MS po porodu

Anonymní
22.2.11 20:32

ms po porodu

Prosím o radu asi mám blbý dotaz ale přemýšlím nad tím celý večer :zed: . Jsem půl roku po porodu, první ms jsem měla v listopadu pak byla pauza asi 30 dní další byla v prosinci a od té doby jsem měla 3× ms pravidelnou a teď nic :zed: . Dneks jsem si to odpo uvědomila, že bych měla mít už ms a nic. Těhu test doma nemám a odpoledne bych už nestihla dojet do lékárny protože bych musela vzít to moje mimi. Tak prosím o radu jeslti se to některé z vás stalo, že by jste po porodu měly pravidelonou ms a pak zase nepravidelnou. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.2.11 20:42

Ještě jsem zapoměla napsat, že plně kojím :-)

• Citovat
  • Upravit
1712
22.2.11 20:52

Já když plně kojila, tak jsem mívala i menzes každých 14 dní. Pak třeba zase nic. Doktorka mi řekla, že se to ustálí, až začneme s příkrmy a ono opravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.2.11 20:57

Ahoj,já jsem regulérní MS měla až po vysazení Cerazette po ukončení kojení a po dobrání plata antokoncepce YAZ,to jsem i cítila klasické příznaky jako bolest břicha.A to bylo od porodu cca 15m.Pokud plně kojíš,tak to může být nepravidelné,ale kojení rozhodně antikoncepce není,tak bacha na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.11 21:00

Mě mate, že jsem jí už měla 3× na den pravidelnou jako před těhu, tak jsem si myslela, že už pravidelná bude dál :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9053
22.2.11 21:40

No a neměla by jsi zkusit test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.2.11 22:02

Doporučuju testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
29.8.13 08:43

Ahoj. Prvni MS jsem dostala 5. tyden po porodu dnes je to 50 dni. Podle dr jsem na kontrole po 6nedeli mela uz normalni cyklus. Predtim jsem kojila s prikrmem a ted kojim plne. Jak dlouhe muzou byt rozestupi a kdy uz navstivit dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.8.13 09:40
@kajmi píše:
Ahoj. Prvni MS jsem dostala 5. tyden po porodu dnes je to 50 dni. Podle dr jsem na kontrole po 6nedeli mela uz normalni cyklus. Predtim jsem kojila s prikrmem a ted kojim plne. Jak dlouhe muzou byt rozestupi a kdy uz navstivit dr.?

Třeba tím, že už kojíš plně, tak se cyklus zastavil, já třeba MS po porodu ještě nedostala, a to je malé 7 a půl měsíce. Možná tím, že jsi ze začátku plně nekojila, tak se cyklus rozjel, ale teď třeba už zas nefunguje. Zkus těhotenský test, pokud bude negativní, tak to asi neřeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
29.8.13 10:08

@Janinka1983 Ten se chystam jit koupit odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie