Ms nikde a tt negativní - po třech potratech jsem v koncích

37131
22.2.19 09:59

Jsi si 100% jistá tou ovulaci toho 8? nemohla přijít dyl? Po 14 dnech by test měl ukázat spolehlivě, kdyztak zkus ještě třeba v neděli ráno jiný, třeba mamatest je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
22.2.19 10:01

@Kriss Tina Ano, podle utz proběhla. Tak už nevím co s tím. Ale určitě znovu zkusím. Všichni doporučuji dr. Max. Ale říkala jsem si, že pokud není pozitivní tento, tak nebude asi žádný. :,( :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.2.19 10:08

@K12345 14 dní po ovulaci už ukáže většina testů no, leda bys měla nějaký vadný kus, ale to je celkem nepravděpodobné. Tak zkus ještě jiný v tu neděli ráno a pokud vyjde i ten negativní tak už bych si naděje nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.2.19 10:08

Zkus určitě ještě jeden test. A když bude negativní zavolej na gyndu ať na tebe koukne. Já měla zpoždění 11dni a až pak jsem tam šla… Dostala jsem vyvolávací injekci a za dva dny jsem MS dostala. Mohlo to být nachlazením, stresem čímkoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.19 10:12

@Pajule25
Určitě zkusím. A zavolám. Přijde mi to divné. Mluvili jsme i několikrát s přítelem o IVF ale dostalo se mi odpovědi, že je to zbytečné. Tak doufám že se konečně zdařilo. Je to na palici. Každý do nás hustí, když už bude miminko. A už začínám šílet. Bolí mě v podbřišku a píchne tam občas. Prsa mám citlivé a mám migrény. Výtok by byl také. Ale už si začínám myslet že je to jen moje představivost a vsugerace. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.2.19 10:30

@K12345 3 roky je už dlouha doba to Teda :( My se snažíme 1,5 roku a teď nás konečně čeká první IUI. Tak se moc těším ale zároveň i bojím… Achjooo :(
A jinak ty už máš za sebou nějaké IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.19 10:36

@Pajule25
Právě že ano mám :( a dopadlo to špatně. Proto už přítel ani nechci jakokoliv možnost. Upřímně doufám, že už se vám konečně zadaří. :* rok a půl také není žádná chvilička. Ale mám známé, kteří si zatím nestěžovali spoustě to vyšlo, tak věřím že to vyjde i tobě. Jen já jsem nějaká divná. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.2.19 10:53

Děkuji, taky moc doufám že to vyjde :andel:
A ty máš za sebou první IUI? Nebo už jich bylo víc?
Ty se určitě objednej k dr ať na tebe koukne ale neztrácej ještě naději :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.19 11:20

@Pajule25 Byla jsem na IUI dvakrát. A to se stalo to biochemické, neudržely se. Protože partner byl na vyšetření a vše je v pořádku, jen já jsem nějaká zvláštní. A když se tulime normálně, tak i přes ovulku to nešlo. A teď jsem byla 8.2. Utz a dr potvrdil také ovulku a že to máme zkusit že je vše v pořádku. Ale on sám neví proč se tak děje, když dravotne jsem v pořádku také. Jedná věc nespolupracuje ale co to nevíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
22.2.19 14:49

@K12345 moc mě mrzí že vám to nejde a snažíte se tak dlouho, jsme na tom bohužel úplně stejně :zed: :nevim: příští měsíc to budou tři roky co se snažíme, za sebou mám jeden samovolný potrat a biochemka, které ale ani neberu jako těhotenství, měla jsem vždy lehce pozitivní jeden dva testy a pak přišla ms :nevim: ale v caru byl zatím jen partner na spermiogramu a ten je v pořádku :nevim: máte všechna vyšetření? Genetiku, imunologii atd :hug: ? Mě tohle teprve čeká :roll: :nevim: partner zastává názor že když se to podařilo jednou podaří se to znova a nepotřebujeme k tomu lékaře :roll: :nevim: :zed: jinak k tvému dotazu 14 nebo klidně i 13 dpo už by na testu něco být mělo a dr.max je spolehlivý :roll: jediný co tak ukazuje rysky po limitu ale naopak je spolehlivý :roll: moc mě to mrzí :hug: jinak taky teď čekám ms ale u nás asi není šance, jelikož jsem tenhle měsíc nezachytila ovulaci takže tenhle měsíc asi ani nebyla :roll: :nevim: jak se s tím vyrovnavas? Pro mě je vždy určitá část cyklu hrozně náročná a pak jsem zbytek cyklu úplně v pohodě :nevim: nevím jestli je to už latergie nebo co se děje :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.19 15:04

