Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neni tam nic videt, uplne nekvalitni foto. A ne, neni mozny mit 6. den ducha po ovu, ani 7.
Ta fotka je děs. Navíc je moc brzy. Hazej sem příště neupravene fotky, s filtrem neco vykoukas skoro všude
6. den po ovu fakt ducha nevidíš. Nejdříve 10. a už to je na hraně!
Jinak foto originální, filtr ti pouze ukáže tu rysku, kde má druhá čárka být. Ten filtr ti k těhotenství fakt nepomůže…
@Eli814 píše:
@Tichošlápek Tak delala sem nový a všechny jsou takové zkusím ráno 🙂
@Eli814
Není tam vidět ani náznak ducha, děláš test moc brzy, počkej až na zpoždění menstruace.
@Eljasa Před hodinkou sem udělala tento. Zvláštní protože dvě čárky sitě se mi ukázali před 6dnemi.. nevadí 20. Jdu na krev takže to bude na tuty ![]()
@Eli814 píše:
@Eljasa Před hodinkou sem udělala tento. Zvláštní protože dvě čárky sitě se mi ukázali před 6dnemi.. nevadí 20. Jdu na krev takže to bude na tuty
Ja tam nic nevidím ![]()
@Eli814 píše:
@Eljasa Před hodinkou sem udělala tento. Zvláštní protože dvě čárky sitě se mi ukázali před 6dnemi.. nevadí 20. Jdu na krev takže to bude na tuty
Negativní
Ahoj.. Před rokem sem přišla o syna pri porodu. Snažíme se tedy znova.. Je to velmi brzo ale přišel mi balíček s testy, jen tak sem si udělala zkušební test a co myslíte duch? Když se člověk soustředí asi vidím moc lehky. Taky když ovu byla mezi 5-7 tak nevím je velmi brzo