Hematom a odchlípení vaku blan

10
13.2.11 09:08

hematom a odchlípení vaku blan

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, zda nemá některá z vás zkušenosti s hematomem a odchlípením vaku blan.
v 13 týdnu jsem začala slabě krvácet, proto jsme se hned vydali na pohotovost, kde mi doktor našel, že mám hematom o velikosti 3×1 cm.. a odchlípení vaku velikosti 5 cm. Ihned nastala hospitalizace, nasadili prášky, do 10-ti dnů se hematom ztratil,ale odchlípení se nezmenšuje a je stále stejné. Mimi prosívá a roste, jak má, ale mám strach aby se mi nezačala ještě více odlupovat blanka od dělohy.. Máte s tím nějaké zkušenosti? jak říká doktor, co se má stát tak se stane, ale taková odpověď mi vážně nestačí.. Mám se obávat toho nejhoršího, nebo se to může spravit? jsem vážně zoufalá, jsem teď v 15 týdnu a nedokáži si představit, že bych o mimčo přišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
13.2.11 09:21

Zkušenost nemám-ale řekla bych,že nyní nikdo nedokáže sdělit,jak se situace vyvrbí.Určitě existuje statistika,ale ta nepoví,jak to bude zrovna ve tvém případě.Jistě tu riziko odchlípení je-ale nestresuj se.Pokud budeš ležet,tak uděláš maximum,co v této situaci udělat můžeš.A co udělá příroda,to nikdy nevíme. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.2.11 11:20

Ano tuto zkušenost mám z prvního těhotenství. Zjistili to okolo 20. týdne, pak už jsem jen lítala po vyšetřeních - fakultka Ostrava, Olomouc, Ostrava. Ukončilo to úmrtí plodu ve 29. týdnu. Přeji ti, aby jsi miminko donosila v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
13.2.11 11:51

Ahoj s odchlípením zkušenost nemám za to jsem u všech těhu měla hematom.A jak řekl můj mudr. viděl jsem i menší hemat. adopadlo to špatně , ale viděl jsem i větší a dopadlo to dobře!!Takže je to pro tebe v tuto chvíli velmi těžké ale někdy se holt musí čekat - jak to příroda zařídí.Přeju ti aby všechno dopadlo dobře!!Zkus se kouknout na www.vedomematerstvi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.2.11 12:04

Já měla hematom ve 13.týdnu po autonehodě přímo na placentě, hrozilo odloučení placenty, s odchlípením vaku blan bohudík zkušenost nemám. Každopádně my jsme týden leželi v nemocnici, další týden doma a do dvou týdnů nebylo po hematomu ani památky. Nezačali jsme špinit, krvácet, nic a dneska už začínáme 24.týden a prospíváme skvěle. Držím palce, ať to zvládnete! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
švejnožka
29.3.11 13:24

ahoj, já jsem na töm stejně, před dvěma týdny hospitalizace kvůli krvácení a následnému hematomu, ten se změnšoval a zmenšoval a když jsme dnes byla na podrobném ultrazvuku, doktor sice žádný hematom nenašel, ale zase mi sdělil odloučení vaku blan asi 7cm…takže stále riziko potratu trvá a já si říkám, jak douho ještě bude člověk v nejistotě a obavách…je to mé třetí těhotenství, obě předchozí naprosto bez problémů a ikdyž jsem teprve ve 14.týdnu, nedokážu si představit, že ten mrňousek taky být nemusí. nezbývá než věřit tomu, že pokud je vše s mimi v pořádku, dopadne to dobře, pokud je něco špatně, asi příroda sama ví, co udělat. držím moc palce a doufám, že to u tebe dobře dopadlo!

• Citovat
  • Upravit
10
29.3.11 14:05

dopadlo to dobře, každý mě jen stresoval, ale můj gyndr mě ujistil, že to není tak hrozné a pokud to má být v pořádku zařídí to gravitace mimča.. a taky se stalo, jak mimi rostlo tak se mi to pěkně vše dalo do pořádku, sice mám nový hematom, ale z toho strach nemám.. Jsem ve 22 týdnu a těhu si užívám, budu držet pěstičky, ale věř, že vše dobře dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
švejnožka
29.3.11 14:30

děkuju moc, ani nevíš, jak mi ta tvoje slůvka pomohla:-) jsem moc ráda, že se vše spravilo a držím palce, ať to spolu dotáhnete až do konce bez větších výmyslů těch našich břišních pasažérů:-))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa