Laparoskopie - Homolka 22. 2.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1187
24.4.12 13:13

no já byla 12.4. na čištění dělohy (zůstalo mi tam kousek placenty po porodu), nějak se jim to nepovedlo a laparoskopicky to museli vyříznou a zašít, v nemocnici jsem byla 3 dny a minulý týden jsem se snažila šetřit,takže s dětma pomáhali babičky (mám dvouměsíční a dvouletou holčičku), od pondělí už všechno musím zvládnout sama. Spíš mě překáží to šití a trochu jakoby tahá ta jizva po drénu a mám to zanícené. V lékárně mi dali řapík na oplachování, ale extra zlepšení nevidím, takže se toho čtvrtečního vyndávání dost obávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.4.12 13:16

ale to ti budou vyndavat docela pozde ne? ja myslela ze se to ma vyndat do 10dnu :nevim: ja byla 18.4 na zjisteni vnitrku kuli neplodnosti :roll: uz aby to bylo za nama,tak mi ve ctvrtek napis jak jsi dopadla.Snad se tam neslozim,jsem histerka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
24.4.12 16:31

me pupik bolel jen ta ranka ale asi ne az na pos…aní.. :nevim: ty mas taky jednorohou delohu??mer to tam taky zjistili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.4.12 16:36

@cvana takze se to dalo prezit? mam to nejaky rudy no nevim mam fakt strach :roll: jo jsem jednorozec :,( jsem z toho trosku rozladena! nikdy jsem o tom neslysela :,( taky ti rikali o tech potratech? mne narizli levej vajecnik tak cekam na ms a uvidime 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
24.4.12 17:02

kdo te operoval?ja mam endometriozu a nemuzu a ni otehotnet…takze mam zítra první IUI-umělé oplodnění…:Da jeslti potratím fakt nevím…ale já ji mam velikostne trosku vetsí nez pulka tak prý budu kdyz teda otěhotním na rizikovem jak po císaři…co rekli presne tobe??Mě to říkal dr.Popelka a Pelíšek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
24.4.12 17:03

@jaja84 a přežít se to dalo jen to trvalo tak mesíc pres muj špíček a furt jsem mela otevrenou tu ranku:Dproste asi zaleží na špíčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.4.12 17:33

@cvana prosim te ja jsem byla v motole ..ja jsem se prave bala ze taky budu mit endometriozu,ale prej nic nemam,jen tohle a pco teda,proto mi narizl aspon ten jeden vajecnik :roll: no ja mam spek jak krava :mrgreen: tak to teda nechci videt :mrgreen: jeee,tak to ti budu moc drzet palce!!! na kolik vas to vyslo? ja se za necele dva mesice vdavam tak to ted necham tak nejak do podzimu a pak bych se asi taky objednala na ivf nebo nevim :nevim: ja si myslim ze kdyz jedna z nas otehu,tak na sebe musi davat bacha jak prase! protoze jsou prej i hodne potraty u jednorozcu treba v 5.mesici ale na to nebudeme myslet! to je strasna predstava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.4.12 17:34

@cvana jo jinak ja si jdu pro podrobnou zpravu az 10.kvetna,takze mi toho moc nerekli,zatim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí