Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím mám otázku, mám jit na laparku a delají mi predoperacní vysetrení..a v moči mi vyšly zvyšene leukocity a bílkoviny atd:(mela jsem i kvasinky nicméne , v pondelí jdu jeste jednou na tu moc a co kdyz nebude v pohode myslíte ze me i presto mohou operovat?v útery je hned operace:(díky ![]()
Ahojky!
Tak to byl přesně můj případ. Záleží na anesteziologovi a na výkonu jestli budou něco dělat. Já měla diagnostickou laparo s drillingem vaječníků. Stačila jsem ještě dodat moč na kultivaci a citlivost a nasadily mi ATB a ty jsem zobala i v den operace a i potom. A v všechno v pohodě.
tak díky..:)si me kapku uklidnila.no ja prave ted uz mam čípky na zánet kvasinek myslím ze to vsecko slo od tama.. tak je budu brát a to jeste stihnu za tech par dnu vykuryrovat nic me nebolelo jdou mi davat pryc endometriozu a srůsty..:(a nechci aby se to odsunulo uz tak uz mam nervy na pochodu..
Tak to by mělo být dobrý. Taky mi odstranili endometriozu, kterou tam našli. Přeju ti ať ti to dobře dopadne!!!!! ![]()
děkuji a jak to mas s miminkem..jde to kdyz más tu endometriozu..?kdes ji mela ten nalez..
Měla jsem ji na vaječníkách. Šla jsem na tu laparku, protože rok a půl jsme to zkoušeli a nic. Odstranili tedy endometriozu, ztenčili slupku na vaječníku aby snáz docházelo k ovulacím. Protože ty asi u mě neprobíhali. No a po laparce proběhla jedna MS a pak už ne. Jenže těhu nevyšlo, nakonec se jednalo jen o chemickou graviditu. Ale byla jsem znova na laparoskopii i kyretáži, protože měli strach, že to bude mimoděložní těhu. Po revizi jsem nechala proběhnout jednu MS a další nepřišla. Jsem v 7tt. Tak snad už to konečně vyjde!!!!!