MŠ Plzeň-Lobzy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
13.4.13 17:03

@Baba no s druhým se cukám i já :lol:
teda aspoň zatim, potřebovala bych se vrátit tak na dva roky do práce, zahojit úvěry a pak si v klidu těhotnět s druhým.
Ale jestli mám chodit do práce za dvojku, zůstat doma zadarmo, a nebo dostávat mateřskou…no tak to neni skoro o čem.
Ale dneska to chlapovi neřeknu :mrgreen: :mrgreen:, bude mít blbou náladu z hokeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.13 17:03

A já teda s mš v lobzích nebyla moc spokojená. Panujou tam docela divné výchovné metody, teda alespon pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.4.13 17:05
@Mar__tanka1983 píše:
@Baba no s druhým se cukám i já :lol:
teda aspoň zatim, potřebovala bych se vrátit tak na dva roky do práce, zahojit úvěry a pak si v klidu těhotnět s druhým.
Ale jestli mám chodit do práce za dvojku, zůstat doma zadarmo, a nebo dostávat mateřskou…no tak to neni skoro o čem.
Ale dneska to chlapovi neřeknu :mrgreen: :mrgreen:, bude mít blbou náladu z hokeje…

Tak se na něj vrhni zítra, to Plzeň určitě vyhraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.4.13 17:05

@Mar__tanka1983 :mrgreen: Je tam? My tentokrát nemáme lístky. Já mám taky blbou náladu z hokeje, tak čus a jdu běhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.4.13 17:16

@mag ne, šel na hokej do hospody…klasika. Ale u zimáku prý měla být dnes velkoploška, takže kamarádka s chlapem, co mají za chvíli přijít na grilování (haha, asi si uděláme buřty na pivě v troubě), tak ti byli tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.4.13 18:03
@Kamča.dalmatinka píše:
A já teda s mš v lobzích nebyla moc spokojená. Panujou tam docela divné výchovné metody, teda alespon pro mě

a mužů se zeptat kam jste chodili.mi nastupuje do 57ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
13.4.13 20:42

No, muj velky pruzkum souk.skolek.bud uz jsou obsazene nebo oteviraji az v sedm a za otevreni drive si uctuji hrozny penize.mam sehnanou super pani co hlida vice deti. jenze:bydlim v centru, pani bydli nad ZOO a prace v Lobzich. silene dojizdeni. musela bych vstavat v 5,abych do 7 byla v praci. Jeste teda budu volat da Vesele zabicky na rokycanske.to bych mela bliz do prace. Napadla me prave skolka v UMO 4,kdyby brali.mela bych to blizko do prace a prcka brala sebou.Jo jo, pristi rok se 3lete opet nedostanou, protoze to bude obsazene 4letyma.mne uz teda z toho premysleni hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.13 21:16

@hekoun nad dalmatinkou, číslo nevim :think: asi 57 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.4.13 21:30
@Kamča.dalmatinka píše:
@hekoun nad dalmatinkou, číslo nevim :think: asi 57 :nevim:

jo jo, tak tam jdeme mi:)a co ti tam nevyhovovalo, mala je takovy mamanek, tak jsem na to zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
13.4.13 21:43
@hekoun píše:
jo jo, tak tam jdeme mi:)a co ti tam nevyhovovalo, mala je takovy mamanek, tak jsem na to zvedava

a nevis jaky tam byl zajem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.4.13 21:46
@inthense píše:
a nevis jaky tam byl zajem

bylo 70 prihlasek a 30 volnych mist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
14.4.13 12:14

@hekoun hm,tak to je stejny jako v centru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.4.13 14:20
@inthense píše:
@hekoun hm,tak to je stejny jako v centru :(

bydlim v lobzech a jsem na matersky…tak nabizim pomoc s hlidanim…treba jenom docastne nez neco sezenete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.13 14:22

Mě nevyhovovalo to že jsou spojené třídy, takže tam byli předškoláci s těma nejmenšíma. Nejen že ty starší bili ty malé že sem tam musela několikrát vlítnout, ale ještě se věnovali jen předškolákum a ty malí kromě chození ven k ničemu nevedli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.13 14:23

Jinak není těžké se tam dostat :-D když člověk ví jak na to :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin