Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den. Moc by mě zajímal názor maminek z Kroměříže a z okolí. Ráda bych založila školku pro děti od 2 let. Případně by do školky chodily děti od 1.5 let. a výš. Školka by byla otevřená od 6 do 18 h.Od pondělí do pátku případně i soboty podle domluvy. ve školce by jsme ke každému přistupovaly individuálně..Každé dítě je jiné a také vyžaduje i jinou péči. Zaměřily by jsme se na výtvarnou činnost, pohybovou činnost, pobyt venku a různé výlety. Sportovní činnost jako například - tanec, atletika, fotbal plavání atd,.
Strava by byla zajištěná po celou dobu pobytu dítěte ve školce.
Momentálně vše vyřizujeme a hledáme místo pro školku uvítaly by jsme pronájem budovy
Mám zkušenosti s dětmi, mám ošetřovatelský kurz, asistent pedagoga.
Zájímá mě váš názor zda by táto školka obstála a zdali by někdo měl zájem. Pokud by se se jednalo o děti od 1,5 let tak nevadí že budou mít plínku-
Míra pravopisných chyb je děsivá, zaplať bůh, že se chcete zaměřit na ten sport.
![]()
Pisi zrychlene neb mam deti a nemam cas vysedavat u pocitáce. pisi pres mobil
Zajímalo by mě, jak by se pohybovalo školkovné a stravné za měsíc.
Tato možnost mě zajímá, ráda bych věděla něco bližšího. Do Kroměříže se máme stěhovat, takže netuším, jak bych vás tam hledala - mohla byste na sebe dát nějaký kontakt, třeba i jen web, kde bude info? Díky.
Tak abych vám mohla napsat soukr zprávu, musela jsem se zaregistrovat a ještě napsat další koment. Tak snad už to půjde.
Tak snad se najde, protože to zní lákavě a hlavně je dětem co nabídnout, protože nápad to má!
Problem je prostor a finance.
Vime ze ne vsechny deti se dostaly do skolky.
Pokud se podivate na dnesni deti v dospivani atd.
Nesetkate se slusneho chovani.Deti travi cas u pocitace a hlavne televize.
Mě se moc nápad líbí a jsem z něj uplně nadšená, jen si to umím představit, že to všechno není uplně tak snadné, jak se může zdát, především když jde o ty finance…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.