Výtoky

58
9.7.10 11:35

Výtoky

Přeji krásný den všem těhulkám :-) Chci se zeptat jestli taky někdo trpí čirými výtoky mám je už snad od začátku těhotenství.Ted jsem momentálně ve 28 týdnu těhu a výtoky nezmizeli.Můj gynekolog mi říká,že je to normální a ani mi naně nic nedává.Mimčo je v pohodě a ani žádné komplikace nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
9.7.10 11:39

Já měla výtoky při všech třech těhotenstvích, doktor mi na ně dával globule, ale jen když mě pálily. Prý je to normální a pokud nesvědí a nepálí, tak je to spíš znak toho, že se porodní cesty dobře čistí.

Já trpím na výtoky i mimo těhotenství, ale jako těhotná jsem je měla mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.7.10 11:40

Ahoj Kacenko,
buď v klidu :-) Je to úplně normální. Mi připadně, že mám dokonce ten výtok větší než na začátku těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
9.7.10 12:23

Taky mám výtok od začátku těhotenství a podle každodenního stavu kalhotek asi ani nemá v úmyslu ustoupit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.7.10 12:33

Taky jsem na to skoro celé těhu trpěla,až ke konci to přešlo… když to nesvědí, nepálí, tak to neřeš… mě to vadilo taky..věčně mokré kalhotky, šplouchalo to ze mě jak z bazénu-omlouvám se za ten výraz :lol: řešila jsem to intimkou.. má to prý většina těhulek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
9.7.10 12:45

Já jsem na PN, takže raději volím mě příjemnější variantu měnit si raději 2× denně kalhotky, já ty intimky a celkově vložky nerada :think: Ale když musím do města, tak si jí vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí