MŠ Plzeň-Lobzy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
13.4.13 16:43
@mag píše:
Pořád ale lepší soukromá, než být doma zadarmo.

pro mě skoro ne…pokud budu cvakat devítku za školku, plus něco na dojíždění(já do práce/malýho do školky), plus nějaké ty pomůcky - co vím, tak i ve školce se leccos připlácí, výlety, toaleťáky atd. tak jo, můžu zůstat doma zadarmo.
A nebo znovu otěhotnět a jít na mateřskou (což teda v plánu nebylo, ale finančně to paradoxně vyjde skoro nejlíp) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.4.13 16:44

@Mar__tanka1983 jj, psala, vzali mi jí tam, co chodila do jeslí a vzali mi jí do Resslovky, ale tam brali vloni 50 dětí, protože otevřeli jednu třídu navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.4.13 16:44
@Baba píše:
Jede cely den - do ctyr. Celotydenni proviz bude, jestli se nasbira dost zajemcu.

a co to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.4.13 16:46

@mag ufff, tak zrovna resslovku bych nechtěla - já pracuju na americký, tak to tam mám z první ruky… :roll:
jako s voděním do školky by to bylo super, ale to prostředí tam…nevim teda jak přímo ve školce, ale okolí je hodně hustý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.4.13 16:49

Navíc malej bude příští rok v září ještě dvouleťák - je listopadovej…

takže mi tím prostě chcete naznačit, že sem bez šance? já abych už chlapa připravila psychicky na druhý… :? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.4.13 16:49

@Mar__tanka1983 No a já ve Škroupovce a ve školce jsem byla a dobrý, kdyby mi jí nevzali v Puškince, šla by tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.4.13 16:50

@Mar__tanka1983
Tady je seznam nejakych soukromych
http://plzen.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Asi je stejne zbytecne nervovat se dopredu, za rok to bude buhvijak.
My dali jednu prihlasku a vzali ji. Ale jedte jsme se nerozhodli, jedtli ji dame tam nebo do lesni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.4.13 16:52
@Mar__tanka1983 píše:
Navíc malej bude příští rok v září ještě dvouleťák - je listopadovej…takže mi tím prostě chcete naznačit, že sem bez šance? já abych už chlapa připravila psychicky na druhý… :? :twisted:

Tak na to si zaloz novou diskuzi, tucne ti tam napisu - naprosto bez sance :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.4.13 16:54
@Baba píše:
Tak na to si zaloz novou diskuzi, tucne ti tam napisu - naprosto bez sance :twisted:

Hele, ale naší malý byly tři roky až v lednu a fakt to vloni klaplo 2× a fakt bez jakékoliv protekce :mrgreen: I když v Puškince měla přednost, protože chodila do jeslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.4.13 16:55

@Baba bůhvíjak - hůř :D
když si jednoduše spočtu ty čísla na těch stránkách, tak nejvíc je tam tříletých, takže příští rok bude čtyřletých plný školky, plus ty tříleťáci…no…
nevim nevim. Kdyby aspoň člověk věděl přesný kriteria a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.4.13 16:56
@mag píše:
Hele, ale naší malý byly tři roky až v lednu a fakt to vloni klaplo 2× a fakt bez jakékoliv protekce :mrgreen: I když v Puškince měla přednost, protože chodila do jeslí.

Ale ne, sance nehodnotim, to by bylo prece pro toho muze, at se s druhym necuka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.4.13 16:57
@Baba píše:
Ale ne, sance nehodnotim, to by bylo prece pro toho muze, at se s druhym necuka :D
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.4.13 16:58

@mag nojo, ale tak to asi bylo hodně o štěstí, ne? v puškince přednost z důvodu jeslí, v resslovce čerstvě otevřená třída.
To měla kamarádka taky, akorát když jí šel malej do školky, tak ve škvrňanech otevřeli novou třídu…ale škvrňanský školky nejsou nafukovací :mrgreen:

Já jsem z Křimic, ale co jsem slyšela ( a na těch stránkách je to potvrzeno), tak tam je taky nátřesk jako prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.4.13 17:01
@Mar__tanka1983 píše:
@Baba bůhvíjak - hůř :D
když si jednoduše spočtu ty čísla na těch stránkách, tak nejvíc je tam tříletých, takže příští rok bude čtyřletých plný školky, plus ty tříleťáci…no…
nevim nevim. Kdyby aspoň člověk věděl přesný kriteria a tak…

Kritéria jsou tyhle
1. Děti v posledním roce před zahájením povinné školní docházky s trvalým pobytem MO Plzeň 1.
2. Děti v posledním roce před zahájením povinné školní docházky z jiných obvodů města Plzně.
3. Sourozenec dítěte, který bude navštěvovat 91.MŠ i po 1.9.2013, narozený do 31.8.2010.
4. Dále děti podle věku dítěte (bude brán zřetel na věk dětí v pořadí od nejstaršího).
5. Děti s pobytem v jiném obvodu města Plzně.

Je to obšlehnutý z webu konkrétní školky, ale co sem koukala jinde, tak to bylo všude stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.13 17:02

@inthense no pokud nemáš místo bydliště v lobzích, tak tě nevemou ani kdyby místo měli.
Já tam malého dostala před 2 lety v pohodě. Dokonce sem dala přihlášku do obou mš v lobzích a do obou nás vzali:-),ale musela sem mít papír že sem tam hlášená jako trvalé bydliště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin