Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zdravím nebude někdo z vás na Homolce na gyndě na lůžkovém kolem 22.2?..jdu tam na laparoskopii a jestli tam treba nejde taky nekdo odtud..
@cvana píše:
zdravím nebude někdo z vás na Homolce na gyndě na lůžkovém kolem 22.2?..jdu tam na laparoskopii a jestli tam treba nejde taky nekdo odtud..
Ahoj ano operoval me popelka i pelisek:) všichni byli hodní .asi den před operací přišel anesteziolog.kouknul do krku a vysvětlil všechno:) ráno kosilka puncosky tabletka oblbovak a pak ti je vše jedno
po probuzení vše ok a můžeš si vždy říct o něco na bolest
byla to má první operace v životě a trvala4hodiny byla jsem komplikovana:) a zvládli to bez komplikací
jinam bych nesla..
@cvana píše:
Ahoj ano operoval me popelka i pelisek:) všichni byli hodní .asi den před operací přišel anesteziolog.kouknul do krku a vysvětlil všechno:) ráno kosilka puncosky tabletka oblbovak a pak ti je vše jednopo probuzení vše ok a můžeš si vždy říct o něco na bolest
byla to má první operace v životě a trvala4hodiny byla jsem komplikovana:) a zvládli to bez komplikací
jinam bych nesla..
@cvana píše:
Já měla.endometrizu a srusty ale oni si poradi:-)
ahojky ja mam jit na laparku 17.4 do motola,ale byla jsem na predoperacnim a vysla mi blba spatna stitna zlaza a cholesterol..takze mi ji nechtej udelat
ted v patek tam mam jit na sono krku a podle toho se uvidi
pekne mi to stve
zacala jsem loustnout a hodne casto mne boli krk a brada a vyrostla mi,rikala jsem si ze neni neco v poradku ale tohle jsem necekala ![]()
@jaja84 píše:
ahojky ja mam jit na laparku 17.4 do motola,ale byla jsem na predoperacnim a vysla mi blba spatna stitna zlaza a cholesterol..takze mi ji nechtej udelatted v patek tam mam jit na sono krku a podle toho se uvidi
pekne mi to stve
zacala jsem loustnout a hodne casto mne boli krk a brada a vyrostla mi,rikala jsem si ze neni neco v poradku ale tohle jsem necekala
@Denise ahojky jojo prave ze mam bolesti a cisty a neplodnost a asi milion veci.Ja prave nevedela ze kuli stitce se to nemuze
jako taky jsi mela druhou bradu? ja mam strasny vole
prej bych mela prestat uplne pit i kourit…pro mne je strasne brat prasky kazdej den strasne zapominam ![]()
@jaja84 píše:
@Denise ahojky jojo prave ze mam bolesti a cisty a neplodnost a asi milion veci.Ja prave nevedela ze kuli stitce se to nemuzejako taky jsi mela druhou bradu? ja mam strasny vole
prej bych mela prestat uplne pit i kourit…pro mne je strasne brat prasky kazdej den strasne zapominam
Příspěvek upraven 08.04.12 v 15:17
@jaja84 píše:
@Denise ahojky jojo prave ze mam bolesti a cisty a neplodnost a asi milion veci.Ja prave nevedela ze kuli stitce se to nemuzejako taky jsi mela druhou bradu? ja mam strasny vole
prej bych mela prestat uplne pit i kourit…pro mne je strasne brat prasky kazdej den strasne zapominam
@Denise byla jsem tam celkove asi tyden ale mela jsem i přípravu střev..no a pak cca mesíc doma ale to jsem uz byla uplne ok…zvladla bych praci asi dríve… ![]()
Holky mam asi fakt blbej dotaz ale neda mi to,dneska sjem 6dni po laparce a v patek jdu na vyndani stehu,ale nedokazu si to predstavit,dost mne boli ten pupik!taky vas to takhle bolelo? mam z toho hruzu! ![]()
mě čeká vyndávání stehů ve čtvrtek, ten v pupíku dobrý, ale nejhorší je ten od drénu, mám to asi lehce chycené (červený a bolí). Napadlo mě, jestli je možný si říct o nějakou lokální anestezii při vyndávání, existuje nějaká mastička nebo tak něco?
@Neoenc no to ja mam prave s tim pupikem
jako muzu lezet na brichu uz ale nemuzu se treba zvednout z postele a tak
jsem po az za usima..no nevim jestli neco takoveho existuje..a jak dlouho ty s tim budes doma?