotná se ms vždy opozdila. To samé platilo i v případě, kdy jsem ms zase nechtěla a chtěla být těhotná….
Zajímavé, že když jsem na ms a nějaký těhotenství nemyslela, tak chodila přesně na hodinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
12.2.24 18:28

Přesně tak. Špekulovat o těhotenství, když ještě nepřišel den pravidelné menstruace, je úplně zbytečné. Dočkej času…a pokud se ms neobjeví, pak teprve testuj.

• Citovat
  • Upravit
986
12.2.24 18:34

Když si koupíš citlivý test, tak ti to zítra ráno ukáže. Třeba clearblue 6 dní před mi vždy ukázal správně, jednou dokonce fakt těch 6 dní dopředu. Jinak těžko říct no, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.24 18:36

@Birds samozřejmě vím, že se má testovat až po ms. Mám v druhé polovině cyklu progesteron, tudíž přesný den ms nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.24 18:36

@Birds samozřejmě vím, že se má testovat až po ms. Mám v druhé polovině cyklu progesteron, tudíž přesný den ms nevím.

• Citovat
  • Upravit
12.2.24 19:46
@Markéta188 píše:
Test se má dělat až po termínu ms.
11 dpo něco ukáže málo komu.
Pozitivitu už by ukázat zítra měl, pokud těhotná si.
Nicméně hodně ms ovládá i mozek. V době, kdy jsem se bála, že jsem těhotná se ms vždy opozdila. To samé platilo i v případě, kdy jsem ms zase nechtěla a chtěla být těhotná….
Zajímavé, že když jsem na ms a nějaký těhotenství nemyslela, tak chodila přesně na hodinu :mrgreen:

Naprosto souhlasím :lol: psychika je mocná no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.24 12:46

Mohla jsem ublížit plodu?

Zdravím, nemivala jsem nikdy pravidelnou menstruaci a když nepřišla šla jsem do horké vany a nahrivala si podbřišek horkou vodou. A když jsem šla spát tak jsem si ještě v mikrovlnné troubě nahrála polštářek po dobu pár dní… Po pár dnech jsem si udělala těhotenský test a vyšel pozitivní… mohla jsem nějak ublížit nebo přehrát plod horkou vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
16.2.24 14:06

@Týna282 V těch dnech se ještě nejedná o plod jako „plod“. Spíš o mnohobuněčný zárodek, který ale ještě nemá vyvinutý žádný orgán a jeho geny teprve usilovně pracují na vývoji zárodečných listů a dutin, z kterých ty orgány postupně vzniknou. Čili nemyslím si, že by to mělo nějak zásadně plůdku vadit. Pokud ti bylo to teplo příjemné, tak je to podle mě v pohodě.

Mnohem horší je dát si v těchto dnech decku vína, piva, kouřit a celkově se vystavovat stresu a nepravidelnému dennímu režimu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex