Laparoskopie - nález v moči

2672
17.2.11 14:49

nález v moči laparoskopie

Zdravím mám otázku, mám jit na laparku a delají mi predoperacní vysetrení..a v moči mi vyšly zvyšene leukocity a bílkoviny atd:(mela jsem i kvasinky nicméne , v pondelí jdu jeste jednou na tu moc a co kdyz nebude v pohode myslíte ze me i presto mohou operovat?v útery je hned operace:(díky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2909
17.2.11 15:19

Ahojky!
Tak to byl přesně můj případ. Záleží na anesteziologovi a na výkonu jestli budou něco dělat. Já měla diagnostickou laparo s drillingem vaječníků. Stačila jsem ještě dodat moč na kultivaci a citlivost a nasadily mi ATB a ty jsem zobala i v den operace a i potom. A v všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
17.2.11 15:29

tak díky..:)si me kapku uklidnila.no ja prave ted uz mam čípky na zánet kvasinek myslím ze to vsecko slo od tama.. tak je budu brát a to jeste stihnu za tech par dnu vykuryrovat nic me nebolelo jdou mi davat pryc endometriozu a srůsty..:(a nechci aby se to odsunulo uz tak uz mam nervy na pochodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
17.2.11 18:54

Tak to by mělo být dobrý. Taky mi odstranili endometriozu, kterou tam našli. Přeju ti ať ti to dobře dopadne!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
17.2.11 18:58

děkuji a jak to mas s miminkem..jde to kdyz más tu endometriozu..?kdes ji mela ten nalez..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
17.2.11 19:04

Měla jsem ji na vaječníkách. Šla jsem na tu laparku, protože rok a půl jsme to zkoušeli a nic. Odstranili tedy endometriozu, ztenčili slupku na vaječníku aby snáz docházelo k ovulacím. Protože ty asi u mě neprobíhali. No a po laparce proběhla jedna MS a pak už ne. Jenže těhu nevyšlo, nakonec se jednalo jen o chemickou graviditu. Ale byla jsem znova na laparoskopii i kyretáži, protože měli strach, že to bude mimoděložní těhu. Po revizi jsem nechala proběhnout jednu MS a další nepřišla. Jsem v 7tt. Tak snad už to konečně vyjde!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
17.2.11 19:06

tak to drzím pěstičky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
17.2.11 19:07

Já tobě taky!!!! :palec: :mavam: