Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přeji krásný den všem těhulkám
Chci se zeptat jestli taky někdo trpí čirými výtoky mám je už snad od začátku těhotenství.Ted jsem momentálně ve 28 týdnu těhu a výtoky nezmizeli.Můj gynekolog mi říká,že je to normální a ani mi naně nic nedává.Mimčo je v pohodě a ani žádné komplikace nejsou.
Já měla výtoky při všech třech těhotenstvích, doktor mi na ně dával globule, ale jen když mě pálily. Prý je to normální a pokud nesvědí a nepálí, tak je to spíš znak toho, že se porodní cesty dobře čistí.
Já trpím na výtoky i mimo těhotenství, ale jako těhotná jsem je měla mnohem víc.
Ahoj Kacenko,
buď v klidu
Je to úplně normální. Mi připadně, že mám dokonce ten výtok větší než na začátku těhotenství.
Taky mám výtok od začátku těhotenství a podle každodenního stavu kalhotek asi ani nemá v úmyslu ustoupit. ![]()
Taky jsem na to skoro celé těhu trpěla,až ke konci to přešlo… když to nesvědí, nepálí, tak to neřeš… mě to vadilo taky..věčně mokré kalhotky, šplouchalo to ze mě jak z bazénu-omlouvám se za ten výraz
řešila jsem to intimkou.. má to prý většina těhulek..
Já jsem na PN, takže raději volím mě příjemnější variantu měnit si raději 2× denně kalhotky, já ty intimky a celkově vložky nerada
Ale když musím do města, tak si jí vezmu.