Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
ve středu jsem dostala hormonálni injekci na vyvolání MS, do 14 dnů prý má přijít. Za jak dlouho po injekci jste dostaly MS Vy?
Revizi jsem měla 13.5. a výška sliznice je už kolem 20mm, prý MS dorazí, když je sliznice 3-4mm. Máte některá podobnou zkušenost?
meduleinka -já to dostávám 5 den…ale záleží na každé z nás…tělo funguje jinak ![]()
a co Ti píchaj? mě ďobli Agolutin
Ještě mi ve zprávě napsali, že mám intramur. myomek 14mm, ˇmůže to mít spojitost?
asi nic jiného než Agolutin se nepícha na vyvolávání…ten podporuje růst sliznice..když jsi těhu tak to je fajn pro mimi když nic tak se sliznice vyloučí…
ještě zvětšuje sliznici???? no potěš!!! Až to dostanu, tak se mám na co těšit. Kdybych byla těhu, tak jsem nejšťastnější člověk na světě, ale HCG bylo negat.
Ahojky.Já jsem po vyvolávačce měla MS až 10 den,ale mám dlouhý cyklus 34 dní,takže to mohlo být i tim.
meduleinka -páč nemá ovu,takže to mám po Agolutinu max.3 dny…ani nemusím používat vložku…fakt slabé
ahojky, já mam po vysazení HA dost velké problémy s MS.
MS jsem po první injekci agolutinu nedostala vůbec,za 14 dní jsem šla na další a po té druhé jsem to dostala až za 10 dní.
Taky mi bylo po tom agolutinu dost špatně a měla jsem hodně nafouklý břicho..doufám, že to tento měsíc nebudu muset podstupovat znova.
Sylvajs - to se máš, já od své první MS mám pocit, že vykrvácím
a teď to bude mazec, uplně mám strach někam jít nebo vlézt do bazénu.
Daniello, nafouklá jsem taky, strašně. Já nikdy neměla problém, vyždy chodila pravidelně po 28 dnech a 10 dní jsem si jí užívala.
Může být problém i v tom myomu???
meduleinka -já mám taky myom v děloze asi 25 mm…nevím..kamarádka taky moc krvácí,já naštěstí ne…
Mě se po tom vysazení HA udělala na vaječníku cysta,okolo 3cm.doktorka říkala, že se to vstřebá a s tím,že jsem nedostala MS by to prý nic společnýho mít nemělo.
Naopak se mě ptala, jestli jsem nekrvácela-to asi kdyby praskla.nevím, moc tomu taky nerozumím ![]()
Sylvajs ![]()
tak už dorazila a Dr. nekecala, je to fakt mazec!!! Ani já tohle nečekala ![]()