Laparoskopie - Homolka 22. 2.

2672
18.2.11 21:24

Homolka-laparka 22.2

zdravím nebude někdo z vás na Homolce na gyndě na lůžkovém kolem 22.2?..jdu tam na laparoskopii a jestli tam treba nejde taky nekdo odtud..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
973
7.4.12 14:17
Ahojky, chtěla jsem založit nové téma a teď vydím, že ty si laparoskopii na Homolce absolvovala :D já se tam chystám teď v pondělí a v úterý má být zákrok, taky Tě operoval primář Popelka? Nebo jiný? a jak si byla spokojená s operací,s týmem, anesteziologem atd..? Díky moc, nebo budu ráda i někdo jiný pokud sem dá nějaké informace, příspěvky k laparoskoii i jinde, co mám čekat po atd… děkuju všem
@cvana píše:
zdravím nebude někdo z vás na Homolce na gyndě na lůžkovém kolem 22.2?..jdu tam na laparoskopii a jestli tam treba nejde taky nekdo odtud..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
7.4.12 19:21

Ahoj ano operoval me popelka i pelisek:) všichni byli hodní .asi den před operací přišel anesteziolog.kouknul do krku a vysvětlil všechno:) ráno kosilka puncosky tabletka oblbovak a pak ti je vše jedno :mrgreen: po probuzení vše ok a můžeš si vždy říct o něco na bolest :mrgreen: byla to má první operace v životě a trvala4hodiny byla jsem komplikovana:) a zvládli to bez komplikací :kytka: jinam bych nesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
7.4.12 19:56
Ahojky, jéé tak to děkuju, si mě maximálně uklidnila, super, já tedy nevím, jak moc komplikované to bude, protože tam jdu kvůli bolestem při MS a protože nemůžu otěhotnět, také je možné, že nic nenajdou, ale sem ráda, že i kdyby ano, jsem v dobrých rukou, moc děkuju :hug: :hug: :* :* A je tu někdo kdo nastupuje 9/4 na laparku??
@cvana píše:
Ahoj ano operoval me popelka i pelisek:) všichni byli hodní .asi den před operací přišel anesteziolog.kouknul do krku a vysvětlil všechno:) ráno kosilka puncosky tabletka oblbovak a pak ti je vše jedno :mrgreen: po probuzení vše ok a můžeš si vždy říct o něco na bolest :mrgreen: byla to má první operace v životě a trvala4hodiny byla jsem komplikovana:) a zvládli to bez komplikací :kytka: jinam bych nesla..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
7.4.12 20:56

Já měla.endometrizu a srusty ale oni si poradi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.4.12 10:29
Tak hlavně, že už si v pořádku a jak dlouho si zůstala v nemocnici a pak následně doma?? než přešly bolesti, když si tam byla s endometriózou??
@cvana píše:
Já měla.endometrizu a srusty ale oni si poradi:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
8.4.12 13:39

ahojky ja mam jit na laparku 17.4 do motola,ale byla jsem na predoperacnim a vysla mi blba spatna stitna zlaza a cholesterol..takze mi ji nechtej udelat :,( ted v patek tam mam jit na sono krku a podle toho se uvidi :nevim: pekne mi to stve :cert: zacala jsem loustnout a hodne casto mne boli krk a brada a vyrostla mi,rikala jsem si ze neni neco v poradku ale tohle jsem necekala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.4.12 13:56
Ahoj Jajo, tak uvidíš, třeba to půjde, ale pokud řeknou ne, tak bych to neriskovala ani nějakým přemlouváním, aby se pak něco nestalo, já jsem měla špatnou štítnou žlázu, už je to nějaký pátek ;) ( asi 9let), brala jsem prášky, vycucly mi, co jsem měla na krku, takovou bouly (mimochodem, největší bolest jakou jsem kdy zatím zažila) a od té doby v normě a neberu nic, prášky jsem brala asi rok.Držim palce, ať vše dobře dopadne a budou Ti jí moc udělat :-D a když to nepůjde, zkus průchodnost vejcovodů, to je rychlovka bez narkózy, s tím by snad problém neměl být, nebo víš, že máš cysty apod.??
@jaja84 píše:
ahojky ja mam jit na laparku 17.4 do motola,ale byla jsem na predoperacnim a vysla mi blba spatna stitna zlaza a cholesterol..takze mi ji nechtej udelat :,( ted v patek tam mam jit na sono krku a podle toho se uvidi :nevim: pekne mi to stve :cert: zacala jsem loustnout a hodne casto mne boli krk a brada a vyrostla mi,rikala jsem si ze neni neco v poradku ale tohle jsem necekala :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
8.4.12 14:02

@Denise ahojky jojo prave ze mam bolesti a cisty a neplodnost a asi milion veci.Ja prave nevedela ze kuli stitce se to nemuze :nevim: jako taky jsi mela druhou bradu? ja mam strasny vole :,( prej bych mela prestat uplne pit i kourit…pro mne je strasne brat prasky kazdej den strasne zapominam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.4.12 15:12
Já jsem po nich nijak výrazně nepřibírala, nemám k tomu dispozice, takže i když jim 5× denně a co chci, tak mám furt 52kg, takže na váze jsem to neviděla a musím se přiznat, že tenkrát bych to ráda viděla ;) ;) tenkrát jsem měla 49kg, ale našla jsem si na krku bouličku a poté co jsem šla k doktorovi mi zjistili štítnou žlázu a taky jsem netušila, až do teď, že při tom nejde operovat, ale neboj, uvidíš, jak Ti zaberou léky a budeš je moc vysadit, vše se vrátí do normálu, ale těžko říct, jak oni řeší laparoskopii, když je to pro Tebe důležité a zároveň nesmí, to je mi záhadou :? :? to Ti je tam jako nechají :? :? no těžká situace, dej vědět, jak jsi dopadla, každopádně, to Ti volali výsledky?
@jaja84 píše:
@Denise ahojky jojo prave ze mam bolesti a cisty a neplodnost a asi milion veci.Ja prave nevedela ze kuli stitce se to nemuze :nevim: jako taky jsi mela druhou bradu? ja mam strasny vole :,( prej bych mela prestat uplne pit i kourit…pro mne je strasne brat prasky kazdej den strasne zapominam :nevim:

Příspěvek upraven 08.04.12 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.4.12 15:14
a na braní prášků si zvykneš, je to jak s antikoncepcí, prostě mít je u postele, nebo v kabelce, podle toho kdy je máš brát a vzít si jak si vzpomeneš, kdybys náhodou zapomněla :lol:
@jaja84 píše:
@Denise ahojky jojo prave ze mam bolesti a cisty a neplodnost a asi milion veci.Ja prave nevedela ze kuli stitce se to nemuze :nevim: jako taky jsi mela druhou bradu? ja mam strasny vole :,( prej bych mela prestat uplne pit i kourit…pro mne je strasne brat prasky kazdej den strasne zapominam :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
8.4.12 20:51

@Denise byla jsem tam celkove asi tyden ale mela jsem i přípravu střev..no a pak cca mesíc doma ale to jsem uz byla uplne ok…zvladla bych praci asi dríve… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.4.12 12:14

Holky mam asi fakt blbej dotaz ale neda mi to,dneska sjem 6dni po laparce a v patek jdu na vyndani stehu,ale nedokazu si to predstavit,dost mne boli ten pupik!taky vas to takhle bolelo? mam z toho hruzu! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
24.4.12 12:36

mě čeká vyndávání stehů ve čtvrtek, ten v pupíku dobrý, ale nejhorší je ten od drénu, mám to asi lehce chycené (červený a bolí). Napadlo mě, jestli je možný si říct o nějakou lokální anestezii při vyndávání, existuje nějaká mastička nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.4.12 13:04

@Neoenc no to ja mam prave s tim pupikem :roll: jako muzu lezet na brichu uz ale nemuzu se treba zvednout z postele a tak :nevim: jsem po az za usima..no nevim jestli neco takoveho existuje..a jak dlouho ty s tim budes doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí