Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny, kterým se tohle stalo. Teď nevím nevím jak dál, opravdu se mi už zhroutil svět. Přišlo to náhle, 41 tt v nemocnici a nakonci oznámení musíme spěchat, miminko ztrácí tep. Pak to šlo ráz na naráz. Dítko neoživili. Tolik s manželem toužíme po potomkovi, ale není nám přáno. Loni v 8. měsíci těhotenství totéž, ovšem s tím, že to byla dvojčátka.
Nemám sílu jít dál, tak snad se najde nějaká maminka, která bude mít náladu si se mnou popovídat.
@gummy_bear Moc mě mrzí co se Vám stalo, vím jak se cítíš, mám za sebou to samé. Nevím jak ti pomoc, jen snad si o tom povídat, mě to moc pomohlo a jsme i ve skupině prázná náruč, pokud by si chtěla tak se přihlaš do této skupiny hodně mi pomohla a je tam spousta maminek se stejným osudem.
![]()
Upřímnou soustrast!
Njesem amminka a tak si takovou strašnou bolest ani neumím představit…drž se!
Je mi to moc líto, nevím, co napsat. Něco takového musí mít příčinu. Těžko hledat slova útěchy, snad jen čas ti dá sílu zkusit to znovu. Drž se, ráda bych ti pomohla víc… ![]()
Ahoj,
předně ti chci vyjádřit lítost se ztrátou miminka. Prošla jsem si tím taky, ale já ve 29. týdnu. Popravdě mě zaráží postup tvých ošetřujících lékařů, že když už se ti to jednou stalo, že tě nechali donášet až do 41. týdně apriori nechali rodit přirozeně. Kolem mně při druhém skákali jak kolem malovaného vajca. ![]()
@Sati Jo to jsme nechápali nikdo. Nechali mě trápit až do konce a nakonec reagovali slovy, nedalo se nic jiného dělat
To je strašný
Život je někdy tak strašně krutej ![]()
Upřímnou soustrast
Posílám vám mnoho síly
![]()
Držte se.
@Zahradulinka no, taky myslím, že jen povídání snad otupí to celou bolest. Zkusím se za vámi podívat, jsem totiž opravu na dně a kdykoliv se kamkoliv pohnu vidím jen ty pohledy a mám pocit, že se snad zblázním.
Upřímnou soustrast
, k tomu ještě podruhé
, nechápu postoj doktorů. Je mi to tak líto. Si říkám, zlaté potraty v 1. trim., tam si to příroda rozmyslí hned v začátku, tohle je fakt moc. Taky doporučuji k holkám prázdná náruč. ![]()
@gummy_bear píše:
@Sati Jo to jsme nechápali nikdo. Nechali mě trápit až do konce a nakonec reagovali slovy, nedalo se nic jiného dělat
Vím, že teď není na to vhodná doba, ale pro příště? změnit totálně osazenstvo, měl by se o tebe starat někdo jiný. Projít testy, proč se to děje, zda vůbec nějaká příčina existuje, to se taky může stát. Pak se svěřit do rukou úplně někde jinde.
Tohle je fakt horor.
![]()
@gummy_bear moc mi pomohlo o tom mluvit a skupina prázdná náruč je plná moc hodných maminek a mají vlídná slova a plno utechy a rad. A všechny si prošli tím samím trapením a bolestí a řešíme tam všechno možné i nemožné, určitě ti to pomuže aspon trošku, ikdyby jen maličko tak to za to stojí. Posílám hodně sil a velké obejmutí
![]()
@gummy_bear obdivuju te a vubec zeny, ktere si necim takovym musi projit…chce to jen cas, aby ta bolest trochu otupela ![]()
@gummy_bear je mi to moc líto
vůbec si to nedokážu předtsavit
![]()
Byla jsi ve stejné nemocnici?
Snad do třetice to bude dobré!! Držím vámmoc palce
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.