@Lucinka157 tak to je mi moc líto, přesně vím jak se cítíš. :( spíš už to ta letargie bude. A ano máme vše je v pořádku. Nevíme proč se to děje. Nebudu ti lhát ty vyšetření a to litani po doktorech není zrovna příjemné rozeberou tě do maxima. Ale určitě to pomůže. Ještě zatím pořád čekám na druhou várku výsledků z genetiky ale co se týče partnera. Tak ten má úžasný zdravotní stav a spermograf byl více než v pořádku. Nikdy jsem ani HA nebrala, tak opravdu už jsem zoufalá. Jsem jen ráda, že mám takového partnera jakého mám. A ze nemusím mít obavy. Občas mám myšlenky že jsem neschopná ale je třeba je rychle zahnat. Je mi 28 let. Zachvili 29. A na dítě je potřeba energie. Tak teď už jen buď a nebo. Pak je tu možnost IVF ale tu partner odmítá. Už začíná postupem rezignovat. A nedivím se mu. Už nás to ani nebaví furt hlídat ovulku a pak už to tulení také není ono. Hlavně v tom období ovulace. To už děláš protože se snažís a musís. Myslím že to asi vzdam a budu čekat jen na spozdenou MS. Ale doufám že tobe to dobře dopadne, kdyby to nešlo dále. Tak bych na mém místě zkusila IVF. Třeba by to mohlo klapnout. :nevim: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
22.2.19 19:03

@K12345 to věřím že by mohlo pomoct ale partner je zatím proti :roll: :nevim: je to hrozně smutný když se takhle snažíme a nic se neděje :roll: :nevim: ale já věřím že se jednou povede :oops: :andel: ta letargie je děsná ale řekla bych že mě to chrání před zblaznenim :lol: :nevim: mě tedy bude 26 ale do třicítky máme obě ještě čas :hug: :kytka: tenhle řízený sex jsme vzdali hned na začátku :roll: :nevim: přítel neví kdy mám ovulaci a já buďto chci nebo nechci a podle toho se to odvíjí :nevim: :lol: moc mě to mrzí ale třeba by vám to vyšlo příští měsíc :kytka: :hug: nechceš si zkusit promluvil s partnerem ohledně posledního iui? Třeba by to na potřetí vyšlo :oops: :kytka: :hug: to že z toho byli biochemka neznamená že to tak bude pokaždé :kytka: :hug: třeba zrovna příště to už vyjde :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.19 19:14

@Lucinka157 také jsem o tom uvažovala. Spíš jde o to že se při tulení neuvolnim, partner miminko moc chce a tak to hlídá dvakrát víc a už i zkouší týden před ovulku bez tulení aby je měl živější a už mi z toho hrabe. :lol: asi to zkusíme na potřetí. Presnatu to nějak hrotit nebo mě asi taky klepne. :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
22.2.19 20:41

@K12345 tak super :hug: snad bude mít partner nakonec stejný názor jako ty :kytka: :hug: chápu že když miminko tak moc, tak se boji dalšího zklamání :roll: :zed: u nás jsem já ta co chce miminko minimálně dvakrát víc jak partner :roll: :nevim: přesně důležité je zkusit se od toho odpoutat :kytka: já jsem v prosinci začala cvičit Mojžíšovou a to mi pomohlo se uklidnit a teď v únoru jsem začala hubnout a díky tomu jsem tak nějak víc v klidu a věřím že to určitě brzy vyjde :oops: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí