Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsi si 100% jistá tou ovulaci toho 8? nemohla přijít dyl? Po 14 dnech by test měl ukázat spolehlivě, kdyztak zkus ještě třeba v neděli ráno jiný, třeba mamatest je dobrý.
@Kriss Tina Ano, podle utz proběhla. Tak už nevím co s tím. Ale určitě znovu zkusím. Všichni doporučuji dr. Max. Ale říkala jsem si, že pokud není pozitivní tento, tak nebude asi žádný.
![]()
@K12345 14 dní po ovulaci už ukáže většina testů no, leda bys měla nějaký vadný kus, ale to je celkem nepravděpodobné. Tak zkus ještě jiný v tu neděli ráno a pokud vyjde i ten negativní tak už bych si naděje nedělala.
Zkus určitě ještě jeden test. A když bude negativní zavolej na gyndu ať na tebe koukne. Já měla zpoždění 11dni a až pak jsem tam šla… Dostala jsem vyvolávací injekci a za dva dny jsem MS dostala. Mohlo to být nachlazením, stresem čímkoliv ![]()
@Pajule25
Určitě zkusím. A zavolám. Přijde mi to divné. Mluvili jsme i několikrát s přítelem o IVF ale dostalo se mi odpovědi, že je to zbytečné. Tak doufám že se konečně zdařilo. Je to na palici. Každý do nás hustí, když už bude miminko. A už začínám šílet. Bolí mě v podbřišku a píchne tam občas. Prsa mám citlivé a mám migrény. Výtok by byl také. Ale už si začínám myslet že je to jen moje představivost a vsugerace. ![]()
@K12345 3 roky je už dlouha doba to Teda
My se snažíme 1,5 roku a teď nás konečně čeká první IUI. Tak se moc těším ale zároveň i bojím… Achjooo ![]()
A jinak ty už máš za sebou nějaké IUI?
@Pajule25
Právě že ano mám
a dopadlo to špatně. Proto už přítel ani nechci jakokoliv možnost. Upřímně doufám, že už se vám konečně zadaří.
rok a půl také není žádná chvilička. Ale mám známé, kteří si zatím nestěžovali spoustě to vyšlo, tak věřím že to vyjde i tobě. Jen já jsem nějaká divná.
![]()
Děkuji, taky moc doufám že to vyjde ![]()
A ty máš za sebou první IUI? Nebo už jich bylo víc?
Ty se určitě objednej k dr ať na tebe koukne ale neztrácej ještě naději ![]()
@Pajule25 Byla jsem na IUI dvakrát. A to se stalo to biochemické, neudržely se. Protože partner byl na vyšetření a vše je v pořádku, jen já jsem nějaká zvláštní. A když se tulime normálně, tak i přes ovulku to nešlo. A teď jsem byla 8.2. Utz a dr potvrdil také ovulku a že to máme zkusit že je vše v pořádku. Ale on sám neví proč se tak děje, když dravotne jsem v pořádku také. Jedná věc nespolupracuje ale co to nevíme ![]()
@K12345 moc mě mrzí že vám to nejde a snažíte se tak dlouho, jsme na tom bohužel úplně stejně
příští měsíc to budou tři roky co se snažíme, za sebou mám jeden samovolný potrat a biochemka, které ale ani neberu jako těhotenství, měla jsem vždy lehce pozitivní jeden dva testy a pak přišla ms
ale v caru byl zatím jen partner na spermiogramu a ten je v pořádku
máte všechna vyšetření? Genetiku, imunologii atd
? Mě tohle teprve čeká
partner zastává názor že když se to podařilo jednou podaří se to znova a nepotřebujeme k tomu lékaře
jinak k tvému dotazu 14 nebo klidně i 13 dpo už by na testu něco být mělo a dr.max je spolehlivý
jediný co tak ukazuje rysky po limitu ale naopak je spolehlivý
moc mě to mrzí
jinak taky teď čekám ms ale u nás asi není šance, jelikož jsem tenhle měsíc nezachytila ovulaci takže tenhle měsíc asi ani nebyla
jak se s tím vyrovnavas? Pro mě je vždy určitá část cyklu hrozně náročná a pak jsem zbytek cyklu úplně v pohodě
nevím jestli je to už latergie nebo co se děje
![]()
@Lucinka157 tak to je mi moc líto, přesně vím jak se cítíš.
spíš už to ta letargie bude. A ano máme vše je v pořádku. Nevíme proč se to děje. Nebudu ti lhát ty vyšetření a to litani po doktorech není zrovna příjemné rozeberou tě do maxima. Ale určitě to pomůže. Ještě zatím pořád čekám na druhou várku výsledků z genetiky ale co se týče partnera. Tak ten má úžasný zdravotní stav a spermograf byl více než v pořádku. Nikdy jsem ani HA nebrala, tak opravdu už jsem zoufalá. Jsem jen ráda, že mám takového partnera jakého mám. A ze nemusím mít obavy. Občas mám myšlenky že jsem neschopná ale je třeba je rychle zahnat. Je mi 28 let. Zachvili 29. A na dítě je potřeba energie. Tak teď už jen buď a nebo. Pak je tu možnost IVF ale tu partner odmítá. Už začíná postupem rezignovat. A nedivím se mu. Už nás to ani nebaví furt hlídat ovulku a pak už to tulení také není ono. Hlavně v tom období ovulace. To už děláš protože se snažís a musís. Myslím že to asi vzdam a budu čekat jen na spozdenou MS. Ale doufám že tobe to dobře dopadne, kdyby to nešlo dále. Tak bych na mém místě zkusila IVF. Třeba by to mohlo klapnout.
![]()
@K12345 to věřím že by mohlo pomoct ale partner je zatím proti
je to hrozně smutný když se takhle snažíme a nic se neděje
ale já věřím že se jednou povede
ta letargie je děsná ale řekla bych že mě to chrání před zblaznenim
mě tedy bude 26 ale do třicítky máme obě ještě čas
tenhle řízený sex jsme vzdali hned na začátku
přítel neví kdy mám ovulaci a já buďto chci nebo nechci a podle toho se to odvíjí
moc mě to mrzí ale třeba by vám to vyšlo příští měsíc
nechceš si zkusit promluvil s partnerem ohledně posledního iui? Třeba by to na potřetí vyšlo
to že z toho byli biochemka neznamená že to tak bude pokaždé
třeba zrovna příště to už vyjde
![]()
@Lucinka157 také jsem o tom uvažovala. Spíš jde o to že se při tulení neuvolnim, partner miminko moc chce a tak to hlídá dvakrát víc a už i zkouší týden před ovulku bez tulení aby je měl živější a už mi z toho hrabe.
asi to zkusíme na potřetí. Presnatu to nějak hrotit nebo mě asi taky klepne.
![]()
@K12345 tak super
snad bude mít partner nakonec stejný názor jako ty
chápu že když miminko tak moc, tak se boji dalšího zklamání
u nás jsem já ta co chce miminko minimálně dvakrát víc jak partner
přesně důležité je zkusit se od toho odpoutat
já jsem v prosinci začala cvičit Mojžíšovou a to mi pomohlo se uklidnit a teď v únoru jsem začala hubnout a díky tomu jsem tak nějak víc v klidu a věřím že to určitě brzy vyjde
![]()