Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevite nekdo jaky naval byl na materske skolky v Lobzich? dekuju
http://mszapis.plzen-edu.cz
Tady je seznam, byl tam u kazde skolky pocet prihlasek a pocet volnych mist, ted je to u nekterych skolek trochu pomotany.
Dekuju, tento odkaz znam, ale prej se mu moc verit neda.ze je ve zkusebce
Me prislo, ze celkova cisla sedi. Podle toho, co bylo v novinach teda.
V novinach to teochu rozepsany byli, ale uz sem je vyhodila, pamatuju si jen, te celkove v Plzni bylo prijato asi 55% prihlasenych deti.
Vas nevzali?
nevzali.Jsem teda z UMO 3,ale nasla jsem si praci v Lobzich, tak mi napadlo, ze by nas mozna vzali.Pred lety to tam prej tak plne nebylo.Ted prave resim praci a skolku naraz, tak uz nevim co bych vymyslela ![]()
To jako že v Plzni vzali jen polovinu dětí, než kolik jich do školky „chtělo“???
hustýýý…
sem zvědavá, jak to příští rok udělám…
a jak to udělá těch 45% mamin
![]()
@Mar__tanka1983 píše:
To jako že v Plzni vzali jen polovinu dětí, než kolik jich do školky „chtělo“???hustýýý…
sem zvědavá, jak to příští rok udělám…
a jak to udělá těch 45% mamin![]()
Jo. Bylo to rozepsany i podle veku, nejvic se hlasilo triletaku, jenze ti jsou sama az na konci. Podle novych kriterii se nebere v uvahu, jestli rodice chodi do prace.
@inthense
To je smula, jedine v zari obvolavat, jedtli se nekde neuvolnilo misto ![]()
Munki chodila do lesni skolky, ta bere porad ![]()
Ale koukám, že v tom zřejmě nikde není zohledněno, kolik mamin si dá dvě a více přihlášek, co?
tak ono to snad tak horké nebude…ale stejně je to síla…
@Mar__tanka1983 píše:
Ale koukám, že v tom zřejmě nikde není zohledněno, kolik mamin si dá dvě a více přihlášek, co?
No já se obávám, že je to víc než horké.
Já měla výhodu v tom, že kdyby nevyšla školka, tak by mi malou nechali v jeslích, ale teda měla jsem víc než kliku.
@Baba ta lesní je ale soukromá, ne?
to bych se do práce ani vracet nemusela… ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
to bych se do práce ani vracet nemusela…
Hlavně mám pocit, že jede jen půl dne tři dny v týdnu ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
to bych se do práce ani vracet nemusela…
Pořád ale lepší soukromá, než být doma zadarmo.
@Mar__tanka1983 píše:
No v tech 55% to zohledneno je. Je to 55% deti, ne prihlasek. To by vychazelo mnohem hur.
@mag no a nepsala si, že ti nakonec prcka vzali do dvou školek?
@mag píše:
Hlavně mám pocit, že jede jen půl dne tři dny v týdnu
Jede cely den - do ctyr. Celotydenni proviz bude, jestli se nasbira dost zajemcu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.