MS týden po revizi dělohy?

3929
25.8.13 14:25

MS tyden po revizi delohy?

Jsem 5 dnu po revizi delohy. Mimi se prestalo vyvijet v 8+6tt a prislo se na to o temer 2 tydny pozdeji, kdy jsem sla ihned na zakrok. Od te doby jsem slabe spinila. Je to necely tyden a zacala jsem krvacet jako o MS. Je mozne, ze by uz byla MS zde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33022
25.8.13 14:37

To urcite ne, ja kdyz byla po revizi, tak jsem take okolo 6 dne zacala vic krvacet a byla pekne vyklepla z toho.Pak jsem si precetla, ze prave okolo toho 6 dne muzes zacit krvacet vic nez do te doby a pak to zase zacne slabnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.8.13 14:39

Myslím, že to ms není, já to po revizi dostala přesně po 5 týdnech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
25.8.13 15:21

@evi., -ahoj mrzí mne, že se vaše miminko přestalo vyvíjet. :hug:. Nesnaž se to krvácení pojmenovat - patří k šestinedělí po potratu a může se klidně ještě opakovat. To, že už člověk jen špiní a pak začne znovu více krvácet je docela běžné.
Vždycky to může znamenat také to, že ti dělohu vyčistili nedostatečně, ale s tím bych se neukvapovala. Pokud to je jen jako při MS a ne nějaký mnohem silnější průtok.

Mimochodem, to, že se miminko přestalo vyvíjet zrovna v 8+6 je jistě jen odhad, že? jak by to kdokoli na světě mohl říct tak přesně? Jen tak pro informaci - když jsem potratila poprvé, tak jsem myslela, že přinejmenším zhynu bídnou smrtí, když okamžitě nepoběžím do nemocnice na revizi - bylo mi to kladeno na srdce - ale když jsem přišla o druhé a pak i o třetí dítě, už jsem se na revize vykašlala a potratila doma spontánně a do poradny šla na kontrolu - pochopitelně jsem sama kontrolovala, zda se neděje nic „jinak“. Myslím, že spontánní potrat byl pro tělo lepší. (z jiných těhotenství mám tři zdravé děti)
Taky si pamatuju jak jednou přišla žena na gyndu do porodnice a řekli jí, že miminku přestalo bít srdíčko, taky takhle na začátku- ona poděkovala za vyšetření a řekla, že jde domů, a sestra na ní ječela- doslova- že to přeci nemůže a že snad chce vykrvácet :zed: a přitom k tomu nebyl nejmenší důvod, tehdy jsem si řekla, že s česou gynekologií je něco v nepořádku - o kompetencích personálu nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.8.13 19:30

@evi.,, tak to uprimnou spolusoustrast :( Zrovna resim neco podobneho, jsem 16 dni po revizi (v 17tt), uz jsem prakticky prestala krvacet, jen trochu blede hnedy hlen. A dnes bolesti jako pri menstruaci a znova slabe krvaceni. Osobne si myslim, ze se deloha jeste znovu stahuje a menstruace to neni. V utery jdu na kontrolu, tak se chci zeptat primo doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
27.8.13 23:18

Dekuji moc za prispevky a vysvetleni.

Harpyje, jak vim, ze to bylo 8+6?…podle ultrazvuku. Delal mi ho muj doktor a pak i v nemocnici, vyslo jim to stejne. Takze nekdy tak to snad muselo byt. Byla jsem na kontrole 8tt presne a vse bylo v poradku. Velikostne mimi odpovidalo, srdecni akce pritomna.
Presne si pamatuji, jak jsem si v tom 8tt rikala, ze mi prestava byt spatne, jak je to super. Predchozi tehu mi prestalo byt spatne az/uz v 10tt.
Ohledne samovolneho potratu doma. Asi bych o nem premyslela, ale za par dni jsem mela odjizdet na 2 tydny na dovcu (kde stale momentalne jsem). Doktor mi rikal, ze by to bylo mozne take doma, ale mohla bych mit vetsi bolesti a krvaceni. Nevim, jak dlouho bych mela cekat na samovolny potrat, kdyz se nespustil ani po tydnu a par dnech.?

Heidi, taky me to moc mrzi, ze si prochazis timto obdobim. 17tt musi snad byt jeste horsi nez 9… Preji, at pristi tehu prijde brzy a je hlavne bezproblemove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty