Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Test se má dělat až po termínu ms.
11 dpo něco ukáže málo komu.
Pozitivitu už by ukázat zítra měl, pokud těhotná si.
Nicméně hodně ms ovládá i mozek. V době, kdy jsem se bála, že jsem těhotná se ms vždy opozdila. To samé platilo i v případě, kdy jsem ms zase nechtěla a chtěla být těhotná….
Zajímavé, že když jsem na ms a nějaký těhotenství nemyslela, tak chodila přesně na hodinu ![]()
Přesně tak. Špekulovat o těhotenství, když ještě nepřišel den pravidelné menstruace, je úplně zbytečné. Dočkej času…a pokud se ms neobjeví, pak teprve testuj.
Když si koupíš citlivý test, tak ti to zítra ráno ukáže. Třeba clearblue 6 dní před mi vždy ukázal správně, jednou dokonce fakt těch 6 dní dopředu. Jinak těžko říct no, držím palce.
@Birds samozřejmě vím, že se má testovat až po ms. Mám v druhé polovině cyklu progesteron, tudíž přesný den ms nevím.
@Birds samozřejmě vím, že se má testovat až po ms. Mám v druhé polovině cyklu progesteron, tudíž přesný den ms nevím.
@Markéta188 píše:
Test se má dělat až po termínu ms.
11 dpo něco ukáže málo komu.
Pozitivitu už by ukázat zítra měl, pokud těhotná si.
Nicméně hodně ms ovládá i mozek. V době, kdy jsem se bála, že jsem těhotná se ms vždy opozdila. To samé platilo i v případě, kdy jsem ms zase nechtěla a chtěla být těhotná….
Zajímavé, že když jsem na ms a nějaký těhotenství nemyslela, tak chodila přesně na hodinu
Naprosto souhlasím
psychika je mocná no
Zdravím, nemivala jsem nikdy pravidelnou menstruaci a když nepřišla šla jsem do horké vany a nahrivala si podbřišek horkou vodou. A když jsem šla spát tak jsem si ještě v mikrovlnné troubě nahrála polštářek po dobu pár dní… Po pár dnech jsem si udělala těhotenský test a vyšel pozitivní… mohla jsem nějak ublížit nebo přehrát plod horkou vodou?
@Týna282 V těch dnech se ještě nejedná o plod jako „plod“. Spíš o mnohobuněčný zárodek, který ale ještě nemá vyvinutý žádný orgán a jeho geny teprve usilovně pracují na vývoji zárodečných listů a dutin, z kterých ty orgány postupně vzniknou. Čili nemyslím si, že by to mělo nějak zásadně plůdku vadit. Pokud ti bylo to teplo příjemné, tak je to podle mě v pohodě.
Mnohem horší je dát si v těchto dnech decku vína, piva, kouřit a celkově se vystavovat stresu a nepravidelnému dennímu režimu.
Ahoj, dnes bych měla být 13dpo a objevil se mi takový světle růžový vytok se špiněním, to bylo odpoledne a od té doby nic. Nejdříve jsem si myslela, že mi začíná ms, ale je to divné. Když mám ms tak mě dost bolí břicho a krvácení je silné. Nyní žádné bolesti břicha nemám. Test jsem si dělala 11dpo a byl negativní. Myslíte že by se mohlo stát, že by byl test 11dpo negativní a teď by to mohlo značit těhu? Test momentálně doma nemám.