Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nedávno jsem se přistěhovali na Háje a rozhlížím se tu po školkách pro dceru. Nejblíž máme MŠ Janouchova, ale nějak se mi nelíbí, co o školce slýchám (bonbony za odměnu, prozrazení neexistence Mikuláše, strava…). S jakou školkou na Hájích jste spokojeni a proč? Moc děkuji za názory.
Děkuji za téma. Taky bydlíme na Hájich a jdeme k zápisu.Patříme na Vejvanovského ![]()
Zkušenosti zatím žádné nemám, takže budu s dovolením nahlížet.
Taky mě letos čeká výběr, nejblíž máme Vejvanovského a Konstantinovu. Co mám zatím posbírané reference, tak Vejvanovského se mi z doslechu líbí víc, ale v Konstantince by zase malá měla kamarádku od nás z domu, což je pro mě velký argument. Takže se rozhodnu asi až po dni otevřených dveří.
Jinak úplně nejlepší reference mám na MŠ Sulanského, ale tam údajně berou jen strašně málo dětí. A taky už je to od nás docela daleko.
Já bydlím hned naproti školce Konstantinova a sousedi z baráku si jí dost chválej a jsou spokojený,tak jen mi to nedalo nereagovat
Dekuji za reakce. Sulanskeho se mi take libi, ale asi bude problem se tam dostat. Neznate jeste nekdo Janouchovu? Mam informace jen od sousedky, ona si nestezuje, ale podle toho, co rika, se mi skolka nelibi.
mahdalka píše:
Bersabo,nebydlíš taky v Konstantince?
Ne, za kostelem, bráno od tebe. ![]()
Bersaba píše:mahdalka píše:Ne, za kostelem, bráno od tebe.
Jééé,tak to se určitě známe,aspoň od vidění ![]()
mahdalka píše:Bersaba píše:Jééé,tak to se určitě známe,aspoň od viděnímahdalka píše:Ne, za kostelem, bráno od tebe.
To je možný, Jižňák je vlastně vesnice. ![]()
Když mě potkáš, přihlaš se - jsem malá, tlustá, poďobaná a nejspíš budu mít děsný vlasy a u nohy nádhernou 2,5letou holčičku.
![]()
Ale,nepřeháněj zas.A neviděla jsi mě někdy někde?
Podobu znáš z profilu a často venčím jezevčíka,též viz.profil.No,asi ne.
Mě napadlo udělat někdy nějakej emiminovskej babinec pro holky zJižňáku a okolí
![]()
Děkuju.
Že bych tě někdy viděla si nevybavuju, a takovou fešandu bych myslím nepřehlídla.
Nicméně slibuju, že budu v parku vyhlížet jezevčíky.
Jen škoda, že nám ho teď tak povorali…
A s tím srazem - proč ne? Jen že tu v okolí není žádný pořádný zařízení, kam by se dalo jít na kafe i s prckama, a bez nich se nás asi moc nesejde.
To prej bude nová cesta v tom centrálním parku
Sejít by jsme se mohli v tom novym kostelíku,je tam mateřský centrum,ale ještě jsem tam nebyla ![]()
mahdalka píše:
To prej bude nová cesta v tom centrálním parkuSejít by jsme se mohli v tom novym kostelíku,je tam mateřský centrum,ale ještě jsem tam nebyla
Nezlob se, Mahdalko, ale to nepůjde. Já se kdysi angažovala proti jeho stavbě a zařekla jsem se, že tam nikdy nevkročím. ![]()
(Asi by už byla na místě omluva zakladatelce, že jí to tu plevelíme. Co založit diskuzi Jihoměstské ženy?
)
Omlouvám se že vám do toho trochu lezu ![]()
Bersaba: ja o školce vejvanovského neslyšela zatím moc pozitivního takže bych brala nejaké info.Bydlíme taky na Jižnáku u parku.Často chodím parkem s yorkšírkem a 2 letou cácorkou. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.