MŠ Praha 4 Háje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
6.1.12 13:39

:mrgreen: Já s jezevčíkem a 1,5 roku starou cácorou :mrgreen: Já bydlela zrovna na Smíchově,takže jsem tu nebyla,když se ten kostel stavěl,ale tu stavbu jsem viděla.Taky mě mrzelo,že kvůli tomu zrušili 2 kopce :cert: Ale když už tady ten kostel je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.1.12 16:48
critline píše:
Omlouvám se že vám do toho trochu lezu :D
Bersaba: ja o školce vejvanovského neslyšela zatím moc pozitivního takže bych brala nejaké info.Bydlíme taky na Jižnáku u parku.Často chodím parkem s yorkšírkem a 2 letou cácorkou. :D

Sousedka z domu má dvě dcerky, starší jí chodila do Konstantinky a mladší je od září ve Vejvanovského. Už pár dní jí lačně vyhlížím - byly jsme domluvené, že mi po svátkách podá report a zasvěcené komparativní hodnocení. :mrgreen: Tak vám sem potom hodím info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.1.12 09:49

Ahoj holky já jsem taky z hájů mám roční dvojčátka na školku teda máme ještě čas,ale zajímá mě jestli nevíte jestli tady na hájích berou do nějaké školky v půlce roku od února. Holkám budou tři až koncem ledna,tak nevím jak to funguje. Jestli musím čekat až do dalšího školního roku do září nebo můžou nastoupit i během roku? Nechce se mi přijít o práci a být doma půl roku zadarmo,to si vážně nemůžeme dovolit. Tak nějak nad tím dost přemýšlím protože než se naděju bude to tady strašně to utíká :mrgreen: . Děkuju za rady a krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
9.1.12 11:49
motopája píše:
Ahoj holky já jsem taky z hájů mám roční dvojčátka na školku teda máme ještě čas,ale zajímá mě jestli nevíte jestli tady na hájích berou do nějaké školky v půlce roku od února. Holkám budou tři až koncem ledna,tak nevím jak to funguje. Jestli musím čekat až do dalšího školního roku do září nebo můžou nastoupit i během roku? Nechce se mi přijít o práci a být doma půl roku zadarmo,to si vážně nemůžeme dovolit. Tak nějak nad tím dost přemýšlím protože než se naděju bude to tady strašně to utíká :mrgreen: . Děkuju za rady a krásný den.

Myslím, že když bude mít školka místo, klidně tě vezmou i v půlce roku. Školkovné budeš ovšem stopro muset platit už od září, i když tam děti ještě chodit nebudou.
Známé z vedlejšího domu tak letos vzali od nového roku kluka, ale až ve Zdiměřické. Tady blíž se nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.1.12 15:14

Děkuji to jsem si přesně myslela,no uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
10.1.12 21:17

moje dcera chodí do mš Dubnova a líbí se jí tam,je to tam pěkné a pořádají různé akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
31.1.12 11:48

Ahoj holky,
super diskuze. Taky se chystáme k zápisu a hrozně ráda bych nějaké informace… Ono najít nějaké hodnocení školek je téměř nemožné…

Příspěvek upraven 27.03.12 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
31.1.12 12:07

Do mš Vejvanovského chodí kamarádky syn a jsou tam spokojení.Mají tam různé akce asi jako i v jiných školkách,měli poníky na zahradě-jedna z akcí…jinak musejí mít sebou do školky láhev s pitím podepsanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
31.1.12 13:53

Ahoj. Já bydlím na Chodově, školka se mě týká dost aktuálně - v březnu se mám vracet do práce a jaksi školku stále nemám (už min rok jsem byla s dcerou u zápisu) Na Praze 11 je situace se školkama dost na nic, všude přeplněno, bůhví, jsetli se letos Natálka dostane. Chápu starosti s výběrem školky, ale co já bych dala za jakoukoliv poblíž bydliště.. Vybírat člověk může, ale dostat se pak do MŠ je jiný oříšek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
31.1.12 13:57

Motopájo, jsem samoživitelka, mám pracovní smlouvu na dobu neurčitou, u zápisu jsem byla min. rok. Naivně jsem si myslela, že když jí vemou, budu holt od září 2011 do března 2012 platit školkovné na prázdno, ale hlavně, že v březnu nastoupí. No tak samo že nebyla přijata. Teď jsem ve fázi obvolávání odboru školství i školek a stále stejná odpověď:je plno. Co budu dělat, pokud nenajdu míst v MŠ v okolí bydliště nebo práce nevím. Asi umřeme haldy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.3.12 12:39

Holky co jste daly přihlášku do Vejvanovského…prosím vás nevíte,jak se mohu dozvědět výsledky o přijetí či nepřijetí?

Jo a mateřské centrum Domeček je prima…také tam chodíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.3.12 14:11
Ellischka píše:
Holky co jste daly přihlášku do Vejvanovského…prosím vás nevíte,jak se mohu dozvědět výsledky o přijetí či nepřijetí?Jo a mateřské centrum Domeček je prima…také tam chodíme :-)

10. dubna bude na vchodových dveřích vyvěšen seznam přijatých. Nebudou tam jména, jen evidenční čísla podle přihlášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.3.12 15:39

Zrovna jsem odtamtud přišla,tak už to vím také! ale moc díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.3.12 00:13

Holky,
tNemáte náhodou nějaké drby, kolik dětí se hlásilo a kolik u vás budou brát?

Příspěvek upraven 27.03.12 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.3.12 01:10
@rybanna píše:
Holky,
taky jsme dali přihlášku do Vejvanovského. Nemáte náhodou nějaké drby, kolik dětí se hlásilo a kolik budou brát?

Budou brát 44 dětí a u zápisu jich bylo něco kolem osmdesáti. Ale podle ředitelky jich většina má ještě druhou přihlášku jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin