Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já s jezevčíkem a 1,5 roku starou cácorou
Já bydlela zrovna na Smíchově,takže jsem tu nebyla,když se ten kostel stavěl,ale tu stavbu jsem viděla.Taky mě mrzelo,že kvůli tomu zrušili 2 kopce
Ale když už tady ten kostel je…
critline píše:
Omlouvám se že vám do toho trochu lezu
Bersaba: ja o školce vejvanovského neslyšela zatím moc pozitivního takže bych brala nejaké info.Bydlíme taky na Jižnáku u parku.Často chodím parkem s yorkšírkem a 2 letou cácorkou.
Sousedka z domu má dvě dcerky, starší jí chodila do Konstantinky a mladší je od září ve Vejvanovského. Už pár dní jí lačně vyhlížím - byly jsme domluvené, že mi po svátkách podá report a zasvěcené komparativní hodnocení.
Tak vám sem potom hodím info.
Ahoj holky já jsem taky z hájů mám roční dvojčátka na školku teda máme ještě čas,ale zajímá mě jestli nevíte jestli tady na hájích berou do nějaké školky v půlce roku od února. Holkám budou tři až koncem ledna,tak nevím jak to funguje. Jestli musím čekat až do dalšího školního roku do září nebo můžou nastoupit i během roku? Nechce se mi přijít o práci a být doma půl roku zadarmo,to si vážně nemůžeme dovolit. Tak nějak nad tím dost přemýšlím protože než se naděju bude to tady strašně to utíká
. Děkuju za rady a krásný den.
motopája píše:
Ahoj holky já jsem taky z hájů mám roční dvojčátka na školku teda máme ještě čas,ale zajímá mě jestli nevíte jestli tady na hájích berou do nějaké školky v půlce roku od února. Holkám budou tři až koncem ledna,tak nevím jak to funguje. Jestli musím čekat až do dalšího školního roku do září nebo můžou nastoupit i během roku? Nechce se mi přijít o práci a být doma půl roku zadarmo,to si vážně nemůžeme dovolit. Tak nějak nad tím dost přemýšlím protože než se naděju bude to tady strašně to utíká. Děkuju za rady a krásný den.
Myslím, že když bude mít školka místo, klidně tě vezmou i v půlce roku. Školkovné budeš ovšem stopro muset platit už od září, i když tam děti ještě chodit nebudou.
Známé z vedlejšího domu tak letos vzali od nového roku kluka, ale až ve Zdiměřické. Tady blíž se nechytla.
moje dcera chodí do mš Dubnova a líbí se jí tam,je to tam pěkné a pořádají různé akce
Ahoj holky,
super diskuze. Taky se chystáme k zápisu a hrozně ráda bych nějaké informace… Ono najít nějaké hodnocení školek je téměř nemožné…
Příspěvek upraven 27.03.12 v 21:10
Do mš Vejvanovského chodí kamarádky syn a jsou tam spokojení.Mají tam různé akce asi jako i v jiných školkách,měli poníky na zahradě-jedna z akcí…jinak musejí mít sebou do školky láhev s pitím podepsanou.
Ahoj. Já bydlím na Chodově, školka se mě týká dost aktuálně - v březnu se mám vracet do práce a jaksi školku stále nemám (už min rok jsem byla s dcerou u zápisu) Na Praze 11 je situace se školkama dost na nic, všude přeplněno, bůhví, jsetli se letos Natálka dostane. Chápu starosti s výběrem školky, ale co já bych dala za jakoukoliv poblíž bydliště.. Vybírat člověk může, ale dostat se pak do MŠ je jiný oříšek ![]()
Motopájo, jsem samoživitelka, mám pracovní smlouvu na dobu neurčitou, u zápisu jsem byla min. rok. Naivně jsem si myslela, že když jí vemou, budu holt od září 2011 do března 2012 platit školkovné na prázdno, ale hlavně, že v březnu nastoupí. No tak samo že nebyla přijata. Teď jsem ve fázi obvolávání odboru školství i školek a stále stejná odpověď:je plno. Co budu dělat, pokud nenajdu míst v MŠ v okolí bydliště nebo práce nevím. Asi umřeme haldy ![]()
Holky co jste daly přihlášku do Vejvanovského…prosím vás nevíte,jak se mohu dozvědět výsledky o přijetí či nepřijetí?
Jo a mateřské centrum Domeček je prima…také tam chodíme ![]()
Ellischka píše:
Holky co jste daly přihlášku do Vejvanovského…prosím vás nevíte,jak se mohu dozvědět výsledky o přijetí či nepřijetí?Jo a mateřské centrum Domeček je prima…také tam chodíme
10. dubna bude na vchodových dveřích vyvěšen seznam přijatých. Nebudou tam jména, jen evidenční čísla podle přihlášek.
Zrovna jsem odtamtud přišla,tak už to vím také! ale moc díky! ![]()
Holky,
tNemáte náhodou nějaké drby, kolik dětí se hlásilo a kolik u vás budou brát?
Příspěvek upraven 27.03.12 v 21:11
@rybanna píše:
Holky,
taky jsme dali přihlášku do Vejvanovského. Nemáte náhodou nějaké drby, kolik dětí se hlásilo a kolik budou brát?
Budou brát 44 dětí a u zápisu jich bylo něco kolem osmdesáti. Ale podle ředitelky jich většina má ještě druhou přihlášku jinde.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.