Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no já byla 12.4. na čištění dělohy (zůstalo mi tam kousek placenty po porodu), nějak se jim to nepovedlo a laparoskopicky to museli vyříznou a zašít, v nemocnici jsem byla 3 dny a minulý týden jsem se snažila šetřit,takže s dětma pomáhali babičky (mám dvouměsíční a dvouletou holčičku), od pondělí už všechno musím zvládnout sama. Spíš mě překáží to šití a trochu jakoby tahá ta jizva po drénu a mám to zanícené. V lékárně mi dali řapík na oplachování, ale extra zlepšení nevidím, takže se toho čtvrtečního vyndávání dost obávám.
ale to ti budou vyndavat docela pozde ne? ja myslela ze se to ma vyndat do 10dnu
ja byla 18.4 na zjisteni vnitrku kuli neplodnosti
uz aby to bylo za nama,tak mi ve ctvrtek napis jak jsi dopadla.Snad se tam neslozim,jsem histerka ![]()
me pupik bolel jen ta ranka ale asi ne az na pos…aní..
ty mas taky jednorohou delohu??mer to tam taky zjistili!
@cvana takze se to dalo prezit? mam to nejaky rudy no nevim mam fakt strach
jo jsem jednorozec
jsem z toho trosku rozladena! nikdy jsem o tom neslysela
taky ti rikali o tech potratech? mne narizli levej vajecnik tak cekam na ms a uvidime
![]()
kdo te operoval?ja mam endometriozu a nemuzu a ni otehotnet…takze mam zítra první IUI-umělé oplodnění…:Da jeslti potratím fakt nevím…ale já ji mam velikostne trosku vetsí nez pulka tak prý budu kdyz teda otěhotním na rizikovem jak po císaři…co rekli presne tobe??Mě to říkal dr.Popelka a Pelíšek..
@jaja84 a přežít se to dalo jen to trvalo tak mesíc pres muj špíček a furt jsem mela otevrenou tu ranku:Dproste asi zaleží na špíčku ![]()
@cvana prosim te ja jsem byla v motole ..ja jsem se prave bala ze taky budu mit endometriozu,ale prej nic nemam,jen tohle a pco teda,proto mi narizl aspon ten jeden vajecnik
no ja mam spek jak krava
tak to teda nechci videt
jeee,tak to ti budu moc drzet palce!!! na kolik vas to vyslo? ja se za necele dva mesice vdavam tak to ted necham tak nejak do podzimu a pak bych se asi taky objednala na ivf nebo nevim
ja si myslim ze kdyz jedna z nas otehu,tak na sebe musi davat bacha jak prase! protoze jsou prej i hodne potraty u jednorozcu treba v 5.mesici ale na to nebudeme myslet! to je strasna predstava!
@cvana jo jinak ja si jdu pro podrobnou zpravu az 10.kvetna,takze mi toho moc nerekli,zatim ![]()